Ухвала
від 02.07.2020 по справі 240/4395/20
ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ЖИТОМИРСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

У Х В А Л А

02 липня 2020 року м. Житомир справа № 240/4395/20

категорія 111020300

Житомирський окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Попової О. Г., розглянувши у порядку письмового провадження питання про закриття підготовчого провадження в адміністративній справі за позовом Головного управління ДПС у Житомирській області до Дочірнього підприємство "Коростишівський лісгосп АПК" Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства "Житомироблагроліс" Житомирської обласної ради про стягнення податкової заборгованості,

встановив:

Відповідно до ухвали Житомирського окружного адміністративного суду 30 березня 2020 року прийнято до провадження адміністративну справу та призначено до розгляду у відкритому судовому засіданні за правилами загального позовного провадження.

У чергове підготовче судове засідання 02.07.2020 року представники сторін не прибули, про дату, час та місце розгляду справи повідомлені належним чином.

Представник позивача надіслав на електронну адресу суду клопотання від 02.07.2020 (вх.№22931/20), в якому просить розглядати справу у порядку письмового провадження, підтримує позовні вимоги в повному обсязі.

Від представник відповідача 02.07.2020 року надійшла заява про розгляд справи без участі ДП "Коростишівський лісгосп АПК" Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства "Житомироблагроліс" Житомирської обласної ради, борг визнає в повному обсязі.

Зважаючи на подані представниками сторін клопотання та керуючись приписами частини третьої статті 194, частини дев`ятої статті 205, частини четвертої статті 229 КАС України, суд вважає за можливе розглянути питання про закриття підготовчого провадження у порядку письмового провадження.

Згідно з частиною п`ятою статті 250 КАС України датою ухвалення судового рішення в порядку письмового провадження є дата складення повного судового рішення.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку про можливість закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, з наступних підстав.

Частиною сьомою статті 181 КАС України визначено, що якщо під час підготовчого судового засідання вирішені питання, зазначені у частині другій статті 180 цього Кодексу, за письмовою згодою учасників справи розгляд справи по суті може бути розпочатий у той самий день після закінчення підготовчого судового засідання.

Положеннями статті 183 КАС України встановлено, що у підготовчому засіданні суд постановляє ухвалу (ухвали) про процесуальні дії, що необхідно вчинити до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті.

За результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду; закриття провадження у справі; закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Підготовка справи до судового розгляду завершена. Всі необхідні питання для забезпечення всебічного та об`єктивного вирішення справи протягом розумного строку з`ясовані. Враховуючи вищевикладене, суд дійшов висновку про необхідність закриття підготовчого провадження у справі та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 181, 183, 194, 204, 205, 229, 243, 248, 250, 256, 294 Кодексу адміністративного судочинства України, Житомирський окружний адміністративний суд,-

ухвалив:

Закрити підготовче провадження у адміністративній справі за позовом Головного управління ДПС у Житомирській області до Дочірнього підприємство "Коростишівський лісгосп АПК" Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства "Житомироблагроліс" Житомирської обласної ради про стягнення податкової заборгованості.

Призначити адміністративну справу №240/4395/20 за позовом Головного управління ДПС у Житомирській області до Дочірнього підприємство "Коростишівський лісгосп АПК" Житомирського обласного комунального агролісогосподарського підприємства "Житомироблагроліс" Житомирської обласної ради про стягнення податкової заборгованості до судового розгляду по суті та подальший розгляд справи здійснювати у порядку письмового провадження без виклику (повідомлення) учасників справи.

Копію ухвали направити сторонам.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та оскарженню не підлягає.

Суддя О.Г. Попова

Дата ухвалення рішення02.07.2020
Оприлюднено06.07.2020

Судовий реєстр по справі —240/4395/20

Ухвала від 10.08.2020

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Попова Оксана Гнатівна

Рішення від 03.07.2020

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Попова Оксана Гнатівна

Ухвала від 02.07.2020

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Попова Оксана Гнатівна

Ухвала від 30.03.2020

Адміністративне

Житомирський окружний адміністративний суд

Попова Оксана Гнатівна

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні