Ухвала
від 07.07.2020 по справі 440/2013/20
ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

ПОЛТАВСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

07 липня 2020 року м. ПолтаваСправа № 440/2013/20 Суддя Полтавського окружного адміністративного суду Бойко С.С., розглянувши у письмовому провадженні матеріали справи за позовом ОСОБА_1 до Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області про визнання протиправним та скасування наказу, зобов`язання вчинити певні дії,

В С Т А Н О В И В:

16 квітня 2020 року ОСОБА_1 звернулася до Полтавського окружного адміністративного суду з позовною заявою до Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області про визнання протиправним та скасування наказу від 29.10.2019 №9120-СГ, зобов`язання надати дозвіл на розробку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 2,0 га, для ведення особистого селянського господарства у приватну власність на території Калениківської сільської ради Полтавського району Полтавської області.

Відповідачем до суду подано відповідь на відзив у якій вказано, що підставою для відмову у наданні дозволу на розробку технічної документації стала неможливість встановити бажане місце розташування земельної ділянки із поданого позивачем графічного матеріалу.

З матеріалів справи судом, встановлено, що позивачем до позовної заяви не додано ані заяви про надання дозволу на розробку проекту землеустрою, ані графічного зображення місця розташування бажаної земельної ділянки.

Відповідно до частини третьої статті 77 Кодексу адміністративного судочинства України докази суду надають учасники справи. Суд може пропонувати сторонам надати докази та збирати докази з власної ініціативи, крім випадків, визначених цим Кодексом.

Згідно з частиною четвертою статті 9 Кодексу адміністративного судочинства України суд вживає визначені законом заходи, необхідні для з`ясування всіх обставин у справі, у тому числі щодо виявлення та витребування доказів з власної ініціативи.

За приписами частин третьої, шостої статті 80 Кодексу адміністративного судочинства України про витребування доказів за власною ініціативою або за клопотанням учасника справи, або про відмову у витребуванні доказів суд постановляє ухвалу. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

З урахуванням наведеного, з метою повного і всебічного з`ясування всіх обставин по справі, суд дійшов висновку про необхідність витребування від ОСОБА_1 копії заяви поданої до Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області 03.10.2019 з доданими до неї матеріалами та пояснень стосовно місця розташування обраної нею земельної ділянки.

Відповідно до частини п`ятої статті 262 Кодексу адміністративного судочинства України суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

З огляду на вказане та у зв`язку з необхідністю дослідження нових доказів у справі суд дійшов висновку про продовження розгляду цієї справи в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

Керуючись статтями 9, 77, 80, 241-243, 248, 262 Кодексу адміністративного судочинства України, суд

У Х В А Л И В:

Справу призначити до розгляду в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін, що відбудеться о 11:30 23 липня 2020 року в приміщенні Полтавського окружного адміністративного суду за адресою: 36039, Полтавська область, м. Полтава, вул. Пушкарівська, 9/26, зал судових засідань №11.

Витребувати від ОСОБА_1 копію заяви поданої до Головного управління Держгеокадастру у Полтавській області 03.10.2019 з доданими до неї матеріалами та пояснення стосовно місця розташування обраної нею земельної ділянки.

Вказані докази надати до суду у строк до 20 липня 2020 року.

Викликати в судове засідання учасників справи.

Копію ухвали надіслати учасникам справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту підписання та не може бути оскаржена .

Суддя С.С. Бойко

СудПолтавський окружний адміністративний суд
Дата ухвалення рішення07.07.2020
Оприлюднено07.07.2020
Номер документу90233270
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —440/2013/20

Ухвала від 05.11.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Сіренко О.І.

Ухвала від 18.09.2020

Адміністративне

Другий апеляційний адміністративний суд

Сіренко О.І.

Рішення від 29.07.2020

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Бойко

Ухвала від 07.07.2020

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Бойко

Ухвала від 21.04.2020

Адміністративне

Полтавський окружний адміністративний суд

С.С. Бойко

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні