Ухвала
від 07.07.2020 по справі 740/2861/20
НІЖИНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРНІГІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 740/2861/20

Провадження № 2-о/740/91/20

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

07 липня 2020 року м.Ніжин Суддя Ніжинського міськрайонного суду Чернігівської області Ковальова Т.Г., ознайомившись із заявою керівника Ніжинської місцевої прокуратури Чернігівської області Герасименка П. в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області, заінтересована - особа Талалаївська сільська рада Ніжинського району Чернігівської області, про встановлення факту належності правовстановлюючого документу та факту припинення права постійного користування земельною ділянкою,

встановив:

Справа підсудна Ніжинському міськрайонному суду. Зміст і форма заяви відповідає вимогам ст.318 ЦПК України.

За таких обставин, на підставі заяви необхідно відкрити провадження в справі і призначити справу до судового розгляду у відкритому судовому засіданні з викликом заявників та заінтересованої особи.

Керуючись ст.187 ЦПК України, суддя

ухвалив:

Відкрити провадження в справі за заявою керівника Ніжинської місцевої прокуратури Чернігівської області Герасименка П. в інтересах держави в особі Головного управління Держгеокадастру у Чернігівській області, заінтересована - особа Талалаївська сільська рада Ніжинського району Чернігівської області, про встановлення факту належності правовстановлюючого документу та факту припинення права постійного користування земельною ділянкою та призначити відкрите судове засідання по справі на 09-30 год 06 серпня 2020 року .

В судове засідання викликати учасників справи та направити їм копію ухвали про відкриття провадження.

Заінтересованим в справі особам також направити копію заяви з копіями доданих до неї документів та роз`яснити, що вони мають право протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали про відкриття провадження у справі подати письмові пояснення з викладом своїх аргументів і міркувань на підтримку або заперечення проти заяви.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud2514.

Ухвала про відкриття провадження у справі з порушенням правил підсудності може бути оскаржена в апеляційному порядку протягом п`ятнадцяти днів з дня її постановлення шляхом подання апеляційної скарги безпосередньо до Чернігівського апеляційного суду.

В іншій частині ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Т.Г. Ковальова

СудНіжинський міськрайонний суд Чернігівської області
Дата ухвалення рішення07.07.2020
Оприлюднено10.07.2020
Номер документу90263031
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —740/2861/20

Рішення від 06.08.2020

Цивільне

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області

Ковальова Т. Г.

Ухвала від 07.07.2020

Цивільне

Ніжинський міськрайонний суд Чернігівської області

Ковальова Т. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні