Ухвала
від 07.07.2020 по справі 233/689/20
КОСТЯНТИНІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

233 Справа № 233/689/20

У Х В А Л А

07 липня 2020 року Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області у складі:

головуючого судді Бєлостоцької О.В.

при секретарі Теліціній О.О.

за участю:

представника позивача ОСОБА_1

представників відповідача ОСОБА_2 , ОСОБА_3

розглянувши у відкритому підготовчому засіданні клопотання представника позивача ОСОБА_4 - ОСОБА_1 - про витребування доказів, -

В С Т А Н О В И В:

В провадженні Костянтинівського міськрайонного суду Донецької області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_4 до Костянтинівської районної державної адміністрації, ОСОБА_5 , треті особи: Торська сільська рада Костянтинівського району Донецької області, Міськрайонне управління у Костянтинівському районі та місті Торецьку Головного управління Держгеокадастру у Донецькій області, Фермерське господарство ТЕРРА , про визнання недійсним та скасування розпорядження голови Костянтинівської районної державної адміністрації, визнання недійсним державного акту на право власності на земельну ділянку, скасування запису про держану реєстрацію права власності на земельну ділянку, припинення речового права та скасування державної реєстрації земельних ділянок.

Від представника позивача ОСОБА_4 - ОСОБА_1 - до суду надійшло клопотання про витребування доказів, а саме: у Костянтинівського районного виробничого відділення Донецької регіональної філії Державного підприємства Центр Державного земельного кадастру копій технічної документації із землеустрою щодо складання схеми першочергового етапу паювання земель колективної власності КСП Новогригорівський , на підставі якої виданий державний акт на право власності на земельну ділянку серії ЯЕ № 969371 ОСОБА_5 , та копій технічної документації щодо передачі у приватну власність земель колективної власності КСП Новогригорівський (СТОВ Новогригорівське ) Торської сільської ради Костянтинівського району Донецької області, на підставі якої видано державний акт на право приватної власності на землю серії ІІ-ДН № 130927 ОСОБА_4 .

В судовому засіданні представник позивача підтримав заявлене клопотання про витребування доказів.

Представники відповідача в судовому засіданні проти задоволення клопотання про витребування доказів не заперечували.

Відповідно до вимог ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази. Будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом. Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Згідно до п. 4 ч. 2 ст. 197 ЦПК України у підготовчому засіданні суд вирішує питання про витребування додаткових доказів та визначає строки їх подання, якщо ці питання не були вирішені раніше.

Обговоривши клопотання про витребування доказів з учасниками справи, враховуючи, що зазначені в клопотанні представника позивача докази мають значення для всебічного, повного та об`єктивного розгляду справи та ухвалення справедливого рішення у справі, суд вважає за необхідне заявлене клопотання задовольнити та витребувати письмові докази у Костянтинівського районного виробничого відділення Донецької регіональної філії Державного підприємства Центр Державного земельного кадастру .

Керуючись ст. 84 ЦПК України, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача ОСОБА_4 - ОСОБА_1 - про витребування доказів задовольнити.

Витребувати у Костянтинівського районного виробничого відділення Донецької регіональної філії Державного підприємства Центр Державного земельного кадастру :

-належним чином завірені копії технічної документації із землеустрою щодо складання схеми першочергового етапу паювання земель колективної власності КСП Новогригорівський , на підставі якої виданий державний акт на право власності на земельну ділянку серії ЯЕ № 969371 ОСОБА_5

-належним чином завірені копії технічної документації щодо передачі у приватну власність земель колективної власності КСП Новогригорівський (СТОВ Новогригорівське ) Торської сільської ради Костянтинівського району Донецької області, на підставі якої видано державний акт на право приватної власності на землю серії ІІ-ДН № 130927 ОСОБА_4 .

Витребувані докази надати Костянтинівському міськрайонному суду Донецької області у строк десять днів з дня отримання копії цієї ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя:

Дата ухвалення рішення07.07.2020
Оприлюднено09.07.2020
Номер документу90269896
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —233/689/20

Рішення від 04.11.2020

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

Рішення від 04.11.2020

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

Ухвала від 18.09.2020

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

Ухвала від 07.07.2020

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

Ухвала від 07.07.2020

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

Ухвала від 20.05.2020

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

Ухвала від 06.03.2020

Цивільне

Костянтинівський міськрайонний суд Донецької області

Бєлостоцька О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні