Ухвала
від 07.07.2020 по справі 472/304/20
ВЕСЕЛИНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 472/304/20

Провадження №2/472/204/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про призначення справи до судового розгляду

07 липня 2020 року смт.Веселинове

Веселинівський районний суд Миколаївської області в складі:

головуючого судді Кучерявенко С.С.,

за участю секретаря Чорної О.В.,

представника позивача ОСОБА_1 ,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду смт Веселинове Миколаївської області матеріали цивільної справи за позовом заступника керівника Вознесенської місцевої прокуратури Миколаївської області, в інтересах держави в особі: Веселинівської районної державної адміністрації, Веселинівської селищної ради, Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області до ОСОБА_2 про дострокове розірвання договору оренди землі, повернення земельної ділянки та стягенення шкоди,

ВСТАНОВИВ:

25.03.2020 року заступник керівника Вознесенської місцевої прокуратури Миколаївської області, в інтересах держави в особі: Веселинівської районної державної адміністрації, Веселинівської селищної ради, Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області звернувся з позовом до ОСОБА_2 про дострокове розірвання договору оренди землі, повернення земельної ділянки та стягенення шкоди.

Ухвалою від 30.03.2020 року провадження по справі було відкрито та призначено підготовче судове засідання.

В підготовчому судовому засіданні представник позивача ОСОБА_1 позовні вимоги підтримав повністю.

Відповідача ОСОБА_2 в судове засідання не з`явився, надав до суду заяву про відкладення розгляду справи на іншу дату.

Представник Веселинівської райдержадміністрації в судове засідання не з`явився. Від представника Веселинівської райдержадміністрації Дикусар О.П. надійшла заява про розгляд справи у їх відсутність, заперечень щодо позовних вимог не мають.

Представник Веселинівської селищної ради в судове засідання не з`явився. Від представника селищної ради за довіреністю Соболь Ю.С. надійшла заява про розгляд справи у відсутність представника селищної ради, не підтримує позовні вимоги в повному обсязі.

Додаткових заяв та клопотань, в тому числі про призначення експертизи, витребування доказів, забезпечення позову, зустрічне забезпечення позову, виклик свідків сторони не мають.

У підготовчому судовому засіданні представник позивача не заперечував проти призначення справи до розгляду.

У процесі підготовки справи до судового розгляду з`ясовані питання та здійсненні підготовчі дії, передбаченні ст. 197 ЦПК України.

Відповідно до п. 3 ч. 2 ст. 200 ЦПК України за результатами підготовчого судового засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Відповідно до ч. 2 ст. 211 ЦПК України про місце, дату і час судового засідання суд повідомляє учасників справи.

За результатами підготовчого судового засідання, суд дійшов висновку про наявність достатніх підстав для закриття підготовчого провадження та призначення справи до розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197, 198 ЦПК України

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження та призначити справу за позовом заступника керівника Вознесенської місцевої прокуратури Миколаївської області, в інтересах держави в особі: Веселинівської районної державної адміністрації, Веселинівської селищної ради, Головного управління Держгеокадастру у Миколаївській області до ОСОБА_2 про дострокове розірвання договору оренди землі, повернення земельної ділянки та стягенення шкоди до судового розгляду по суті на 10 серпня 2020 року о 09 год. 00 хв . в приміщенні Веселинівського районного суду Миколаївської області, що знаходиться за адресою: вул. Мозолевського, 36, смт. Веселинове Миколаївської області.

У судове засідання для розгляду справи по суті викликати учасників справи та попередити про наслідки неявки до суду, визначені ст. 223 ЦПК України.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Веселинівського районного суду

Миколаївської області С.С. Кучерявенко

СудВеселинівський районний суд Миколаївської області
Дата ухвалення рішення07.07.2020
Оприлюднено09.07.2020
Номер документу90280766
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —472/304/20

Рішення від 23.12.2020

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

Рішення від 23.12.2020

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

Ухвала від 07.07.2020

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

Ухвала від 30.03.2020

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Кучерявенко С. С.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні