Ухвала
від 09.07.2020 по справі 522/3035/20
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/3035/20

Провадження № 2/522/3896/20

У Х В А Л А

09 липня 2020 року м. Одеса

Приморський районний суд м. Одеси у складі:

головуючого судді - Донцова Д.Ю.,

при секретарі судового засідання - Скибінській Є.С.,

розглянувши в підготовчому засіданні клопотання представника відповідача про залучення третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета позову по цивільній справі за позовною заявою ТОВ Європейська агенція високих технологій до ОСОБА_1 про відшкодування матеріальної шкоди, нанесеної злочином ,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Приморського районного суду м. Одеси розглядається справа за позовною заявою ТОВ Європейська агенція високих технологій до ОСОБА_1 про відшкодування матеріальної шкоди, нанесеної злочином.

09.07.2020 року до Приморського районного суду м. Одеси надійшло клопотання від представника відповідача про залучення до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору: компанію Visum Service AS (зареєстровану за законодавством Норвегії, реєстраційний номер НОМЕР_1 , розташовану за адресою: Бигдой АДРЕСА_1 , АДРЕСА_2 , Норвегія) та компанію Cloud Consulting AS (зареєстровану за законодавством Норвегії, реєстраційний номер 996884317, розташовану за адресою: Бигдой АДРЕСА_1 , Осло, Норвегія). Клопотання обґрунтовано тим, що компанії Visum Service AS та Cloud Consulting AS є безпосередніми учасниками правовідносин, що склалися між сторонами та ухвалене рішення по даній справі може вплинути на права та обов`язки вищезазначених компаній.

В судовому засіданні, призначеному на 09.07.2020 року представник відповідача підтримав клопотання про залучення третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета позову, представник позивача заперечував проти задоволення клопотання про залучення третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета позову.

Суд, вивчивши матеріали справи не вважає за необхідне залучити до участі у справі за позовом ТОВ Європейська агенція високих технологій до ОСОБА_1 про відшкодування матеріальної шкоди, нанесеної злочином третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмету позову компанії Visum Service AS та Cloud Consulting AS , у зв`язку з недоведеністю представником відповідача, яким саме чином винесення рішення в даній цивільній справі може вплинути на їх права та обов`язки.

Суд звертає увагу на те, що клопотання та позиція представника відповідача про залучення до участі у справі в якості третіх осіб, яка не заявляють самостійних вимог щодо предмету спору ґрунтується на припущеннях, тому не може бути взято до уваги судом.

Згідно ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст.53, 260 ЦПК України України, суд,

УХВАЛИВ:

У задоволенні клопотання представника відповідача про залучення третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета позову по цивільній справі за позовною заявою ТОВ Європейська агенція високих технологій до ОСОБА_1 про відшкодування матеріальної шкоди, нанесеної злочином - відмовити.

Ухвала не підлягає оскарженню ( щодо залучення) в апеляційному порядку окремо від рішення суду, заперечення на неї можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Д.Ю. Донцов

СудПриморський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення09.07.2020
Оприлюднено10.07.2020
Номер документу90302902
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —522/3035/20

Постанова від 28.11.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Комлева О. С.

Ухвала від 30.10.2023

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Комлева О. С.

Ухвала від 03.09.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Князюк О. В.

Ухвала від 03.09.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Князюк О. В.

Ухвала від 05.03.2021

Цивільне

Одеський апеляційний суд

Гірняк Л. А.

Ухвала від 21.01.2021

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Донцов Д. Ю.

Ухвала від 09.07.2020

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Донцов Д. Ю.

Ухвала від 09.07.2020

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Донцов Д. Ю.

Ухвала від 09.07.2020

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Донцов Д. Ю.

Ухвала від 15.04.2020

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Донцов Д. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні