Ухвала
від 09.07.2020 по справі 193/221/20
СОФІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

ЄУН 193/221/20

Провадження 2/193/214/20

У Х В А Л А

09 липня 2020 року смт.Софіївка

Софіївський районний суд Дніпропетровської області в складі:

головуючого-судді: Кащук Д.А.,

секретарі судового засідання: Ратушної В.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні клопотання представника позивача ОСОБА_1 про витребування доказів по цивільній справі за позовом адвоката Руденко Юлії Вікторівни, яка діє в інтересах позивача ОСОБА_2 до Широківського районного відділу Державної виконавчої служби Південно-Східного регіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про зняття арешту з майна, -

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Софіївського районного суду Дніпропетровської області перебуває вищевказана цивільна справа.

Представник позивача ОСОБА_1 надала до канцелярії суду клопотання про витребування доказів, а саме просить витребувати від ДЕРЖАВНОГО НОТАРІУСА ШИРОКІВСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ НОТАРІАЛЬНОЇ КОНТОРИ документи, що були підставою для накладення арешту на майно ОСОБА_2 , що є необхідним для повного, всебічного та об`єктивного розгляду справи.

Сторони до суду не з`явилися.

У зв`язку з неявкою в судове засіданні всіх осіб, які беруть участь у справі, відповідно до ч. 2 ст. 247 ЦПК України , фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалось.

Відповідно до положень ч. 1 ст. 84 ЦПК України якщо в учасника справи відсутня можливість самостійно надати докази, суд, за його клопотанням, своєю ухвалою витребовує такі докази.

Розглянувши подане клопотання, суд вважає, що клопотання представника позивача про витребування доказів обґрунтоване та підлягає задоволенню, виходячи з наступного.

Відповідно до вимог ч.ч. 1, 3ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Суд вважає, що всі учасники цивільного процесу рівні в своїх процесуальних правах на представлення доказів, якими вони обґрунтовують свої вимоги або заперечення, перед безстороннім та незалежним судом, оцінку яким суд дає виключно в нарадчій кімнаті.

Враховуючи, що надання потрібних доказів представника позивача є ускладненим, з метою повного та всебічного дослідження всіх обставин справи, суд вважає за необхідне задовольнити клопотання представника позивача та витребувати зазначені в клопотанні документи.

На підставі викладеного, керуючись ст. 84 ЦПК України , суд, -

УХВАЛИВ:

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати від ДЕРЖАВНОГО НОТАРІУСА ШИРОКІВСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ НОТАРІАЛЬНОЇ КОНТОРИ Горбаченко О.В. (53700, Дніпропетровська область, Широківський район, селище міського типу Широке, вул.Соборна, буд.128) копії завірених належних чином документів, що були підставою для накладення арешту на нерухоме майно ОСОБА_2 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , реєстраційний номер обтяження НОМЕР_1 , зареєстрованого 27.02.2008 року Широківською державною нотаріальною конторою.

Витребувані докази надати на адресу Софіївського районного суду Дніпропетровської області (сел.Софіївка, вул.Карпенка, буд.3, Софіївського району, Дніпропетровської області, індекс 53100) в строк до 09 вересня 2020 року.

У випадку неможливості надати вказані докази взагалі або у встановлений судом строк, повідомити суд із обов`язковим зазначенням причин протягом п`яти днів з дня отримання ухвали.

Копію ухвали направити для виконання ДЕРЖАВНОМУ НОТАРІУСУ ШИРОКІВСЬКОЇ ДЕРЖАВНОЇ НОТАРІАЛЬНОЇ КОНТОРИ Горбаченко О.В. (53700, Дніпропетровська область, Широківський район, селище міського типу Широке, вул.Соборна, буд.128)

Ухвала набирає законної сили негайно після її проголошення або підписання та не підлягає оскарженню окремо від рішення суду. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Д.А. Кащук

СудСофіївський районний суд Дніпропетровської області 
Дата ухвалення рішення09.07.2020
Оприлюднено15.07.2020
Номер документу90377295
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —193/221/20

Рішення від 30.09.2020

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Кащук Д. А.

Ухвала від 09.07.2020

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Кащук Д. А.

Ухвала від 16.03.2020

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Кащук Д. А.

Ухвала від 24.02.2020

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Кащук Д. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні