Ухвала
від 01.07.2020 по справі 640/25475/19
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення

справи до судового розгляду по суті

01 липня 2020 року м. Київ № 640/25475/19

Окружний адміністративний суд м. Києва у складі головуючого судді Качура І.А., при секретарі судового засідання Денисенко А.В., розглянувши у підготовчому засіданні адміністративну справу

за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю "ГЛОБАЛ ФАЙНЕНШАЛ ХОЛДІНГС"; до треті особи Київської міської ради; : Департамент земельних ресурсів виконавчого органу КМР (КМДА); КП "Київтранспарксервіс" про визнання протиправним та скасування рішення, зобов`язання вчинити дії за участю представників сторін:

представник позивача, Калита А. М. ;

представник відповідача, Кривохижа Ю.Р.;

представник третьої особи: Департамент земельних ресурсів виконавчого органу КМР (КМДА), Геращенко В.І.,;

представник третьої особи: КП "Київтранспарксервіс", не прибув,;

ВСТАНОВИВ:

До Окружного адміністративного суду міста Києва звернулось Товариство з обмеженою відповідальністю "ГЛОБАЛ ФАЙНЕНШАЛ ХОЛДІНГС" (далі - позивач) до Київської міської ради (далі - відповідач), треті особи: Департамент земельних ресурсів виконавчого органу КМР (КМДА), КП "Київтранспарксервіс" про визнання протиправним та скасування рішення, зобов`язання вчинити ді.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 23.12.2019 року прийнято до розгляду адміністративну справу та призначено підготовче засідання у адміністративній справі.

Відповідно до ст.173 Кодексу адміністративного судочинства України завданням підготовчого провадження є остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду, зупинення провадження по справі чи закриття провадження у справі немає. Необхідності в залученні третіх осіб на даній стадії процесу немає. Суд вважає за доцільне завершити підготовче провадження у справі та призначити справу до судового розгляду в судовому засіданні.

Згідно п.3 ч.2 ст.183 Кодексу адміністративного судочинства України за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 173, 183, 241, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, Окружний адміністративний суд м. Києва,

УХВАЛИВ:

1. Закрити підготовче провадження та перейти до судового розгляду справи, яка буде розглядатися одноособово під головуванням судді Качура І.А.

2. Розгляд справи призначити на 22.07.2020 року о 10:40 год. , яке відбудеться за адресою: м. Київ, вул. Петра Болбочана 8, корпус 1, зал судового засідання №37.

3. Інформацію по справі можна отримати на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: http://court.gov.ua/fair/sud2670/.

Відповідно до частини другої статті 256 Кодексу адміністративного судочинства України ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею. Кодексом адміністративного судочинства України не передбачено оскарження ухвали про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Суддя І.А. Качур

Дата ухвалення рішення01.07.2020
Оприлюднено16.07.2020

Судовий реєстр по справі —640/25475/19

Ухвала від 01.07.2020

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Качур І.А.

Ухвала від 01.07.2020

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Качур І.А.

Ухвала від 23.12.2019

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Качур І.А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні