Ухвала
від 14.07.2020 по справі 527/950/20
ГЛОБИНСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 527/950/20

провадження № 2/527/412/20

УХВАЛА

про відкладення розгляду справи

14 липня 2020 року м. Глобине

Глобинський районний суд Полтавської області в складі:

головуючого судді - Олефір А.О.,

за участю секретаря

судового засідання - Волик Л.І.,

розглядаючи у відкритому судовому засіданні в залі суду в м. Глобине цивільну справу за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Смарагд до ОСОБА_1 , Глобинської районної спілки споживчих товарів, третя особа без самостійних вимог щодо предмету спору: виконавчий комітет Глобинської міської ради про виділ нерухомого майна та визнання права власності на нерухоме майно як самостійний об`єкт,-

ВСТАНОВИВ:

05 червня 2020 року представник позивача звернувся до суду з позовом, в якому просить виділити в окрему одиницю як самостійний об`єкт права власності прибудову, загальною площею 24,4 кв. м, розташовану за адресою: АДРЕСА_1 та визнати за ТОВ Смарагд право особистої власності на новостворений об`єкт права власності - будівлю магазину, загальною площею 24.4 кв. м., розташовану на земельній ділянці площею 0,0132 га, кадастровий номер 5320610100:50:005:0376 .

У судове засідання представник позивача не з`явився, направив до суду клопотання, в якому просив проводити розгляд справи за його відсутності, позовні вимоги підтримував, проти заочного розгляду справи не заперечував.

Відповідач ОСОБА_1 в судове засідання не з`явилася, належним чином повідомлена про дату, час та місце проведення судового розгляду.

Представник відповідача - Глобинської районної спілки споживчих товариств в судове засідання не з`явився, поштове повідомлення про вручення судового виклику про дату, час та місце проведення судового розгляду, до суду не повернулося.

Представник третьої особи не з`явився, належним чином повідомлений про дату, час та місце проведення судового розгляду.

Згідно ч. 1 ст. 223 ЦПК України неявка в судове засідання будь-якого учасника справи не перешкоджає розгляду справи по суті, за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце судового засідання.

Таким чином, проводити розгляд справи можливо за умови належного повідомлення учасників справи про дату, час та місце судового засідання.

Відповідно до п. 1 ч. 2 ст. 223 ЦПК України , суд відкладає розгляд справи в судовому засіданні в межах встановленого цим Кодексом строку у разі неявки в судове засідання учасника справи, щодо якого відсутні відомості про вручення йому повідомлення про дату, час і місце судового засідання. Про відкладення розгляду справи постановляється ухвала.

Приймаючи до уваги викладене, а також те, що відомості про вручення відповідачу повідомлення про дату, час та місце судового засідання відсутні, суд вважає за необхідне відкласти розгляд справи та повторно викликати учасників справи.

Керуючись ст.ст. 223, 260 ЦПК України ,суд, -

П О С Т А Н О В И В:

Відкласти розгляд справи за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю Смарагд до ОСОБА_1 , Глобинської районної спілки споживчих товарів, третя особа без самостійних вимог щодо предмету спору: виконавчий комітет Глобинської міської ради про виділ нерухомого майна та визнання права власності на нерухоме майно як самостійний об`єкт до 15.00 год. 06 серпня 2020 року, про що повідомити учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя А. О. Олефір

СудГлобинський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення14.07.2020
Оприлюднено16.07.2020
Номер документу90398468
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —527/950/20

Рішення від 06.08.2020

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Олефір А. О.

Ухвала від 14.07.2020

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Олефір А. О.

Ухвала від 12.06.2020

Цивільне

Глобинський районний суд Полтавської області

Олефір А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні