Ухвала
від 20.07.2020 по справі 333/3656/20
КОМУНАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЗАПОРІЖЖЯ

Справа №333/3656/20

Провадження № 2/333/2037/20

У Х В А Л А

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

про відкриття провадження

20.07.2020 року м. Запоріжжя

Комунарський районний суд м. Запоріжжя у складі судді Наумової І.Й. розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до КРЕДИТНОЇ СПІЛКИ ЮК ДЕМОС про повернення депозитного внеску та відсотків, додані до неї документи, -

В С Т А Н О В И В:

До Комунарського районного суду м. Запоріжжя надійшла вищезазначена позовна заява.

Дослідив позов та додані до нього документи, суд приходить до висновку, що позов оформлений у відповідності до вимог ст.ст. 175-177 ЦПК України. Справа підсудна Комунарському районному суду м. Запоріжжя та підлягає розгляду у порядку цивільного судочинства. Підстави для повернення позову чи відмови у відкритті провадження відсутні

Враховуючи категорію справи, ціну позову, значення спору для сторін, суд дійшов висновку, що справа підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження.

Керуючись ст.ст.27, 128, 178, 187,196, 197 ч. 1, ст. 274 ч. 4, 258, 260, 261, 353 ч. 1, 354 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Відкрити провадження по справі за позовом ОСОБА_1 до КРЕДИТНОЇ СПІЛКИ ЮК ДЕМОС про повернення депозитного внеску та відсотків.

Призначити по справі підготовче засідання в приміщенні Комунарського районного суду м. Запоріжжя на 20 жовтня 2020 року о 09 год. 40 хв. , про що повідомити сторони.

Визначити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідачі мають право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копія відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити сторонам десятиденний строк, з дня отримання ними пояснень третьої особи, для подання відповідей на ці пояснення, копії яких одночасно з поданням до суду повинні бути надіслані іншим учасникам справи.

Роз`яснити учасникам справи, що подання заяв по суті справи (позовна заява; відзив на позовну заяву (відзив); відповідь на відзив; заперечення) є їхнім правом. У разі ненадання учасником розгляду заяви по суті справи у встановлений судом або законом строк без поважних причин, суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Роз`яснити сторонам, що відповідно до ч.ч. 8, 9, 10 ст. 83 ЦПК України, докази, не подані у встановлений законом або судом строк, до розгляду судом не приймаються, крім випадку, коли особа, яка їх подає, обґрунтувала неможливість їх подання у вказаний строк з причин, що не залежали від неї. Копії доказів (крім речових доказів), що подаються до суду, заздалегідь надсилаються або надаються особою, яка їх подає, іншим учасникам справи. Суд не бере до уваги відповідні докази у разі відсутності підтвердження надсилання (надання) їх копій іншим учасникам справи, крім випадку, якщо такі докази є у відповідного учасника справи або обсяг доказів є надмірним, або вони подані до суду в електронній формі, або є публічно доступними. Докази, які не додані до позовної заяви чи до відзиву на неї, якщо інше не передбачено цим Кодексом, подаються через канцелярію суду або в судовому засіданні з клопотанням про їх приєднання до матеріалів справи.

Роз`яснити сторонам, що відповідно до ч.2 ст. 49 ЦПК України, позивач вправі відмовитися від позову (всіх або частини позовних вимог), відповідач має право визнати позов (всі або частину позовних вимог) на будь-якій стадії судового процесу; позивач вправі збільшити або зменшити розмір позовних вимог до закінчення підготовчого засідання; відповідач має право подати зустрічний позов у строки, встановлені цим Кодексом. До закінчення підготовчого засідання позивач має право змінити предмет або підстави позову шляхом подання письмової заяви.

Копії ухвали надіслати сторонам. Відповідачу одночасно з копією ухвали про відкриття провадження у справі надіслати копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Інформацію щодо справи, що розглядається, учасники справи можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою km.zp.court.gov.ua.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею, окремому оскарженню не підлягає.

Суддя Комунарського районного суду

м. Запоріжжя І.Й.Наумова

Дата ухвалення рішення20.07.2020
Оприлюднено21.07.2020
Номер документу90472200
СудочинствоЦивільне
Сутьповернення депозитного внеску та відсотків, додані до неї документи

Судовий реєстр по справі —333/3656/20

Рішення від 25.02.2021

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Наумова І. Й.

Рішення від 25.02.2021

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Наумова І. Й.

Ухвала від 25.02.2021

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Наумова І. Й.

Ухвала від 20.07.2020

Цивільне

Комунарський районний суд м.Запоріжжя

Наумова І. Й.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні