Ухвала
від 20.07.2020 по справі 2а-33582/08/0570
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

20 липня 2020 р. Справа №2а-33582/08/0570

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов`янськ, вул. Добровольського, 1

Донецький окружний адміністративний суд у складі головуючого судді Бабаш Г.П., розглянувши в порядку письмового провадження заяву Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області про виправлення помилки у виконавчому листі по адміністративній справі за позовом прокурора Центрально-Міського району м. Макіївки в інтересах держави в особі Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Центрально-Міському районі м. Макіївки Донецької області до ВП "Управління по налагоджуванню, випробуванню та ремонту гірничошахтного обладнання" ДП "Макіїввугілля" про стягнення заборгованості,-

В С Т А Н О В И В:

Постановою Донецького окружного адміністративного суду від 02 лютого 2009 року позов прокурора Центрально-Міського району м. Макіївки в інтересах держави в особі Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Центрально-Міському районі м. Макіївки Донецької області до ВП "Управління по налагоджуванню випробуванню та ремонту гірничошахтного обладнання" ДП "Макіїввугілля" про стягнення заборгованості задоволений повністю.

Стягнуто з Виробничого підприємства "Управління по налагоджуванню, випробуванню та ремонту гірничошахтного обладнання" Державного підприємства "Макіїввугілля" на користь Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Центрально-Міському районі м. Макіївки Донецької області недоїмку по сплаті страхових внесків в сумі 10410 (десять тисяч чотириста десять) гривень 70 копійок на рахунок № НОМЕР_1 в Управлінні Державного казначейства України в Донецькій області МФО 834016, код ЗКПО 25987332.

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 29.08.2011 року заяву ВП "Управління по налагоджуванню випробуванню та ремонту гірничошахтного обладнання" ДП "Макіїввугілля" про відстрочення виконання постанови Донецького окружного адміністративного суду від 02 лютого 2009 року задоволено частково.

Відстрочено виконання постанови Донецького окружного адміністративного суду від 02 лютого 2009 року про стягнення заборгованості в розмірі 10 410 грн. 70 хв. до 01 вересня 2012р.

Ухвалою Донецького апеляційного адміністративного суду від 27.09.2011 року апеляційну скаргу відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Центрально-Міському районі м. Макіївки Донецької області задоволено.

Ухвалу Донецького окружного адміністративного суду від 29 серпня 2011 року у справі №2а/33582/08/0570 про відстрочення виконання постанови Донецького окружного адміністративного суду від 02 лютого 2009 року у справі скасовано.

У задоволенні заяви Відокремленого підрозділу "Управління по налагоджуванню випробуванню та ремонту гірничошахтного обладнання" ДП "Макіїввугілля" про відстрочення виконання постанови Донецького окружного адміністративного суду від 02 лютого 2009 року відмовлено.

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 10.07.2014 року заяву Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Кіровському районі м. Макіївці Донецької області про заміну сторони виконавчого провадження в адміністративній справі за позовом прокурора Центрально-Міського району м. Макіївки в інтересах держави в особі Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Центрально-Міському районі м. Макіївки Донецької області до ВП "Управління по налагоджуванню випробуванню та ремонту гірничошахтного обладнання" ДП "Макіїввугілля" про стягнення заборгованості розмірі 10 410,70 грн. задоволено.

Замінено Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань в Центрально - Міському районі м. Макіївки Донецької області на Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань у Кіровському районі м. Макіївці Донецької області (код ЗКПО 26351607).

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 31 березня 2016 року відновлено втрачене судове провадження по справі № 2а-33582/08/0570.

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 31 березня 2016 року стягувачу виданий дублікат виконавчого листа № 2а-33582/08/0570.

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 26 жовтня 20167 року замінити стягувача у виконавчому провадженні у справі № 2а-33582/08/0570 з Відділення виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Кіровському районі м. Макіївки на Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області.

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 11 березня 2020 року у задоволені заяви Києво-Святошинського районного відділу держаної виконавчої служби Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) про видачу дубліката виконавчого листа відмовлено.

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 23 червня 2020 року відмовлено у задоволенні заяви Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області про виправлення помилки у виконавчому листі по адміністративній справі №2а-33582/08/0570.

09 липня 2020 року до Донецького оружного адміністративного суду надійшла заява Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області про виправлення помилки у виконавчому листі № 2а-33582/08/0570 в зазначенні ЄДРПОУ боржника.

У судове засідання сторони не з`явились, про час та місце розгляду справи повідомлялись належним чином.

Відповідно до ч.3 ст. 374 КАС України неявка стягувача і боржника не є перешкодою для розгляду заяви.

Вивчивши подану заяву та матеріали справи, суд вважає, що вона не підлягає задоволенню, з наступних підстав.

Частинами 1, 2, 4, 5 статті 374 КАС України визначено, що суд, який видав виконавчий документ, може за заявою стягувача або боржника виправити помилку, допущену при його оформленні або видачі, чи визнати виконавчий документ таким, що не підлягає виконанню. Суд визнає виконавчий документ таким, що не підлягає виконанню повністю або частково, якщо його було видано помилково або якщо обов`язок боржника відсутній повністю чи частково у зв`язку з його припиненням, добровільним виконанням боржником чи іншою особою або з інших причин. Про виправлення помилки у виконавчому документі та визнання його таким, що не підлягає виконанню, суд постановляє ухвалу. Якщо стягнення за таким виконавчим документом уже відбулося повністю або частково, суд одночасно з вирішенням вказаних питань на вимогу боржника стягує на його користь безпідставно одержане стягувачем за виконавчим документом. Ухвалу суду за результатами розгляду заяви може бути оскаржено в порядку, встановленому цим Кодексом.

Відповідно до п.4 ч.1 ст.4 Закону України "Про виконавче провадження" у виконавчому листі зазначаються ідентифікаційний код юридичної особи в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб - підприємців та громадських формувань стягувача та боржника (для юридичних осіб - за наявності).

Як вбачається з матеріалів справи, боржником у виконавчому листі є Виробниче підприємство "Управління по налагодженню, випробуванню та ремонту гірничошахтного обладнання" Державного підприємства "Макіїввугілля" із зазначеним ЄДРПОУ 33614215.

Відтак у виконавчому листі зазначено ЄДРПОУ Виробничого підприємства "Управління по налагодженню, випробуванню та ремонту гірничошахтного обладнання".

У зв`язку з вищевикладеним, суд не знаходить підстав для задоволення заяви про виправлення помилки у виконавчому листі. Тобто боржником у виконавчому листі є саме Виробниче підприємство "Управління по налагодженню, випробуванню та ремонту гірничошахтного обладнання" Державного підприємства "Макіїввугілля, а не ДП "Макіїввугілля".

Керуючись ст. ст. 248, 372, 374 Кодексу адміністративного судочинства України, ст. 4 Закону України "Про виконавче провадження" суд,-

У Х В А Л И В :

Відмовити у задоволенні заяви Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України в Донецькій області про виправлення помилки у виконавчому листі по адміністративній справі №2а-33582/08/0570 за позовом прокурора Центрально-Міського району м. Макіївки в інтересах держави в особі Відділення виконавчої дирекції фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України в Центрально-Міському районі м. Макіївки Донецької області до ВП "Управління по налагоджуванню, випробуванню та ремонту гірничошахтного обладнання" ДП "Макіїввугілля" про стягнення заборгованості.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення. Якщо в судовому засіданні було оголошено лише вступну та резолютивну частини ухвали суду, або розгляду справи в порядку письмового провадження, зазначений строк обчислюється з дня складення повного судового рішення.

Апеляційна скарга подається до адміністративного суду апеляційної інстанції через суд першої інстанції, який ухвалив оскаржуване судове рішення. Копія апеляційної скарги одночасно надсилається особою, яка її подає, до суду апеляційної інстанції.

Суддя Г.П. Бабаш

Дата ухвалення рішення20.07.2020
Оприлюднено21.07.2020
Номер документу90490158
СудочинствоАдміністративне
Сутьстягнення заборгованості

Судовий реєстр по справі —2а-33582/08/0570

Ухвала від 27.11.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабаш Г.П.

Ухвала від 05.10.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабаш Г.П.

Ухвала від 03.09.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабаш Г.П.

Ухвала від 20.07.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабаш Г.П.

Ухвала від 23.06.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабаш Г.П.

Ухвала від 11.03.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабаш Г.П.

Ухвала від 29.08.2011

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Папазова Г.П.

Ухвала від 26.10.2017

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Бабаш Г.П.

Ухвала від 15.09.2011

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Дяченко С.П.

Ухвала від 15.09.2011

Адміністративне

Донецький апеляційний адміністративний суд

Дяченко С.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні