Ухвала
від 22.07.2020 по справі 910/5095/20
ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ГОСПОДАРСЬКИЙ СУД міста КИЄВА 01054, м.Київ, вул.Б.Хмельницького,44-В, тел. (044) 284-18-98, E-mail: inbox@ki.arbitr.gov.ua

УХВАЛА

м. Київ

22.07.2020Справа №910/5095/20

Господарський суд міста Києва у складі: судді Васильченко Т.В. , в порядку статей 120-121 Господарського процесуального кодексу України, у справі

за позовом Приватного акціонерного товариства Маріупольський металургійний комбінат імені Ілліча

до Акціонерного товариства Українська залізниця

про стягнення 373868,79 грн

ПОВІДОМЛЯЄ:

Акціонерне товариство Українська залізниця

(03680, м. Київ, вул. Єжи Ґедройця, буд 5)

як відповідача у справі

про відкладення розгляду справи по суті на 04.08.20 о 12:45 год.

Засідання відбудеться у приміщенні Господарського суду міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Богдана Хмельницького, 44- Б, зал № 13 .

Явка представника відповідача у судове засідання не є обов`язковою.

Роз`яснити учаснику справи, що його неявка у судове засідання за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, передбачених статтею 202 Господарського процесуального кодексу України.

Повідомити учасників, що в період дії карантину , встановленого Кабінетом Міністрів України, для забезпечення права учасників справи на участь у судовому засіданні можлива участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням програми Microsoft Teams (програмне забезпечення Корпорації Microsoft) або програмного забезпечення EasyCon .

Учасникам процесу не пізніше ніж за п`ять днів до судового засідання подати до суду заяву (засобами поштового зв`язку, на електронну пошту суду (підписану, за наявності, електронним підписом) або до скриньки для кореспонденції, встановленої у приміщенні канцелярії суду про участь в судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду за допомогою програми Microsoft Teams із зазначенням його облікового запису (логіну) у програмі Microsoft Teams або EasyCon.

Прохання сторонам, які виявили бажання брати участь у судових засіданням в режимі відеозв`язку зареєструватись в програмі Microsoft Teams або EasyCon. Для встановлення відеозв`язку попередньо надіслати повідомлення у чаті в програмі Microsoft Teams за логіном kovalenko.o.v@ki.arbitr.gov.ua із зазначенням номеру справи, найменування учасника справи, прізвища та ініціалів представника учасника справи.

Відповідно до ст.197 ГПК України підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України, тому сторонам надіслати на електронну адресу документи, що посвідчують особу, скріплені електронним цифровим підписом, а у разі відсутності такого підпису надіслати скановані копії документів та пред`явити оригінали під час засідання.

За змінами в проведенні судових засідань слідкувати на сайті Господарського суду міста Києва http://ki.arbitr.gov.ua.

Згідно ч.2 ст.235 Господарського процесуального кодексу України дана ухвала набирає законної сили з моменту її підписання. Дана ухвала не підлягає оскарженню окремо від рішення суду першої інстанції.

Повний текст ухвали складено та підписано 22.07.2020.

Суддя Т.В. Васильченко

Учасники процесу мають можливість отримувати процесуальні документи в електронному вигляді паралельно з документами у паперовому вигляді.

Для отримання процесуальних документів в електронному вигляді потрібно:

1. Зареєструватися в системі обміну електронними документами між судом та учасниками судового процесу (завести поштову скриньку електронного суду), розміщеній на офіційному веб-порталі судової влади України за адресою: mail.gov.ua.

2. Подати до суду заявку про отримання процесуальних документів в електронному вигляді, яку необхідно роздрукувати на офіційному веб-порталі судової влади України у вищевказаному розділі. Процесуальні документи у відповідній справі, що видані після дати подання вказаної Заявки до суду, будуть надходити в електронному вигляді на зареєстровану електронну адресу учасника судового процесу в домені mail.gov.ua, зазначену в Заявці.

Учасники процесу можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://ki.arbitr.gov.ua/sud5011/gromadyanam/csz/

Дата ухвалення рішення22.07.2020
Оприлюднено23.07.2020
Номер документу90514636
СудочинствоГосподарське
Сутьстягнення 373868,79 грн

Судовий реєстр по справі —910/5095/20

Рішення від 04.08.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Васильченко Т.В.

Ухвала від 22.07.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Васильченко Т.В.

Ухвала від 22.07.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Васильченко Т.В.

Ухвала від 09.07.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Васильченко Т.В.

Ухвала від 25.06.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Васильченко Т.В.

Ухвала від 09.06.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Васильченко Т.В.

Ухвала від 09.06.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Васильченко Т.В.

Ухвала від 25.05.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Васильченко Т.В.

Ухвала від 21.04.2020

Господарське

Господарський суд міста Києва

Васильченко Т.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні