Ухвала
від 23.06.2020 по справі 569/3645/20
РІВНЕНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

23 червня 2020 року місто Рівне

Рівненський міський суд Рівненської області

в складі головуючого судді - Галінської В.В.

секретар судового засідання - Калетинець Т.В.

справа № 569/3645/20

учасники справи:

позивачі - ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8

відповідач - Обслуговуючий кооператив "Житлово-Будівельний кооператив "Соборний 7"

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 до Обслуговуючого кооперативу "Житлово-Будівельний кооператив "Соборний 7" про стягнення штрафу за порушення строків виконання зобов`язань за договором, -

В С Т А Н О В И В :

ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 звернулися до Рівненського міського суду Рівненської області із позовом до Обслуговуючого кооперативу "Житлово-Будівельний кооператив "Соборний 7" в якому просять стягнути з Обслуговуючого кооперативу "Житлово-будівельний кооператив "Соборний-7" на користь ОСОБА_1 , ОСОБА_2 солідарно штраф за порушення строків виконання зобов"язань за договором в розмірі 10 000 грн.; стягнути з Обслуговуючого кооперативу "Житлово-будівельний кооператив "Соборний-7" на користь ОСОБА_3 штраф за порушення строків виконання зобов"язань за договором в розмірі 8 500 грн.; стягнути з Обслуговуючого кооперативу "Житлово-будівельний кооператив "Соборний-7" на користь ОСОБА_4 штраф за порушення строків виконання зобов"язань за договором в розмірі 10 000 грн.; стягнути з Обслуговуючого кооперативу "Житлово-будівельний кооператив "Соборний-7" на користь ОСОБА_5 штраф за порушення строків виконання зобов"язань за договором в розмірі 10 000 грн.; стягнути з Обслуговуючого кооперативу "Житлово-будівельний кооператив "Соборний-7" на користь ОСОБА_6 штраф за порушення строків виконання зобов"язань за договором в розмірі 8 500 грн.; стягнути з Обслуговуючого кооперативу "Житлово-будівельний кооператив "Соборний-7" на користь ОСОБА_7 та ОСОБА_8 солідарно штраф за порушення строків виконання зобов"язань за договором в розмірі 8 500 грн.; стягнути з Обслуговуючого кооперативу "Житлово-будівельний кооператив "Соборний-7" на користь позивачів понесені ними судові витрати..

Ухвалою Рівненського міського суду Рівненської області від 04 березня 2020 року по вказаній справі було відкрито загальне позовне провадження та призначено підготовче судове засідання на 08 квітня 2020 року.

В підготовче судове засідання позивачі подали клопотання, в яких просили підготовче судове засідання провести у їх відсутність .

Відповідач в підготовче судове засідання не з"явився, причини неявки суду не відомі .

Під час проведення підготовчого судового засідання суд, з`ясувавши обставини справи приходить до висновку про призначення судового розгляду по справі.

Спір між сторонами до судового розгляду не врегульовано. Відповідач відзив на позовну заяву не подав.

Статтею189 ЦПК України визначено, що завданнями підготовчого провадження є: остаточне визначення предмета спору та характеру спірних правовідносин, позовних вимог та складу учасників судового процесу; з`ясування заперечень проти позовних вимог; визначення обставин справи, які підлягають встановленню, та зібрання відповідних доказів; вирішення відводів; визначення порядку розгляду справи; вчинення інших дій з метою забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті.

Відповідно до ч.3 ст. 200 ЦПК України , за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про: залишення позовної заяви без розгляду, закриття провадження у справі, закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Згідно п. 15 ч.2ст. 197 ЦПК України , у підготовчому засіданні суд: призначає справу до розгляду по суті, визначає дату, час і місце проведення судового засідання (декількох судових засідань - у разі складності справи) для розгляду справи по суті.

Відповідно до ст. 210 ЦПК України , суд має розпочати розгляд справи по суті не пізніше ніж через шістдесят днів з дня відкриття провадження у справі, а у випадку продовження строку підготовчого провадження не пізніше наступного дня з дня закінчення такого строку.

Зважаючи на вищевикладене, суд приходить до висновку про необхідність закриття підготовчого засідання та призначення справи до судового розгляду по суті.

Інших клопотань від учасників справи не надходило.

Враховуючи викладене, керуючись ст.ст. 197, 198, 200 ЦПК України , -

У Х В А Л И В :

Підготовче провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , ОСОБА_3 , ОСОБА_4 , ОСОБА_5 , ОСОБА_6 , ОСОБА_7 , ОСОБА_8 до Обслуговуючого кооперативу "Житлово-Будівельний кооператив "Соборний 7" про стягнення штрафу за порушення строків виконання зобов`язань за договором - закрити.

Призначити справу до судового розгляду по суті на 12:00 год. 21 липня 2020 року в приміщенні Рівненського міського суду (м.Рівне, вул.Шкільна,1) з повідомленням (викликом) сторін.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://court.gov.ua/sud1715/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набрала законної сили 23 червня 2020 року.

Суддя -

Дата ухвалення рішення23.06.2020
Оприлюднено23.07.2020
Номер документу90529578
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —569/3645/20

Рішення від 21.07.2020

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Галінська В. В.

Ухвала від 23.06.2020

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Галінська В. В.

Ухвала від 04.03.2020

Цивільне

Рівненський міський суд Рівненської області

Галінська В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні