Ухвала
від 27.07.2020 по справі 428/3247/20
СЄВЄРОДОНЕЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 428/3247/20

Провадження № 2/428/1620/2020

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

27 липня 2020 року м. Сєвєродонецьк

Сєвєродонецький міський суд Луганської області у складі:

головуючого судді Шубочкіної Т.В.,

за участю секретаря судового засідання Погребної Л.М.,

розглянувши у підготовчому засіданні в м. Сєвєродонецьку цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства Луганської обласної ради Луганський обласний медичний центр соціально небезпечних інфекційних хвороб , Департамент охорони здоров`я Луганської обласної державної адміністрації про стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та зобов`язання вчинити певні дії ,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач звернулась до Сєвєродонецького міського суду із зазначеною позовною заявою до Комунального некомерційного підприємства Луганської обласної ради Луганський обласний медичний центр соціально небезпечних інфекційних хвороб (далі - відповідач 1), Департамент охорони здоров`я Луганської обласної державної адміністрації (далі - відповідач 2) про стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та зобов`язання вчинити певні дії .

Позивач в підготовче засідання не прибула, про день, час та місце проведення підготовчого засідання повідомлена належним чином, про причини неявки не повідомила.

Представник відповідача 1 в підготовче засідання не прибув, про день, час та місце проведення попереднього судового засідання повідомлений належним чином, про причини неявки не повідомив. Заяв та клопотань про відкладення підготовчого засідання не надав.

Представник відповідача 2 в підготовче засідання не прибув, про день, час та місце проведення попереднього судового засідання повідомлений належним чином, про причини неявки не повідомив. Заяв та клопотань про відкладення підготовчого засідання не надав.

З метою виконання завдання підготовчого провадження у підготовчому засіданні судом проведено дії, передбачені ст. 197 ЦПК України, у зв`язку з чим суд вважає за можливе закрити підготовче провадження та призначити справу до судового розгляду по суті.

Керуючись ст. 189, 196-198, 200, 258-260 ЦПК України, суд,-

УХВАЛИВ:

Підготовче провадження у цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Комунального некомерційного підприємства Луганської обласної ради Луганський обласний медичний центр соціально небезпечних інфекційних хвороб , Департамент охорони здоров`я Луганської обласної державної адміністрації про стягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та зобов`язання вчинити певні дії закрити.

Призначити зазначену цивільну справу до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 10.08.2020 року о 09 годині 30 хвилин у приміщенні Сєвєродонецького міського суду Луганської області, розташованому за адресою: Луганська область, м. Сєвєродонецьк, бульвар Дружби Народів, 19.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: Т. В. Шубочкіна

Дата ухвалення рішення27.07.2020
Оприлюднено29.07.2020
Номер документу90641318
СудочинствоЦивільне
Сутьстягнення середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні та зобов`язання вчинити певні дії

Судовий реєстр по справі —428/3247/20

Рішення від 10.08.2020

Цивільне

Сєвєродонецький міський суд Луганської області

Шубочкіна Т. В.

Ухвала від 10.08.2020

Цивільне

Сєвєродонецький міський суд Луганської області

Шубочкіна Т. В.

Ухвала від 27.07.2020

Цивільне

Сєвєродонецький міський суд Луганської області

Шубочкіна Т. В.

Ухвала від 21.04.2020

Цивільне

Сєвєродонецький міський суд Луганської області

Шубочкіна Т. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні