Ухвала
від 28.07.2020 по справі 522/11547/20
ПРИМОРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ОДЕСИ

Справа № 522/11547/20

Провадження № 2н/522/974/20

С У Д О В И Й Н А К А З

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

28 липня 2020 року м. Одеса

Суддя Приморського районного суду м. Одеси Чернявська Л.М., розглянувши заяву товариства з обмеженою відповідальністю Управляюча компанія Ренесанс до ОСОБА_1 про видачу судового наказу про стягнення заборгованості,

В С Т А Н О В И В:

17 липня 2020 року заявник звернувся до суду з заявою про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг. Заяник просить стягнути з ОСОБА_1 на користь товариства з обмеженою відповідальністю Управляюча компанія Ренесанс суму заборгованості у загальному розмірі 2488,15 (дві тисячі чотириста вісімдесят вісім) гривень 15 копійок та витрати по сплаті судового збору у сумі 210,20 гривень.

Розглянувши надані матеріали, суддя приходить до висновку про необхідність передачі заяви про видачу судового наказу за підсудністю.

Судом, з`ясовано, що ОСОБА_1 зареєстрований за адресою: АДРЕСА_1 , що територіально відноситься до Київського району м. Одеси.

Відповідно до ч.8 ст. 165 ЦПК України, якщо за результатами розгляду отриманих судом відомостей про місцезнаходження боржника - юридичної особи або фізичної особи - підприємця буде встановлено, що заява про видачу судового наказу не підсудна цьому суду, суд не пізніше десяти днів з дня надходження заяви постановляє ухвалу про передачу заяви про видачу судового наказу разом з доданими до неї документами за підсудністю.

Згідно п.1 ч.1 ст.31 ЦПК України, суд передає справу на розгляд іншому суду, якщо справа належить до територіальної юрисдикції (підсудності) іншого суду.

Відповідно до ст. 32 ЦПК України, спори між судами про підсудність не допускаються.

Справа, передана з одного суду до іншого в порядку, встановленому статтею 31 цього Кодексу, повинна бути прийнята до провадження судом, якому вона надіслана.

З огляду на вищевикладене суддя приходить до висновку про необхідність передання заяви товариства з обмеженою відповідальністю Управляюча компанія Ренесанс про видачу судового наказу про стягнення заборгованості за оплату житлово-комунальних послуг за підсудністю до Київського районного суду міста Одеси.

На підставі вищевикладеного та керуючись ст. 165 ЦПК України, суддя,

П О С Т А Н О В И В:

Матеріали справи за заявою товариства з обмеженою відповідальністю Управляюча компанія Ренесанс до ОСОБА_1 про видачу судового наказу передати за підсудністю до Київського районного суду міста Одеси (65080, м.Одеса, вул.Варненська,3б).

Копію ухвали про передачу справи іншому суду направити заявнику.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею. До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційна скарга на ухвалу суду подається до Одеського апеляційного суду через Приморський районний суд міста Одеси протягом п`ятнадцяти днів з дня складення ухвали.

Суддя

СудПриморський районний суд м.Одеси
Дата ухвалення рішення28.07.2020
Оприлюднено29.07.2020
Номер документу90643093
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —522/11547/20

Судовий наказ від 28.08.2020

Цивільне

Київський районний суд м. Одеси

Луняченко В. О.

Ухвала від 31.07.2020

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Чернявська Л. М.

Ухвала від 28.07.2020

Цивільне

Приморський районний суд м.Одеси

Чернявська Л. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні