Ухвала
від 30.07.2020 по справі 367/8739/19
ІРПІНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 367/8739/19

Провадження №1-кп/367/297/2020

УХВАЛА

Іменем України

про зупинення провадження

30 липня 2020 року Ірпінський міський суд Київської області у складі

головуючого судді ОСОБА_1 ,

за участю секретаря ОСОБА_2 ,

прокурора ОСОБА_3 ,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні кримінальну справу по обвинуваченню

ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , уродженця м. Іллічівськ, Одеської області, громадянина України, зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 та проживаючого за адресою: АДРЕСА_2 , раніше судимий, останній раз вироком Бердянського міськрайонного суду Запорізької області від 30.05.2016 р. за ч.2 ст. 190 КК України до 3 років 6 місяців позбавлення волі, 24.10.2018 умовно-достроково звільнений.

у скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, -

в с т а н о в и в:

В провадженні Ірпінського міського суду Київської області перебуває зазначена вище справа.

У судові засідання по розгляду справи обвинувачений не з`являється, причини неявки суду не повідомляв, за місцем проживання не перебуває, про що свідчить повідомлення пошти та рапорт О/у Бучанського ВП Ірпінського ВП ГУ НП в Київській області ОСОБА_5 про неможливість здійснити привід ОСОБА_4 в судове засідання.

В судовому засіданні прокурор заявила клопотання про оголошення обвинуваченого в розшук, затримання його з метою доставки до суду. Зупинити строки розгляду справи.

Заслухавши клопотання прокурора, вивчивши матеріали справи, суд дійшов висновку, що є підстави для задоволення клопотання прокурора, виходячи з наступного.

Відповідно до ст. 335 КПК України у разі коли обвинувачений ухилився від суду, суд зупиняє судове провадження у справі щодо цього обвинуваченого до його розшуку. Розшук обвинуваченого, який ухилився від суду, оголошується ухвалою суду, організація виконання якої доручається слідчому та/або прокурору.

Згідно з ч. 3 ст. 187 КПК України у разі неприбуття підозрюваного, обвинуваченого за судовим викликом і відсутності у слідчого судді, суду на початок судового засідання відомостей про поважні причини, що перешкоджають його своєчасному прибуттю, слідчий суддя, суд має право постановити ухвалу про привід підозрюваного, обвинуваченого, якщо він не з`явився для розгляду клопотання щодо обрання запобіжного заходу у вигляді застави, домашнього арешту чи тримання під вартою, або ухвалу про дозвіл на його затримання з метою приводу, якщо ухвала про привід не була виконана.

Враховуючи, що обвинувачений ОСОБА_4 ухиляється від судового розгляду, за місцем постійного та тимчасового проживання не перебуває, не повідомив причини неявки до суду, його привід виконати не можливо через відсутність за місцем проживання, суд вважає за необхідне оголосити його в розшук, зупинивши провадження по даній справі, надати дозвіл на його затримання з метою приводу до суду для вирішення питання про обрання запобіжного заходу. Організацію виконання розшуку, затримання та приводу доручається слідчому та прокурору.

Керуючись ст.ст. 187, 335, 372 КПК України, суд, -

у х в а л и в:

Оголосити розшук ОСОБА_4 , який народився ІНФОРМАЦІЯ_1 , зареєстрованого за адресою: АДРЕСА_1 та проживаючого за адресою: АДРЕСА_2 .

Зупинити провадження по справі по обвинуваченню ОСОБА_4 у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 185КК України.

Виконання розшуку, затримання та доставки ОСОБА_4 доручити Ірпінському ВП ГУ НП України в Київській області та Прокурору Ірпінського відділу Києво-Святошинської місцевої прокуратури.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення30.07.2020
Оприлюднено09.02.2023
Номер документу90729865
СудочинствоКримінальне
Сутьзупинення провадження 30 липня 2020 року Ірпінський міський суд Київської області у складі головуючого судді ОСОБА_1 ,

Судовий реєстр по справі —367/8739/19

Ухвала від 30.07.2020

Кримінальне

Ірпінський міський суд Київської області

Линник В. Я.

Ухвала від 27.01.2020

Кримінальне

Ірпінський міський суд Київської області

Линник В. Я.

Ухвала від 19.11.2019

Кримінальне

Ірпінський міський суд Київської області

Линник В. Я.

Ухвала від 07.11.2019

Кримінальне

Ірпінський міський суд Київської області

Линник В. Я.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні