Ухвала
від 03.08.2020 по справі 617/873/19
ВЕЛИКОБУРЛУЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 617/873/19

Провадження № 2/616/178/20

У Х В А Л А

"03" серпня 2020 р. смт. Великий Бурлук

Суддя Великобурлуцького районного суду Харківської області Подмаркова Ю.М., розглянувши матеріали цивільної справи за позовом Бази відпочинку "Коксохімік" до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Фонд розвитку вітрильного спорту", ОСОБА_2 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - Старосалтівська селищна рада Вовчанського району Харківської області, треті особи, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів - приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Малахова Галина Іванівна, Відділ державної реєстрації Вовчанської районної державної адміністрації, про визнання недійсними правочинів, скасування державної реєстрації права власності, витребування майна з чужого незаконного володіння та визнання права власності,

в с т а н о в и в:

30.07.2020 до Великобурлуцького районного суду Харківської області з Вовчанського районного суду Харківської області надійшла цивільна справа за позовом Бази відпочинку "Коксохімік" до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Фонд розвитку вітрильного спорту", ОСОБА_2 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - Старосалтівська селищна рада Вовчанського району Харківської області, треті особи, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів - приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Малахова Галина Іванівна, Відділ державної реєстрації Вовчанської районної державної адміністрації, про визнання недійсними правочинів, скасування державної реєстрації права власності, витребування майна з чужого незаконного володіння та визнання права власності.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 29.05.2019 справу визначено до розгляду судді Вовчанського районного суду Харківської області Глобі М.М.

Ухвалою від 31.05.2019 відкрито загальне провадження у справі.

Ухвалою від 17.10.2019 закрито підготовче провадження та призначено справу до судового розгляду по суті.

Ухвалою від 21.05.2020 задоволено заяву про самовідвід судді Глоби М.М.

Відповідно до протоколу автоматизованого розподілу судової справи між суддями від 11.06.2020 справу визначено до розгляду судді Вовчанського районного суду Харківської області Уханьовій І.С.

Ухвалою від 23.07.2020 задоволено заяву про самовідвід судді Уханьової І.С.

Згідно розпорядження від 23.07.2020 (№ 02-06/15) за підписом голови Вовчанського районного суду Харківської області Уханьової І.С., зазначену справу, після задоволення самовідводів суддями Вовчанського районного суду Харківської області, передано до Великобурлуцького районного суду Харківської області, як найбільш територіально наближеного.

Частиною 11 статті 33 Цивільного процесуального кодексу України визначено, що справа, розгляд якої розпочато одним суддею чи колегією суддів, повинна бути розглянута цим же суддею чи колегією суддів, за винятком випадків, що унеможливлюють участь судді у розгляді справи, та інших випадків, передбачених цим Кодексом.

Частиною 12 статті 33 Цивільного процесуального кодексу України визначено, що у разі зміни складу суду на стадії підготовчого провадження розгляд справи починається спочатку, за винятком випадків, передбачених цим Кодексом.

У разі зміни складу суду на стадії розгляду справи по суті суд повторно розпочинає розгляд справи по суті, крім випадку, коли суд ухвалить рішення про повторне проведення підготовчого провадження.

Отримавши справу належить виконати необхідні процесуальні дії щодо прийняття справи до провадження судді та призначення підготовчого засідання.

У відповідності з ч. 2 ст. 258 ЦПК України процедурні питання, пов`язані з рухом справи в суді першої інстанції, клопотання та заяви осіб, які беруть участь у справі, питання про відкладення розгляду справи, оголошення перерви, зупинення або закриття провадження у справі, залишення заяви без розгляду, а також в інших випадках, передбачених цим Кодексом, вирішуються судом шляхом постановлення ухвал.

Керуючись ст. ст. 33, 258, 260 Цивільного процесуального кодексу України,

п о с т а н о в и в:

Прийняти справу за позовною заявою Бази відпочинку "Коксохімік" до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Фонд розвитку вітрильного спорту", ОСОБА_2 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - Старосалтівська селищна рада Вовчанського району Харківської області, треті особи, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів - приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Малахова Галина Іванівна, Відділ державної реєстрації Вовчанської районної державної адміністрації, про визнання недійсними правочинів, скасування державної реєстрації права власності, витребування майна з чужого незаконного володіння та визнання права власності, в провадження судді Великобурлуцького районного суду Харківської області Подмаркової Ю.М.

Призначити підготовче судове засідання в залі суду на 11 год 00 хв 18.08.2020.

У судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею - 03.08.2020.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: https://vb.hr.court.gov.ua (https://court.gov.ua/fair/sud2007).

Суддя - Ю.М. Подмаркова

СудВеликобурлуцький районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення03.08.2020
Оприлюднено05.08.2020
Номер документу90732861
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —617/873/19

Ухвала від 25.01.2021

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Подмаркова Ю. М.

Ухвала від 16.11.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Подмаркова Ю. М.

Ухвала від 16.11.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Подмаркова Ю. М.

Ухвала від 26.10.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Подмаркова Ю. М.

Ухвала від 03.09.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Подмаркова Ю. М.

Ухвала від 18.08.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Подмаркова Ю. М.

Ухвала від 03.08.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Подмаркова Ю. М.

Ухвала від 23.07.2020

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Уханьова І. С.

Ухвала від 23.06.2020

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Уханьова І. С.

Ухвала від 21.05.2020

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Глоба М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні