Ухвала
від 26.10.2020 по справі 617/873/19
ВЕЛИКОБУРЛУЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХАРКІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 617/873/19

Провадження № 2/616/178/20

У Х В А Л А

"26" жовтня 2020 р. смт. Великий Бурлук

Великобурлуцький районний суд Харківської області у складі:

головуючого - судді Подмаркової Ю.М.,

за участі: секретаря судового засідання - Сіренко В.В.,

розглянувши у підготовчому судовому засіданні в залі суду справу за позовом Бази відпочинку "Коксохімік" до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Фонд розвитку вітрильного спорту", ОСОБА_2 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - Старосалтівська селищна рада Вовчанського району Харківської області, третя особа, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів - приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Малахова Галина Іванівна, про визнання недійсними правочинів, скасування державної реєстрації права власності, витребування майна з чужого незаконного володіння та визнання права власності,

в с т а н о в и в:

30.07.2020 до Великобурлуцького районного суду Харківської області з Вовчанського районного суду Харківської області надійшла цивільна справа за позовом Бази відпочинку "Коксохімік" до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Фонд розвитку вітрильного спорту", ОСОБА_2 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - Старосалтівська селищна рада Вовчанського району Харківської області, третя особа, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів - приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Малахова Галина Іванівна, про визнання недійсними правочинів, скасування державної реєстрації права власності, витребування майна з чужого незаконного володіння та визнання права власності.

Ухвалою Великобурлуцького районного суду Харківської області від 03.08.2020 прийнято справу в провадження судді Великобурлуцького районного суду Харківської області Подмаркової Ю.М. та призначено підготовче судове засідання.

26.10.2020 на електронну адресу суду надійшло клопотання від представника позивача Бази відпочинку "Коксохімік" адвоката Лежніна В.І. про відкладення розгляду справи у зв`язку участю у термінових слідчих діях та у зв`язку з тим, що згідно рішення Державної комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 15.10.2020 місто Харків з 19.10.2020 належить до "червоного" рівня епідемічної небезпеки і, відповідно, обмеженями, встановленими п. 15 постанови Кабінету Міністрів України від 22.07.2020 №641.

26.10.2020 на електронну адресу суду надійшло клопотання від представника відповідача Товариства з обмеженою відповідальністю "Фонд розвитку вітрильного спорту" адвоката Жовновача А.М. про відкладення розгляду справи у зв`язку із неможливістю явки до суду через зайнятість в проведенні слідчих дій в СВ ГЕНП вс Харківській області.

26.10.2020 на електронну адресу суду надійшов лист від Старосалтівського селищного голови Коновалова Е.П., як представника Старосалтівської селищної ради Вовчанського району Харківської області, в якій останній просить розгляд справи провести без участі представника ради.

Сорока В.М., Коденцев Р.М., приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Малахова Г.І. до суду не з`явилися, про дату та час проведення підготовчого судового засідання були повідомленні належним чином.

Зважаючи на те, що всі учасники справи в засідання не з`явилися, відповідно до частини 2 статті 247 Цивільного процесуального кодексу України фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснювалося.

Відповідно до пункту 3 частини 2 статті 198 Цивільного процесуального кодексу України суд відкладає підготовче засідання в межах визначеного цим Кодексом строку підготовчого провадження у випадках: 3) в інших випадках, коли питання, визначені частиною другою статті 197 цього Кодексу, не можуть бути розглянуті у даному підготовчому засіданні.

Статтею 223 Цивільного процесуального кодексу України передбачено, що про відкладення розгляду справи постановляється ухвала.

Враховуючи подані представником позивача та представником відповідача клопотання, є підстави для відкладення підготовчого судового засідання.

Відповідно до частини 3 статті 189 ЦПК України підготовче провадження має бути проведене протягом шістдесяти днів з дня відкриття провадження у справі. У виняткових випадках для належної підготовки справи для розгляду по суті цей строк може бути продовжений не більше ніж на тридцять днів за клопотанням однієї із сторін або з ініціативи суду.

Оскільки справа перебуває у провадженні суду понад шістдесят днів з дня відкриття провадження у справі, відповідно до частини 3 статті 189 ЦПК України, для належної підготовки справи для розгляду по суті під час відкладення підготовчого засідання належить продовжити строк підготовчого провадження.

Керуючись саттями 197, 198, 189, 223 Цивільного процесуального кодексу України, суд

п о с т а н о в и в:

Відкласти підготовче судове засідання у справі за позовом Бази відпочинку "Коксохімік" до ОСОБА_1 , Товариства з обмеженою відповідальністю "Фонд розвитку вітрильного спорту", ОСОБА_2 , третя особа, що не заявляє самостійних вимог на предмет спору, на стороні позивача - Старосалтівська селищна рада Вовчанського району Харківської області, третя особа, що не заявляють самостійних вимог на предмет спору, на стороні відповідачів - приватний нотаріус Харківського міського нотаріального округу Малахова Галина Іванівна, про визнання недійсними правочинів, скасування державної реєстрації права власності, витребування майна з чужого незаконного володіння та визнання права власності на 13:00 годину 16 листопада 2020 року.

Продовжити строк підготовчого провадження на тридцять днів.

У судове засідання викликати учасників справи.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею - 26.10.2020.

Веб-адреса сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет, за якою учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається: https://vb.hr.court.gov.ua (https://court.gov.ua/fair/sud2007).

Суддя Ю.М. Подмаркова

СудВеликобурлуцький районний суд Харківської області
Дата ухвалення рішення26.10.2020
Оприлюднено27.10.2020
Номер документу92420064
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —617/873/19

Ухвала від 25.01.2021

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Подмаркова Ю. М.

Ухвала від 16.11.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Подмаркова Ю. М.

Ухвала від 16.11.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Подмаркова Ю. М.

Ухвала від 26.10.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Подмаркова Ю. М.

Ухвала від 03.09.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Подмаркова Ю. М.

Ухвала від 18.08.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Подмаркова Ю. М.

Ухвала від 03.08.2020

Цивільне

Великобурлуцький районний суд Харківської області

Подмаркова Ю. М.

Ухвала від 23.07.2020

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Уханьова І. С.

Ухвала від 23.06.2020

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Уханьова І. С.

Ухвала від 21.05.2020

Цивільне

Вовчанський районний суд Харківської області

Глоба М. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні