Ухвала
від 03.08.2020 по справі 705/1052/19
УМАНСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЧЕРКАСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №705/1052/19

2/705/651/20

У Х В А Л А

про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті

03 серпня 2020 року місто Умань

Уманський міськрайонний суд Черкаської області в складі

судді Кормана О.В.

з участю

секретаря судового засідання Заболотної Т.М.

представника позивача ОСОБА_1 А ОСОБА_2

розглянувши у підготовчому засіданні за правилами загального позовного провадження цивільну справу за позовом ОСОБА_3 до Ладижинської сільської ради, третя особа: приватний нотаріус Уманського районного нотаріального округу Черкаської області Ящук Д.О., про визнання права власності на житловий будинок,

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Уманського міськраойнного суду Черкаської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_3 до Ладижинської сільської ради, третя особа: приватний нотаріус Уманського районного нотаріального округу Черкаської області Ящук Д.О., про визнання права власності на житловий будинок.

У підготовче засідання, призначене на 03 серпня 2020 року, позивач, представник відповідача та третя особа не з`явились, про дату та час підготовчого засідання повідомлені належним чином.

Позивач про причини своєї неявки суду не повідомила.

На адресу суду надійшов лист за підписом в.о. старости с.Колодисте, в якому він просить розгляд справи проводити за відсутності їх представника.

Третя особа, приватний нотаріус Уманського районного нотаріального округу Черкаської області Ящук Д.О., надіслав до суду листа, в якому просить справу розглядати без участі нотаріуса.

Заслухавши думку представника позивача, суд ухвалив провести підготовче засідання за відсутності осіб, які не з`явились.

У підготовчому засіданні представник позивача - адвокат Іванов А.А. зазначив, що сторона позивача позов підтримує, зміни чи доповнення до позовної заяви не подавались, що сторона позивача повідомила про всі обставини, які їй відомі, надала всі докази, яка вважала за необхідне надати. Зазначив, що до участі у справі інших осіб залучати не потрібно, заяв про забезпечення позову сторона позивача не подавала, не потрібно призначати експертизи, викликати у судове засідання експертів, свідків, направляти судові доручення, що судові витрати позивача складаються з судового збору.

Під час підготовчого засідання судом встановлено порядок з`ясування обставин, на які посилається позивач як на підставу своїх вимог, та порядок дослідження доказів, якими вони обґрунтовуються під час розгляду справи по суті, про що зазначено у протоколі судового засідання.

Суд дійшов висновку про можливість закрити підготовче провадження у справі та призначити її до судового розгляду по суті у відкритому судовому засіданні з викликом сторін.

Керуючись ст.ст. 197, 200 ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_3 до Ладижинської сільської ради, третя особа: приватний нотаріус Уманського районного нотаріального округу Черкаської області Ящук Д.О., про визнання права власності на житловий будинок.

Призначити справу до судового розгляду по суті 10 вересня 2020 року о 12 годині 20 хвилин в залі судових засідань Уманського міськрайонного суду Черкаської області за адресою: м.Умань, вул.Кизила Андрія, 18.

Судовий розгляд проводити у відкритому судовому засіданні суддею одноособово з викликом сторін.

Ухвала набирає законної сили з моменту її оголошення та не підлягає оскарженню в апеляційному порядку.

Повний текст ухвали складений 03 серпня 2020 року.

Суддя О.В. Корман

СудУманський міськрайонний суд Черкаської області
Дата ухвалення рішення03.08.2020
Оприлюднено05.08.2020
Номер документу90736770
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —705/1052/19

Ухвала від 26.10.2021

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Годік Л. С.

Ухвала від 03.08.2020

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Корман О. В.

Ухвала від 03.08.2020

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Корман О. В.

Ухвала від 27.02.2020

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Корман О. В.

Ухвала від 28.02.2019

Цивільне

Уманський міськрайонний суд Черкаської області

Корман О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні