Ухвала
від 04.08.2020 по справі 484/2456/20
ПЕРВОМАЙСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Провадження № 2/484/1112/20

Справа № 484/2456/20

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

04.08.2020 року суддя Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області Шикеря І.А. вивчивши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 , яка проживає за адресою: АДРЕСА_1 , до Комунального закладу "Первомайський центр соціально-психологічної реабілітації дітей" Миколаївської області, місцезнаходження якого, вул. Юності, 8 м. Первомайськ Миколаївської області, про визнання протиправним та скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу, -

В С Т А Н О В И В:

Позивачка звернулась до суду з позовом до Комунального закладу "Первомайський центр соціально-психологічної реабілітації дітей" Миколаївської області, про визнання протиправним та скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу.

Позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175-177 ЦПК України.

На підставі ст. ст. 274, 276 ЦПК України справу слід розглядати за правилами спрощеного позовного провадження, без виклику сторін, за наявними матеріалами справи.

Роз`яснити сторонам порядок розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження; подання відзиву, відповіді на відзив, заперечень, клопотань і доказів.

На підставі ст. 237 КЗпП України, ч. 3 ст. 187, 53 ЦПК України, до участі у справі в якості третьої особи, яка не заявляє самостійних вимог на предмет спору, слід залучити керівника Комунального закладу "Первомайський центр соціально-психологічної реабілітації дітей" Миколаївської області Гербіченко І.В., оскільки в разі поновлення позивачки на роботі, на неї може бути покладено обов`язок покрити шкоду, заподіяну підприємству у зв`язку з оплатою працівникові часу вимушеного прогулу.

Керуючись ст. ст. 187 ,190, 274-279 ЦПК України, суддя

У Х В А Л И В:

Залучити до участі у справі в якості третьої особи - керівника Комунального закладу "Первомайський центр соціально-психологічної реабілітації дітей" Миколаївської області Гербіченко І.В. (вул. Юності, 8 м. Первомайськ Миколаївської області).

Відкрити провадження по справі за позовом ОСОБА_1 яка проживає за адресою: АДРЕСА_1 , до Комунального закладу "Первомайський центр соціально-психологічної реабілітації дітей" Миколаївської області, місцезнаходження якого, вул. Юності, 8 м. Первомайськ Миколаївської області, третя особа - керівник Комунального закладу "Первомайський центр соціально-психологічної реабілітації дітей" Миколаївської області Гербіченко І.В., вул. Юності, 8 м. Первомайськ Миколаївської області), про визнання протиправним та скасування наказу про звільнення, поновлення на роботі та стягнення середнього заробітку за час вимушеного прогулу .

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 01 вересня 2020 року на 09.30 год. в приміщенні Первомайського міськрайонного суду Миколаївської області (за адресою: вул І.Виговського. 18 м. Первомайськ Миколаївської області).

Надіслати учасникам процесу копії ухвали про відкриття провадження у справі.

Надіслати відповідачу копію позовної заяви та доданих до неї документів для ознайомлення та надати строк не пізніше 15-ти днів з дня вручення ухвали про відкриття провадження у справі, для надання до суду відзиву на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України.

Надати позивачці строк не пізніше 5-ти днів з дня отримання копії відзиву відповідача, для подання відповіді на відзив, яка повинна відповідати вимогам ст. 179 ЦПК України.

Надати відповідачу строк не пізніше 5-ти днів з дня отримання копії відповіді позивача на відзив, для подання заперечень на відповідь на відзив, які повинні відповідати вимогам ст. 180 ЦПК України.

Роз`яснити відповідачу, що у відповідності до вимог ч.4 ст. 277 ЦПК Ураїни, відповідач має право в установлений законом строк подати заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження.

Третя особа може подати письмові пояснення щодо позову або відзиву, які повинні відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України.

Відповідач має право подати заяву із запереченнями проти розгляду справи в порядку спрощеного позовного провадження у строк до 31.08.2020 року.

Остаточний строк надання доказів у справі - 31.08.2020 року. Сторона, яка надає суду доказ, зобов`язана вручити його копію протилежній стороні, третій особі і надати суду підтвердження вручення разом з доказом.

Сторони можуть надати суду клопотання про розгляд справи у спрощеному позовному проваджені в судовому засіданні з повідомленням або з викликом сторін - до 31.08.2020 року.

Роз`яснити сторонам, що обов`язок доказування покладено на них; письмові докази мають відповідати вимогам ст. 95 ЦПК України; порядок надання суду доказів визначений статтею 83 ЦПК України. У разі неподання сторонами відзиву, відгуку, заперечень і доказів у наданий строк справа буде розглянута за наявними матеріалами.

Інформацію щодо справи яка розглядається, учасники справи можуть отримати за веб-сторінкою суду http://pm.mk.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України, в мережі Інтернет.

Ухвала оскарженню не підлягає.

СУДДЯ: І.А Шикеря

Дата ухвалення рішення04.08.2020
Оприлюднено05.08.2020
Номер документу90764345
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —484/2456/20

Рішення від 29.09.2020

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Шикеря І. А.

Рішення від 28.09.2020

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Шикеря І. А.

Ухвала від 01.09.2020

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Шикеря І. А.

Ухвала від 04.08.2020

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Шикеря І. А.

Ухвала від 04.08.2020

Цивільне

Первомайський міськрайонний суд Миколаївської області

Шикеря І. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні