Ухвала
від 04.08.2020 по справі 136/1109/20
ВІННИЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

Справа № 136/1109/20

Провадження №11-п/801/972/2020

Категорія: крим.

Головуючий у суді 1-ї інстанції:

Доповідач: ОСОБА_1

ВІННИЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

04 серпня 2020 року м. Вінниця

Вінницький апеляційний суд у складі:

головуючого судді: ОСОБА_1 ,

суддів: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 ,

розглянувши у відкритому судовому засіданні у м. Вінниці в порядку ч. 4 ст. 107 КПК України подання Липовецького районного суду Вінницької області про направлення до іншого суду для розгляду скаргу адвоката ОСОБА_4 в інтересах Товариства з обмеженою відповідальністю "ФАКТ-ПЛЮС" на бездіяльність слідчого Липовецького ВП Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області щодо невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до ЄРДР,

в с т а н о в и в:

03 серпня 2020 року до Вінницького апеляційного суду надійшло подання Липовецького районного суду Вінницької області про направлення до іншого суду для розглядускаргу адвоката ОСОБА_4 в інтересах Товариства з обмеженою відповідальністю "ФАКТ-ПЛЮС" на бездіяльність слідчого Липовецького ВП Немирівського ВП ГУНП у Вінницькій області щодо невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до ЄРДР.

Подання мотивоване тим, що відповідно до протоколу щодо неможливості автоматизованого розподілу судової справи між суддями призначення вказаної скарги не відбулося, у зв`язку з відсутністю потрібної кількості суддів для її розгляду. Оскільки в Липовецькому районному судді здійснює правосуддя лише один професійний суддя ОСОБА_5 , який перебуває у щорічній основній відпустці з 03.08.2020 по 04.09.2020. У судді ОСОБА_6 закінчився термін повноважень судді 17.01.2019 року.

Заслухавши доповідача та перевіривши подання, суд апеляційної інстанції приходить до висновку, що подання підлягає задоволенню з огляду на таке.

Відповідно до п. 2 ч. 1 ст. 34 КПК України кримінальне провадження передається на розгляд іншого суду, якщо після задоволення відводів (самовідводів) чи в інших випадках неможливо утворити новий склад суду для судового розгляду.

Із протоколу щодо неможливості автоматизованого розподілу судової справи між суддями та звіту про неможливість розподілу справи між суддями вбачається, що не вистачає потрібної кількості суддів.

Враховуючи неможливість утворити склад суду для судового розгляду вказаної скарги в Липовецькому районному суді Вінницької області, суд апеляційної інстанції вважає за необхідне направити його до іншого найбільш територіально наближеного суду в межах юрисдикції Вінницького апеляційного суду.

Керуючись ст. 34 КПК України, суд -

у х в а л и в:

Подання Липовецького районного суду Вінницької області задовольнити.

Скаргу адвоката ОСОБА_4 вінтересах Товаристваз обмеженоювідповідальністю "ФАКТ-ПЛЮС"на бездіяльністьслідчого ЛиповецькогоВП НемирівськогоВП ГУНПу Вінницькійобласті щодоневнесення відомостейпро кримінальнеправопорушення доЄРДР - направити на розгляд до Іллінецького районного суду Вінницької області.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Судді:

ОСОБА_1 ОСОБА_2 ОСОБА_3

Дата ухвалення рішення04.08.2020
Оприлюднено09.02.2023
Номер документу90772872
СудочинствоКримінальне
Сутькримінальне правопорушення до ЄРДР

Судовий реєстр по справі —136/1109/20

Ухвала від 19.08.2020

Кримінальне

Іллінецький районний суд Вінницької області

Олексієнко О. Ю.

Ухвала від 04.08.2020

Кримінальне

Вінницький апеляційний суд

Медяний В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні