Ухвала
від 05.08.2020 по справі 930/1182/20
НЕМИРІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 930/1182/20

Провадження №2/930/581/20

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

про закриття підготовчого провадження та

призначення справи до розгляду

05.08.2020 року м. Немирів

Немирівський районний суд Вінницької області

в складі головуючого судді: Царапори О.П.

при секретарі: Євтодієвій Н.М.

за участі представника позивача адвоката: Лишака І.В.

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в м. Немирів в порядку загального позовного провадження цивільну справу за позовом Приватного акціонерного товариства "Зернопродукт МХП" до ПП АГРО+ПЛОДІНВЕСТ , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , Вінницької міської ради Вінницької області про визнання недійсним договорів оренди землі та скасування державної реєстрації прав, -

В С Т А Н О В И В :

26.05.2020 року ПрАТ "Зрнопродукт МХП" звернулося в Немирівський районний суд Вінницької області з позовом до ПП АГРО+ПЛОДІНВЕСТ , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , Вінницької міської ради Вінницької області про визнання недійсним договорів оренди землі та скасування державної реєстрації прав.

Ухвалою Немирівського районного суду Вінницької області від 10.06.2020 року провадження у зазначеній справі відкрито та призначено до підготовчого засідання.

Представник позивача адвокат Лишак І.В. заявлені позовні вимоги підтримав у повному обсязі та просив їх задовольнити. Не заперечував щодо закриття підготовчого судового засіданні та призначення справи до судового розгляду.

Представник відповідача ПП АГРО+ПЛОДІНВЕСТ , адвокат Ковальчук Ж.В. у підготовче судове засідання не з`явилася. Про розгляд справи була повідомлена належним чином та завчасно. Заяв та клопотань пов`язаних з поважністю її неявки до суду не надходило. Відзив із викладенням своїх заперечень на позов до суду не подавала.

Відповідачі ОСОБА_1 , ОСОБА_2 в підготовче судове засідання не з`явилися. Про час, місце та дату розгляду справи були повідомлені належним чином та завчасно, про що свідчать зворотні поштові повідомлення. Про причини своєї неявки суд не повідомили, заяв та клопотань від них до суду не надходило. Відзив із викладенням своїх заперечень на позов до суду не подавали.

Представник відповідача Вінницької міської ради Вінницької області у підготовче судове засідання не з`явився. Про розгляд справи був повідомлений належним чином та завчасно. Про поважність своєї неявки суд не повідомляв. Заяв та клопотань пов`язаних із розглядом справи від нього до суду не надходило. Відзив із викладенням своїх заперечень до суду не надходило.

Згідно до п. 1 ч.3 ст.223 ЦПК України , якщо учасник справи був належним чином повідомлений про судове засідання, суд розглядає справу за відсутності такого учасника справи у разі неявки в судове засідання учасника справи без поважних причин або без повідомлення причин неявки.

За таких обставин підготовче судове засідання проводиться за відсутності відповідачів, які не з`явилися, за правилами, встановленими статтями 197, 198 вказаного Кодексу і що узгоджується із положеннями ч. 1 ст. 198 ЦПК України в тім, що підготовче засідання проводиться за правилами, встановленими главою 6 цього розділу, з урахуванням особливостей

підготовчого засідання, встановлених цим Кодексом.

Підстав для відкладення підготовчого судового засідання, передбачених ч. 2 ст. 198 ЦПК України чи підстав для оголошення перерви в судовому засіданні, передбачених ч. 5 ст. 198 ЦПК України суд не вбачає.

Представник позивача у підготовчому судовому засіданні позов підтримав та висловив свою думку про можливість призначення справи до судового розгляду.

Заслухавши представника позивача та дослідивши матеріали позову, суд вважає, що є підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті, оскільки на переконання суду до закінчення підготовчого провадження та початку судового розгляду справи по суті підстави для вчинення дій передбачених ч. 2 ст. 197 ЦПК України , відсутні.

На стадії підготовчого провадження відводів складу суду не заявлено. Заявлені клопотання судом вирішені.

Заяв про бажання укласти мирову угоду, передачу справи на розгляд третейського суду або врегулювання спору за участю судді, уточнення позовних вимог та заперечень проти них, вступ у справу інших осіб, заміну неналежного відповідача до суду від учасників справи не надходило.

З клопотанням про відкладення підготовчого засідання до суду сторони не зверталися.

Спір між сторонами залишається бути не врегульованим.

Підстави для колегіального розгляду справи, передбачені ст. 34 ЦПК України , відсутні.

Підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі судом не встановлено.

Відповідно до ч. 2 ст. 200 ЦПК України , за результатами підготовчого засідання суд постановляє ухвалу про закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Зважаючи на викладене, суд вважає за необхідне закрити підготовче провадження та призначити справу досудового розгляду по суті суддею одноособово у відкритому судовому засіданні з викликом сторін учасників справи.

Керуючись ст. ст. 189 , 196-198 , 200 , 353 ЦПК України , суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Закрити підготовче провадження у справі за позовом Приватного акціонерного товариства "Зернопродукт МХП" до ПП АГРО+ПЛОДІНВЕСТ , ОСОБА_1 , ОСОБА_2 , Вінницької міської ради Вінницької області про визнання недійсним договорів оренди землі та скасування державної реєстрації прав.

Цивільну справу призначити до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 10 год. 00 год. на 07.09.2020 року у приміщенні Немирівського районного суду Вінницької області за адресою (22800 Вінницька область, м. Немирів, вул. Шевченка, 27)

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: О.П. Царапора

СудНемирівський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення05.08.2020
Оприлюднено06.08.2020
Номер документу90779843
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —930/1182/20

Ухвала від 01.12.2020

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Ухвала від 02.11.2020

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Рішення від 07.09.2020

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Ухвала від 07.09.2020

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Постанова від 29.09.2020

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сало Т. Б.

Постанова від 29.09.2020

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сало Т. Б.

Ухвала від 14.09.2020

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сало Т. Б.

Рішення від 07.09.2020

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Ухвала від 05.08.2020

Цивільне

Немирівський районний суд Вінницької області

Царапора О. П.

Ухвала від 31.07.2020

Цивільне

Вінницький апеляційний суд

Сало Т. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні