Ухвала
від 04.08.2020 по справі 640/8437/20
ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД МІСТА КИЄВА

ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД міста КИЄВА 01051, м. Київ, вул. Болбочана Петра 8, корпус 1 У Х В А Л А

04 серпня 2020 року м. Київ № 640/8437/20

Окружний адміністративний суд міста Києва у складі головуючого судді Балась Т.П., за участю секретаря судового засідання Кузьмич М.Б., розглянувши у підготовчому судовому засіданні матеріали адміністративної справи за позовом Головного управління ДПС у м. Києві до Товариства з обмеженою відповідальністю Тріолан.Мані про накладення арешту на кошти та інші цінності,

ВСТАНОВИВ:

До Окружного адміністративного суду міста Києва звернулось Головне управління ДПС у м. Києві з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю Тріолан.Мані , у якому позивач просить суд:

- накласти арешт на кошти та інші цінності Товариства з обмеженою відповідальністю Тріолан.Мані , що знаходяться в банку.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 22.04.2020 відкрито спрощене позовне провадження у справі №640/8437/20. Справу вирішено розглядати за правилами спрощеного позовного провадження без повідомлення (виклику) сторін та проведення судового засідання за наявними у справі матеріалами.

Ухвалою Окружного адміністративного суду міста Києва від 25.05.2020 здійснено перехід до розгляду справи за правилами загального позовного провадження та призначено підготовче засідання у справі.

У судове засідання 03.06.2020 з`явився позивач, представник відповідача не з`явився, про причини неявки суд не повідомив, клопотань про розгляд справи за його відсутності до суду не надходило.

14.05.2020 від представника позивача надійшла заява про виклик свідка - податкового керуючого ТОВ Тріолан.Мані , головного державного ревізора-інспектора управління по роботі з податковим боргом Головного управління ДПС у м. Києві ОСОБА_2 та директора ТОВ Тріолан.Мані ОСОБА_1.

У судовому засідання представник позивача підтримав виклик у якості свідка директора ТОВ Тріолан.Мані ОСОБА_1 .

Розглянувши вказану заяву, суд зазначає таке.

Відповідно до частини 1 статті 65 Кодексу адміністративного судочинства України як свідок в адміністративній справі судом може бути викликана будь-яка особа, якій відомі обставини, що належить з`ясувати у справі.

Свідок викликається в судове засідання з ініціативи суду або учасників справи. Учасник справи, заявляючи клопотання про виклик свідка, повинен зазначити його ім`я, місце проживання (перебування), роботи чи служби та обставини, щодо яких він може дати показання (ч. 2 статті 65 Кодексу адміністративного судочинства України).

Розглянувши заяву представника позивача про виклик свідка, з метою повного та всебічного з`ясування обставин справи, суд вважає за необхідне викликати у наступне судове засідання в якості свідка директора ТОВ Тріолан.Мані ОСОБА_1 .

Під час підготовчого провадження судом вчинено підготовчі дії, в межах статті 180 Кодексу адміністративного судочинства України, які необхідні для забезпечення правильного, своєчасного і безперешкодного розгляду справи по суті та які є достатніми для закриття підготовчого провадження і призначення судового засідання для розгляду справи.

У підготовчому судовому засіданні судом встановлено, що підстави для відкладення підготовчого судового засідання відсутні. Сторони на стадії підготовчого провадження примирення не досягли.

Відповідно до пункту 3 частини першої статті 183 Кодексу адміністративного судочинства України за результатами підготовчого провадження суд постановляє ухвалу про закінчення підготовчого провадження і призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись статтями 65, 173, 183, 243, 248 Кодексу адміністративного судочинства України, суд,

УХВАЛИВ:

1. Закрити підготовче провадження та призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 17 серпня 2020 року о 10:00 год.

2. Викликати для участі у судовому засіданні учасників справи (їх представників).

3. Задовольнити клопотання представника позивача про виклик свідка у справі частково.

4. Викликати у судове засідання, призначене на 17 серпня 2020 року о 10:00 год. в якості свідка директора ТОВ Тріолан.Мані ОСОБА_1 (АДРЕСА_1).

5. Роз`яснити учасникам справи про можливість отримання інформації по справі, що розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за посиланням: http://court.gov.ua/fair/sud2670/.

6. Копію ухвали надіслати (видати) учасникам справи, їх представникам.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею та не підлягає оскарженню. Заперечення на ухвалу можуть бути включені до апеляційної скарги на рішення суду.

Суддя Т.П. Балась

Дата ухвалення рішення04.08.2020
Оприлюднено06.08.2020
Номер документу90782328
СудочинствоАдміністративне
Сутьнакладення арешту на кошти та інші цінності

Судовий реєстр по справі —640/8437/20

Рішення від 17.08.2020

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Балась Т.П.

Ухвала від 04.08.2020

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Балась Т.П.

Ухвала від 25.05.2020

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Балась Т.П.

Ухвала від 22.04.2020

Адміністративне

Окружний адміністративний суд міста Києва

Балась Т.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні