Ухвала
від 07.08.2020 по справі 713/555/20
ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

ЧЕРНІВЕЦЬКИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ СУД

У Х В А Л А

07 серпня 2020 року м. Чернівці

Колегія суддів судової палати у цивільних справах Чернівецького апеляційного суду в складі:

Перепелюк І.Б., Литвинюк І.М., Одинака О.О.

ознайомившись із апеляційною скаргою ОСОБА_1 в інтересах ОСОБА_2 на рішення Вижницького районного суду Чернівецької області від 05 червня 2020 року в цивільній справі за позовом ОСОБА_1 в інтересах ОСОБА_2 до Комунального неприбуткового підприємства Вижницька районна лікарня в особі головного лікаря Митринюка Федора Володимировича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету позову на стороні позивача - Вижницька районна державна адміністрація Чернівецької області, про визнання протиправними та часткове скасування наказів

встановила:

Суддею-доповідачем по справі в порядку підготовки справи до апеляційного розгляду з`ясовані всі питання щодо можливості призначення справи до судового розгляду.

Частиною 1 ст. 279 ЦПК України передбачено, що розгляд справи у порядку спрощеного позовного провадження здійснюється судом за правилами, встановленими цим Кодексом для розгляду справи в порядку загального позовного провадження, з особливостями , визначеними у цій главі.

Частинами 5, 6 ст.279 ЦПК України передбачено, що суд розглядає справу в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення сторін за наявними у справі матеріалами, за відсутності клопотання будь-якої зі сторін про інше. За клопотанням однієї із сторін розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін. Суд може відмовити в задоволенні клопотання сторони про розгляд справи в судовому засіданні з повідомленням сторін за одночасного існування таких умов: предметом позову є стягнення грошової суми, розмір якої не перевищує ста розмірів прожиткового мінімуму для працездатних осіб; характер спірних правовідносин та предмет доказування у справі не вимагають проведення судового засідання з повідомленням сторін для повного та всебічного встановлення обставин справи.

Враховуючи категорію справи, справу слід розглянути в порядку спрощеного позовного провадження без повідомлення. З урахуванням характеру спірних правовідносин у справі, конкретних обставин справи, колегія суддів вважає, що її розгляд не вимагає проведення судового засідання з повідомленням учасників справи, тому клопотання позивача про розгляд справи з повідомленням (викликом) учасників справи задоволенню не підлягає.

Відповідно до ч.1 ст. 369 ЦПК України вказана категорія справ розглядається в апеляційному порядку без виклику учасників справи.

Керуючись ст.ст. 279 , 365 , 366 , 369 ЦПК України , колегія суддів

ухвалила :

Закінчити підготовку до апеляційного розгляду справи за позовом ОСОБА_1 в інтересах ОСОБА_2 до Комунального неприбуткового підприємства Вижницька районна лікарня в особі головного лікаря Митринюка Федора Володимировича, третя особа, яка не заявляє самостійних вимог щодо предмету позову на стороні позивача - Вижницька районна державна адміністрація Чернівецької області, про визнання протиправними та часткове скасування наказів.

Справу призначити до розгляду на 09:00 год на 03 вересня 2020 року, в порядку письмового провадження без проведення судового засідання та повідомлення учасників справи.

Судді Чернівецького І.Б.Перепелюк

апеляційного суду І.М. Литвинюк

О.О. Одинак

СудЧернівецький апеляційний суд
Дата ухвалення рішення07.08.2020
Оприлюднено10.08.2020
Номер документу90851328
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —713/555/20

Постанова від 03.09.2020

Цивільне

Чернівецький апеляційний суд

Перепелюк І. Б.

Ухвала від 07.08.2020

Цивільне

Чернівецький апеляційний суд

Перепелюк І. Б.

Ухвала від 31.07.2020

Цивільне

Чернівецький апеляційний суд

Перепелюк І. Б.

Рішення від 05.06.2020

Цивільне

Вижницький районний суд Чернівецької області

Пилип'юк І. В.

Рішення від 05.06.2020

Цивільне

Вижницький районний суд Чернівецької області

Пилип'юк І. В.

Ухвала від 01.06.2020

Цивільне

Вижницький районний суд Чернівецької області

Пилип'юк І. В.

Ухвала від 15.04.2020

Цивільне

Вижницький районний суд Чернівецької області

Пилип'юк І. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні