Ухвала
від 10.08.2020 по справі 340/3055/20
КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

КІРОВОГРАДСЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

УХВАЛА

про відкриття провадження

10 серпня 2020 року м. Кропивницький Справа № 340/3055/20

Суддя Кіровоградського окружного адміністративного суду К.М. Притула, розглянувши матеріали позовної заяви Головного управління Державної податкової служби у Кіровоградській області (вул. Велика Перспективна, 55,м. Кропивницький,Кіровоградська область,25006) до Товариства з обмеженою відповідальністю "Інтер Нос Трейд" (вул. Велика Перспективна, 55,м. Кропивницький,Кіровоградська область,25006) про накладення арешту, -

ВСТАНОВИВ:

Головне управління Державної податкової служби у Кіровоградській області звернувся до Кіровоградського окружного адміністративного суду з позовом до Товариства з обмеженою відповідальністю "Інтер Нос Трейд", в якому просить накласти арешт на кошти Товариства з обмеженою відповідальністю "Інтер Нос Трейд" (ЄДРПОУ 41133495), що знаходяться в банку ПАТ "МЕГАБАНК" м. Харків, № НОМЕР_1 , МФО 351629 у розмірі суми податкового боргу в сумі 17 441,01 гривень.

Вказаний спір виник з публічно-правових відносин та відповідно до правил предметної юрисдикції визначених статтями 19, 20 Кодексу адміністративного судочинства України підлягає розгляду Кіровоградським окружним адміністративним судом.

Відповідно до положень ст.ст.260, 257 Кодексу адміністративного судочинства України справа буде розглянута за правилами спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст.ст 3, 257, 258, 260, 262 Кодексу адміністративного судочинства України суд,

УХВАЛИВ:

Відкрити провадження по справі за позовом Головного управління Державної податкової служби у Кіровоградській області до Товариства з обмеженою відповідальністю "Інтер Нос Трейд" про накладення арешту.

Визнати дану справу як справу незначної складності.

Розгляд і вирішення справи здійснювати одноособовим складом суду в порядку спрощеного провадження без виклику сторін.

Відповідачу подати до суду відзив протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії ухвали суду. Копія відзиву та доданих до нього документів повинна бути надіслана (надана) іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, з документом, що підтверджує його надіслання (надання) відзиву і доданих до нього доказів іншим учасникам справи.

Запропонувати позивачу протягом п`яти днів з дня отримання відзиву подати до суду відповідь на відзив, з направленням її копії іншим учасникам справи, а також доказів його направлення (надіслання) вручення.

Запропонувати відповідачу протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив, подати до суду заперечення, з направленням її копії іншим учасникам справи, а також доказів його направлення (надіслання) вручення.

Роз`яснити особам, які беруть участь у справі, що справа буде розглянута судом за правилами спрощеного позовного провадження протягом розумного строку, але не більше шістдесяти днів із дня відкриття провадження у справі.

Інформацію щодо стану розгляду даної справи сторони можуть отримати в мережі Інтернет за адресою: http://adm.kr.court.gov.ua/sud1170/.

Копію ухвали направити сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Кіровоградського

окружного адміністративного суду К.М. Притула

Дата ухвалення рішення10.08.2020
Оприлюднено12.08.2020
Номер документу90887961
СудочинствоАдміністративне
Сутьнакладення арешту

Судовий реєстр по справі —340/3055/20

Рішення від 08.09.2020

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

Ухвала від 10.08.2020

Адміністративне

Кіровоградський окружний адміністративний суд

К.М. Притула

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні