Ухвала
від 17.08.2020 по справі 225/4514/20
ДЗЕРЖИНСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний номер судової справи: 225/4514/20

Номер провадження: 2/225/841/2020

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

17 серпня 2020 року м. Торецьк

Суддя Дзержинського міського суду Донецької області Мигалевич В.В., ознайомившись з матеріалами цивільної справи за позовною заявою адвоката Санамян Ольги Олегівни ( АДРЕСА_1 РНОКПП НОМЕР_1 ), яка діє в інтересах ОСОБА_1 (зареєстрована: АДРЕСА_2 ; РНОКПП НОМЕР_2 ) до Акціонерного товариства Комерційний Банк Приватбанк ( м.Київ, вул. Грушевського 1д, ЄДРПОУ 14360570), третя особа: Сьома Донецька державна нотаріальна контора ( м.Селидове Донецької області, вул. Маяковського,39 ЄДРПОУ 02888283) про зняття арешту з ј частини квартири,-

В С Т А Н О В И В :

В серпні 2020 представник позивача звернулася до суду з позовною заявою до Акціонерного товариства Комерційний Банк Приватбанк , третя особа: Сьома Донецька державна нотаріальна контора, про зняття арешту з ј частини квартири.

Позов обгрунтовано тим, що з причин виконання рішення суду про стягнення заборгованості, відпала необхідність у подальшому застосуванні арешту майна позивача.

Позовна заява подана з додержанням вимог статей 175-177 ЦПК України, віднесена до предметної, суб`єктної, інстанційної та територіальної юрисдикції суду.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, її повернення, відмови у відкритті провадження відсутні.

Враховуючи те, що відповідно до положень ч. 6 ст. 19 ЦПК України дана справа підпадає під категорію малозначних справ, вона підлягає розгляду в порядку спрощеного позовного провадження.

Відповідно до ч. 5 ст. 279 ЦПК України розгляд справи проводиться в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін за клопотанням однієї із сторін або з власної ініціативи суду. Клопотань про повідомлення або виклик сторін у судове засідання не надходило, проте, суд за власної ініціативи вважає за необхідне проводити судове засідання у даній справі з повідомленням сторін.

Таким чином позовну заяву слід прийняти до розгляду та відкрити провадження, призначивши судове засідання.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 19, 187, 274, 277, 279 ЦПК України, п.п. 9, 15.5 ч. 1 Розділу XIІІ Перехідних Положень ЦПК України, суд

У Х В А Л И В:

Прийняти позовну заяву адвоката Санамян Ольги Олегівни ( АДРЕСА_1 РНОКПП НОМЕР_1 ), яка діє в інтересах ОСОБА_1 (зареєстрована: АДРЕСА_2 ; РНОКПП НОМЕР_2 ) до Акціонерного товариства Комерційний Банк Приватбанк ( м.Київ, вул. Грушевського 1д, ЄДРПОУ 14360570), третя особа: Сьома Донецька державна нотаріальна контора ( м.Селидове Донецької області, вул. Маяковського,39 ЄДРПОУ 02888283) про зняття арешту з ј частини квартири до розгляду, та відкрити спрощене позовне провадження у цивільній справі.

Призначити судове засідання для розгляду справи по суті на 10 год. 00 хв. 14 вересня 2020 року , яке відбудеться в приміщенні Дзержинського міського суду Донецької області (85200, Донецька область, м. Торецьк, вул. Дружби, буд. 4).

В судове засідання викликати учасників справи.

Визначити відповідачу п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання відзиву на позовну заяву. У зазначений строк відповідач має право надіслати суду відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст. 178 ЦПК України, і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову. Відповідно до вимог ч. 4 ст. 178 ЦПК України, одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду, копію відзиву та доданих до нього документів відповідач зобов`язаний надіслати іншим учасникам справи. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами (ч. 8 ст. 178 ЦПК України).

Відповідно до ч. 1 ст. 193 ЦПК України у строк для подання відзиву відповідач має право пред`явити зустрічний позов.

Встановити позивачу п`ятиденний строк з дня отримання відзиву для подання відповіді на відзив, яка має відповідати вимогам частини третьої, п`ятої ст. 178, ст. 179 ЦПК України, копія якої одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Встановити відповідачу п`ятиденний строк з дня отримання відповіді на відзив для подання заперечення, яке має відповідати вимогам частини третьої, п`ятої ст. 178, ст. 180 ЦПК України, копія якого одночасно з поданням до суду повинна бути надіслана іншим учасникам справи.

Роз`яснити третій особі, що вона має право протягом 15 календарних днів з дня отримання цієї ухвали надіслати (надати) суду пояснення щодо позову, у яких викласти свої аргументи і міркування на підтримку або заперечення проти позову.

Копію ухвали надіслати учасникам судового розгляду, одночасно, копія позовної заяви з додатками надіслати відповідачу та третій особі.

Сторони можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України http://dgm.dn.court.gov.ua E-mail: inbox@dgm.dn.court.gov.ua .

Ухвала оскарженню не підлягає, та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя :

Дата ухвалення рішення17.08.2020
Оприлюднено18.08.2020
Номер документу90990952
СудочинствоЦивільне
Сутьзняття арешту з ј частини квартири

Судовий реєстр по справі —225/4514/20

Рішення від 14.09.2020

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Мигалевич В. В.

Ухвала від 17.08.2020

Цивільне

Дзержинський міський суд Донецької області

Мигалевич В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні