Ухвала
від 19.08.2020 по справі 518/5/20
ШИРЯЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ширяївський районний суд Одеської області

19.08.2020 Справа №: 518/5/20 Провадження № 2/518/303/2020

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19.08.2020 року смт. Ширяєве

Ширяївський районний суд Одеської області у складі:

головуючого судді: Алексєєвої О.В.,

при секретарі судового засідання: Шевчук І.П.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду смт. Ширяєве цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Ширяївської районної державної адміністрації Одеської області ( третя особа - Бранкованівська сільська рада Ширяївського району Одеської області) про визнання права на земельну частку (пай),-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Ширяївського районного суду Одеської області знаходиться вище вказана цивільна справа.

08.04.2020 року провадження по справі відкрито та призначено підготовче судове засідання.

Сторони в підготовче судове засідання не з`явилися.

Позивач надав заяву про проведення підготовчого судового засідання в його відсутність.

Представник 3-ї особи надала заяву про проведення підготовчого судового засідання в її відсутність.

Представник відповідача Ширяївської РДА надав заяву про перенесення слухання справи у зв`язку з перебуванням представника в основній щорічній відпустці.

До суду 17.08.2020 року, через канцелярію суду надійшла заява ОСОБА_1 по залучення третьої особи - Ширяївського відділу Головного управління Держгеокадастру в Одеській області.

Згідно ст. 53 ЦПК України треті особи, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору, можуть вступити у справу на стороні позивача або відповідача до закінчення підготовчого провадження у справі або до початку першого судового засідання, якщо справа розглядається в порядку спрощеного позовного провадження, у разі коли рішення у справі може вплинути на їхні права або обов`язки щодо однієї зі сторін. Їх може бути залучено до участі у справі також за заявою учасників справи.

Суд, вивчивши матеріали справи вважає за необхідне задовольнити дане клопотання позивача та залучити до участі у справі в якості третьої особи Ширяївський відділ Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, а також - Головне управління Держгеокадастру в Одеській області та підготовче засідання відкласти відповідно до п. 2 ч. 2 ст. 198 ЦПК України.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 53 , 198, 258-261ЦПК , суд-

УХВАЛИВ:

Клопотання позивача ОСОБА_1 - задовольнити.

Залучити до участі у справі в якості третіх осіб, які не заявляєють самостійних вимог щодо предмета спору - Ширяївський відділ Головного управління Держгеокадастру в Одеській області (66800, Одеська область, Ширяївський район, смт. Ширяєве, вул. Грушевського, 125) та Головне управління Держгеокадастру в Одеській області (65107, м. Одеса, вул. Канатна, 83).

Відкласти підготовче судове засідання по цивільній справі за позовною заявою ОСОБА_1 до Ширяївської районної державної адміністрації Одеської області (треті особи, які не заявляють самостійних вимог - Бранкованівська сільська рада Ширяївського району Одеської області, Ширяївський відділ Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, Головне управління Держгеокадастру в Одеській області) про визнання права на земельну частку (пай) до 12 години 00 хвилин 21.09.2020 року.

Визначити третім особам п`ятнадцятиденний строк з дня вручення даної ухвали для подання письмових пояснень щодо позову або відзиву.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), суд за заявою учасників справи та осіб, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, інтереси та (або) обов`язки (у разі наявності у них права на вчинення відповідних процесуальних дій, передбачених цим Кодексом), поновлює процесуальні строки, встановлені нормами цього Кодексу, якщо визнає причини їх пропуску поважними і такими, що зумовлені обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином. Суд може поновити відповідний строк як до, так і після його закінчення.

Суд за заявою особи продовжує процесуальний строк, встановлений судом, якщо неможливість вчинення відповідної процесуальної дії у визначений строк зумовлена обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином.

Суддя: О.В. Алексєєва

СудШиряївський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення19.08.2020
Оприлюднено21.08.2020
Номер документу91073753
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —518/5/20

Рішення від 10.12.2020

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

Рішення від 10.12.2020

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

Ухвала від 18.11.2020

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

Ухвала від 26.10.2020

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

Ухвала від 19.08.2020

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

Ухвала від 11.08.2020

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

Ухвала від 08.04.2020

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні