Ухвала
від 18.11.2020 по справі 518/5/20
ШИРЯЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ОДЕСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Ширяївський районний суд Одеської області

18.11.2020 Справа №: 518/5/20 Провадження № 2/518/303/2020

УХВАЛА

про закриття підготовчого провадження

та призначення справи до судового розгляду по суті

18.11.2020 року смт. Ширяєве

Ширяївський районний суд Одеської області у складі:

головуючого судді: Алексєєвої О.В.,

секретаря: Надир І.Л.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні в залі суду в смт. Ширяєве цивільну справу за позовом ОСОБА_1 до Ширяївської районної державної адміністрації Одеської області, Бранкованівської сільської ради Ширяївського району Одеської області, (треті особи, які не заявляють самостійних вимог - Ширяївський відділ Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, Головне управління Держгеокадастру в Одеській області) про визнання права на земельну частку (пай),-

ВСТАНОВИВ:

ОСОБА_1 звернувся до суду з позовом до Ширяївської районної державної адміністрації Одеської області, третя особа - Бранкованівська сільська рада Ширяївського району Одеської області, про визнання права на земельну частку (пай).

08.04.2020 року судом було відкрито провадження у справі та ухвалено рішення про призначення підготовчого судового засідання.

У підготовчому судовому засіданні оголошувалась перерва задля надання позивачу часу на надання додаткових документів.

17.08.2020 р. позивачем подано суду уточнену позовну заяву, згідно якої змінено предмет позову. Крім того, 17.08.2020 р. позивачем подано заяву про залучення до участі у справі третьої особи - Ширяївського відділу ГУ Держгеокадастру в Одеській області.

Ухвалою суду від 19.08.2020 р. задоволено клопотання позивача, залучено до участі у справі в якості третіх осіб Ширяївський відділ ГУ Держгеокадастру в Одеській області та Головне управління Геокадастру в Одеській області.

26.10.2020 р. позивачем подано до суду заяву про залучення Бранкованівської сільської ради Ширяївського району до участі у справі в якості співвідповідача. та долучення доказів.

Ухвалою від 26.10.2020 р. судом залучено до участі у справі в якості співвідповідача Бранкованівську сільську раду Ширяївського району Одеської області.

17.11.2020 р. до суду надійшли пояснення третьої особи - ГУ Держгеокадастру в одеській області.

Сторони в підготовче судове засідання 18.11.2020 р. не з`явилися.

Позивач надав заяву про проведення підготовчого судового засідання за його відсутності.

Представник відповідача Бранкованівської сільської ради Ширяївського району Одеської області надала заяву про розгляд справи за її відсутності, позовні вимоги визнає та не заперечує проти їх задоволення.

Представник відповідача Ширяївської районної державної адміністрації Одеської області в судове засідання не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, про причини неявки суду не повідомив.

Представник 3-ї особи Головного управління Держгеокадастру в Одеській області в судове засідання не з`явився, надав свої пояснення.

Представник 3-ї особи Ширяївського відділу Головного управління Держгеокадастру в Одеській області в судове засідання не з`явився, про час та місце розгляду справи повідомлений належним чином, про причини неявки суду не повідомив.

Оскільки у підготовче судове засідання сторони не з`явилися, а також враховуючи надані заяви, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу, відповідно до вимог ч. 2 ст. 247 ЦПК України не здійснювалось.

Клопотань, що перешкоджають призначенню справи до судового розгляду, не заявлено.

Спір між сторонами не врегульовано.

Підстав для залишення позовної заяви без розгляду чи закриття провадження у справі судом не встановлено, а тому наявні підстави для закриття підготовчого провадження та призначення справи до судового розгляду по суті.

Керуючись ст.ст. 197 , 198 ЦПК України , суд -

ПОСТАНОВИВ:

Закрити підготовче провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Ширяївської районної державної адміністрації Одеської області, Бранкованівської сільської ради Ширяївського району Одеської області, (треті особи, які не заявляють самостійних вимог - Ширяївський відділ Головного управління Держгеокадастру в Одеській області, Головне управління Держгеокадастру в Одеській області) про визнання права на земельну частку (пай) та призначити справу до розгляду по суті у відкритому судовому засіданні на 10 грудня 2020 року о 12 годині 00 хвилин у приміщенні Ширяївського районного суду Одеської області, що в смт. Ширяєве, вул. Соборна, 97А.

Повідомити учасників судового процесу про час та місце розгляду справи.

Судовий розгляд даного цивільного провадження здійснюватиметься суддею одноособово.

Ухвала оскарженню не підлягає та набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя: О.В. Алексєєва

СудШиряївський районний суд Одеської області
Дата ухвалення рішення18.11.2020
Оприлюднено19.11.2020
Номер документу92946666
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —518/5/20

Рішення від 10.12.2020

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

Рішення від 10.12.2020

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

Ухвала від 18.11.2020

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

Ухвала від 26.10.2020

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

Ухвала від 19.08.2020

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

Ухвала від 11.08.2020

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

Ухвала від 08.04.2020

Цивільне

Ширяївський районний суд Одеської області

Алексєєва О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні