Ухвала
від 25.08.2020 по справі 542/948/20
НОВОСАНЖАРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Справа № 542/948/20

Провадження № 2/542/533/20

У Х В А Л А

про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі

25 серпня 2020 року смт Нові Санжари

Новосанжарський районний суд Полтавської області у складі судді Шарової-Айдаєвої О.О., розглянувши матеріали позовної заяви ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до Кунцівської сільської ради (с. Кунцеве, Новосанжарський район, Полтавська область), ОСОБА_2 ( АДРЕСА_1 ) про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини, -

В С Т А Н О В И В :

11 серпня 2020 року ОСОБА_1 звернувся до Новосанжарського районного суду Полтавської області з позовною заявою до Кунцівської сільської ради Новосанжарського району Полтавської області, ОСОБА_2 , в якій просив: визначити для нього додатковий строк тривалістю в 3 (три) місяці для подання до нотаріуса заяви про прийняття спадщини, яка відкрилася після смерті ІНФОРМАЦІЯ_1 ОСОБА_3 .

Згідно інформації, яка отримана від Виконавчого комітету Руденківської сільської ради Клюсівського старостинського округу 20 серпня 2020 року, відповідач ОСОБА_2 , зареєстрована за адресою: АДРЕСА_1 .

Справа підсудна Новосанжарському районному суду Полтавської області.

Позовна заява відповідає вимогам ст. 175 ЦПК України, позивачем додані її копії і копії всіх документів, що додаються до неї, відповідно до кількості відповідачів, а також документ про сплату судового збору.

Підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позову або відмови у відкритті провадження у справі, які передбачені статтями 185-186 ЦПК України, на даній стадії відсутні.

Отже, позовну заяву необхідно прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі.

Враховуючи вимоги ст. 274 ЦПК України, справа підлягає розгляду в порядку загального позовного провадження.

На підставі викладеного, керуючись статтями 187, 260, 274 ЦПК України,-

У Х В А Л И В :

Прийняти позовну заяву ОСОБА_1 до Кунцівської сільської ради, ОСОБА_2 про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини до розгляду і відкрити провадження у цивільній справі № 542/948/20.

Справу розглядати в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання на 09 вересня 2020 року на 13 год. 45 хв. в приміщенні Новосанжарського районного суду Полтавської області який знаходиться за адресою: смт Нові Санжари, площа Перемоги, 11, про що повідомити учасників справи.

Копію ухвали надіслати позивачу.

Копію ухвали, копію позовної заяви та доданих документів, надіслати відповідачам.

Встановити відповідачам п`ятнадцятиденний строк з дня отримання копії даної ухвали для надання до суду відзиву на позов разом з усіма доказами, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документами, що підтверджують надіслання (надання) відзиву і доданих до нього документів іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

Роз`яснити відповідачам, що в разі ненадання відзиву у встановлений строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Для подання позивачем відповіді на відзив та подання відповідачами заперечень на відповідь позивача встановити строк п`ять днів з дня отримання відповідної заяви по суті справи.

Повідомити учасників справи, що інформацію щодо справи, що розглядається, вони можуть отримати на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://court.gov.ua/sud1621/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О.О. Шарова-Айдаєва

СудНовосанжарський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення25.08.2020
Оприлюднено27.08.2020
Номер документу91127601
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —542/948/20

Рішення від 15.10.2020

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Шарова-Айдаєва О. О.

Рішення від 15.10.2020

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Шарова-Айдаєва О. О.

Ухвала від 24.09.2020

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Шарова-Айдаєва О. О.

Ухвала від 25.08.2020

Цивільне

Новосанжарський районний суд Полтавської області

Шарова-Айдаєва О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні