Ухвала
від 22.04.2008 по справі 2-427/2008
ЧОРТКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №2-427/2008 р.

УХВАЛА

22 квітня 2008 року Чортківський районний суд Тернопільської області в складі:

головуючої судді     Квятковської Л.Й.

при секретарі     Маришевій Г.М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в залі суду в місті Чорткові справу за позовом    ОСОБА_1    обласного    комунального    підприємства    теплових    мереж "Тернопільтеплокомуненерго" в особі Чортківського тепло району   до ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за спожиту теплову енергію, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_3 обласне комунальне підприємство теплових мереж "Тернопільтеплокомуненерго" в особі Чортківського тепло району звернувся в суд з позовом до відповідачки ОСОБА_2 про стягнення 1352,31 гривень заборгованості за спожиту теплову енергію.

В судовому засіданні представник позивача ОСОБА_4 від позову відмовляється, так як відповідачка добровільно сплатив суму боргу, просить стягнути з відповідачки понесені позивачем судові витрати по справі.

Відповідачка в судове засідання не з'явилась,про причини неявки суд не повідомила.

У відповідності до вимог ч.2 ст.174, ч.3 ст.206 ЦПК України представник позивача попереджений про наслідки відмови від позову, оскільки провадження в справі закривається і він не зможе повторно звернутися до суду з приводу спору між тими самими сторонами, про той самий предмет, і з тих самих підстав.

У відповідності до п.3 ч.1 ст.205 ЦПК України суд ухвалою закриває провадження у справі, якщо позивач відмовився від позову і відмова прийнята судом.

Підстав для неприйняття відмови від позову судом не встановлено.

Підлягає задоволенню вимога про стягнення на користь позивача понесених судових витрат, а саме витрат на інформаційно-технічне забезпечення розгляду справи в сумі 30 гривень, що підтверджується відповідно платіжними дорученнями №313 від 19.03.2008 року.

Згідно зі ст.89 ЦПК України, якщо позивач не підтримує своїх вимог унаслідок задоволення їх відповідачем після пред'явлення позову, суд за заявою позивача присуджує стягнення всіх понесених ним у справі витрат з відповідача.

Відповідачка ОСОБА_2 сплатила заборгованість за спожитий природний газ після пред'явлення позову.

Керуючись ст.ст. 89, 174, п.3 ч.1 ст.205 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

Прийняти відмову представника позивача ОСОБА_1 обласного комунального підприємства теплових мереж „Тернопільтеплокомуненерго" в особі Чортківського тепло району до ОСОБА_2 про стягнення заборгованості за спожиту теплову енергію, а провадження у справі закрити у зв'язку з добровільною сплатою боргу.

Стягнути з ОСОБА_2, жительки м. Чорткова вул. И.Сліпого,2а/13 Тернопільської області, на користь ОСОБА_1 обласного комунального підприємства теплових мереж „Тернопільтеплокомуненерго" в особі Чортківського теплорайону 30 (тридцять) гривень витрат на інформаційно-технічне забезпечення розгляду справи.

Ухвала набирає законної сили після закінчення строку подання заяви про апеляційне оскарження, якщо заяву про апеляційне оскарження не буде подано. У разі подання апеляційної скарги ухвала, якщо її не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом.

Заяву про апеляційне оскарження ухвали суду може бути подано протягом п'яти днів з дня проголошення ухвали.

Апеляційна скарга на ухвалу суду подається протягом десяти днів після подання заяви про апеляційне оскарження. Апеляційна скарга може бути подана без попереднього подання заяви про апеляційне оскарження, якщо скарга подається у строк, встановлений для подання заяви про апеляційне оскарження.

Заява про апеляційне оскарження та апеляційна скарга подаються апеляційному суду Тернопільської області через Чортківський районний суд.

СудЧортківський районний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення22.04.2008
Оприлюднено14.05.2010
Номер документу9115473
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-427/2008

Ухвала від 15.04.2019

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Пілюгіна О. М.

Ухвала від 15.04.2019

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Пілюгіна О. М.

Ухвала від 03.04.2019

Цивільне

Харківський районний суд Харківської області

Назаренко О. В.

Ухвала від 04.11.2008

Цивільне

Веселинівський районний суд Миколаївської області

Орленко Л.О.

Рішення від 22.05.2008

Цивільне

Балаклавський районний суд міста Севастополя

Бухарєва Т.І.

Ухвала від 22.04.2008

Цивільне

Чортківський районний суд Тернопільської області

Квятковська Л.Й.

Ухвала від 15.02.2008

Цивільне

Смілянський міськрайонний суд Черкаської області

Харченко Л.Г.

Рішення від 05.11.2008

Цивільне

Межівський районний суд Дніпропетровської області

Літвінова Л.Ф.

Ухвала від 09.12.2008

Цивільне

Білокуракинський районний суд Луганської області

Полєно В.С.

Ухвала від 25.11.2008

Цивільне

Олександрівський районний суд Донецької області

Куліков В.В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні