Ухвала
від 25.08.2020 по справі 399/626/20
ОНУФРІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КІРОВОГРАДСЬКОЇ ОБЛАСТІ

справа № 399/626/20

провадження № 2/399/455/2020

УХВАЛА

про відкриття провадження у справі

25 серпня 2020 року суддя Онуфріївського районного суду Кіровоградської області Шуліка О.О., перевіривши позовну заяву Сільськогосподарського кооперативу Україна (юридична адреса: 28123, Кіровоградська область, Онуфріївський район, с. Млинок, вул. Леніна, буд. 1) до ОСОБА_1 (зареєстроване місце проживання: АДРЕСА_1 ), приватного нотаріуса Онуфріївського районного нотаріального округу Кіровоградської області Малолітко Павло Івановича (юридична адреса: Кіровоградська область, Онуфріївський район, сел. Онуфріївка, вул. Михайла Скляра, буд. 6) про скасування рішення приватного нотаріуса та визнання договорів оренди діючими -

ВСТАНОВИВ :

Позивач голова СК Україна звернувся до Онуфріївського районного суду Кіровоградської області з позовом до до ОСОБА_1 , приватного нотаріуса Онуфріївського районного нотаріального округу Кіровоградської області Малолітко Павло Івановича про скасування рішення приватного нотаріуса та визнання договорів оренди діючими.

Вищезазначена позовна заява подана у встановленому законом порядку і в повній мірі відповідає вимогам ст. 175 , 176 та 177 ЦПК України .

На даний час підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення заяви, відмови у відкритті провадження не виявлено.

Справа підсудна Онуфріївському районному суду Кіровоградської області.

Суддею вирішено питання про розгляд справи в порядку спрощеного провадження, оскільки відповідно до положень ч. 6 ст. 19 ЦПК України даний спір є малозначним.

З метою недопущення порушення прав відповідачів з огляду на предмет позову, суддя вважає необхідним на підставі ч. 5 ст. 279 ЦПК України розгляд справи проводити в судовому засіданні з повідомленням (викликом) сторін.

На підставі викладеного, суддя вважає за необхідне дану позовну заяву прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі, справу розглядати за правилами спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін та запропонувати відповідачам надати до суду відзив на позов.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 19 , 175 , 177 , 187 , 274 , 277 , 279 ЦПК України , -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом Сільськогосподарського кооперативу Україна до ОСОБА_1 , приватного нотаріуса Онуфріївського районного нотаріального округу Кіровоградської області Малолітко Павло Івановича про скасування рішення приватного нотаріуса та визнання договорів оренди діючими.

Розгляд справи проводити в порядку спрощеного позовного провадження з повідомленням (викликом) сторін.

Призначити судове засідання на 11 вересня 2020 року о 13.30 год. в приміщенні Онуфріївського районного суду Кіровоградської області за адресою: Кіровоградська область, Онуфріївський район, сел.. Онуфріївка, вул. Назаренка, буд. 23.

Викликати сторін по справі в судове засідання на вищевказану дату.

Сторонам по справі направити копії ухвали про відкриття провадження у справі, одночасно з копією ухвали відповідачам направити копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Відповідачам запропонувати надати до суду відзив на позов, в якому викласти заперечення проти позову та посилання на докази, якими вони обґрунтовуються, протягом п`ятнадцяти днів з дня отримання копії цієї ухвали.

Роз`яснити відповідачам, що копія відзиву та доданих до нього документів надсилається (надається) ним іншим учасникам справи одночасно з надісланням (наданням) відзиву до суду.

У разі ненадання відповідачами відзиву у встановлений строк без поважних причин суд вирішує справу за наявними матеріалами.

Позивач протягом п`яти днів з дня отримання відзиву має право подати до суду відповідь на відзив з доказами, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення позивача, якщо такі докази не надані відповідачем, та документами, що підтверджують надіслання (надання) відповіді на відзив і доданих до нього доказів відповідачу, а відповідач протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив має право подати до суду заперечення з доказами, що підтверджують обставини, на яких ґрунтуються заперечення відповідача, якщо такі докази не надані позивачем, та документами, що підтверджують надіслання (надання) заперечення і доданих до нього доказів позивачу.

Роз`яснити позивачу, що копія відповіді на відзив з доданими до нього документами повинна бути надіслана (надана) відповідачу одночасно з надісланням (наданням) відповіді на відзив до суду.

Відповідачі мають право подати до суд заперечення протягом п`яти днів з дня отримання відповіді на відзив.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України https://on.kr.court.gov.ua/sud1119/.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя: Шуліка О.О.

СудОнуфріївський районний суд Кіровоградської області
Дата ухвалення рішення25.08.2020
Оприлюднено28.08.2020
Номер документу91156445
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —399/626/20

Ухвала від 17.12.2020

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Шуліка О. О.

Ухвала від 09.11.2020

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Шуліка О. О.

Ухвала від 19.10.2020

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Шуліка О. О.

Ухвала від 15.10.2020

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Шуліка О. О.

Ухвала від 07.09.2020

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Шуліка О. О.

Ухвала від 07.09.2020

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Шуліка О. О.

Ухвала від 28.08.2020

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Шуліка О. О.

Ухвала від 25.08.2020

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Шуліка О. О.

Ухвала від 19.08.2020

Цивільне

Онуфріївський районний суд Кіровоградської області

Шуліка О. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні