Ухвала
від 26.08.2020 по справі 648/2540/20
БІЛОЗЕРСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 648/2540/20

Провадження № 2/648/788/20

У Х В А Л А

Іменем України

26 серпня 2020 року смт.Білозерка

Суддя Білозерського районного суду Херсонської області Бугрименко В.В., розглянувши матеріали позовної заяви представника Маєвської Ірини Михайлівни в інтересах ОСОБА_1 , проживаючої за адресою: АДРЕСА_1 , до Олександрівської сільської ради Білозерського району Херсонської області, знаходиться за адресою: Херсонська область, Білозерський район, с. Олександрівка, вул. Миру, буд. 9, Головного управління Держгеокадастру в Херсонській області, знаходиться за адресою: Херсонська область, м. Херсон, вул. Університетська, 136-а про визнання права постійного користування,-

в с т а н о в и в:

Позовна заява відповідає вимогам ст. 175, 184 ЦПК України. Підстав для повернення позовної заяви, передбачених ст. 185 ЦПК України, та підстав для відмови у відкритті провадження у справі, передбачених ст. 186 ЦПК України, не вбачається.

Відповідно до ч.2 ст. 274 ЦПК України у порядку спрощеного позовного провадження може бути розглянута будь-яка інша справа, віднесена до юрисдикції суду, за винятком справ, зазначених у частині четвертій цієї статті.

Суд, враховуючи ціну позову, значення справи для сторін, обраний позивачем спосіб захисту, категорію та складність справи, обсяг та характер доказів у справі, в тому числі чи потрібно у справі призначити експертизу, викликати свідків тощо, кількість сторін та інших учасників справи, чи становить розгляд справи значний суспільний інтерес, дійшов до висновку, що справу слід розглядати в порядку спрощеного позовного провадження.

Керуючись ст.ст. 187, 260, 277 ЦПК України,

постановив:

Відкрити провадження у справі за позовом представника Маєвської Ірини Михайлівни в інтересах ОСОБА_1 , проживаючої за адресою: АДРЕСА_1 , до Олександрівської сільської ради Білозерського району Херсонської області, знаходиться за адресою: Херсонська область, Білозерський район, с. Олександрівка, вул. Миру, буд. 9, Головного управління Держгеокадастру в Херсонській області, знаходиться за адресою: Херсонська область, м. Херсон, вул. Університетська, 136-а про визнання права постійного користування.

Здійснювати розгляд справи за позовною заявою представника Маєвської Ірини Михайлівни в інтересах ОСОБА_1 до Олександрівської сільської ради Білозерського району Херсонської області, Головного управління Держгеокадастру в Херсонській області про визнання права постійного користування в порядку спрощеного провадження з викликом (повідомленням) сторін.

Призначити судове засідання на 23 вересня 2020 року о 10:30 год . в приміщенні Білозерського районного суду Херсонської області за адресою: смт.Білозерка, вул.Д.Яворницького 97/13.

Позивачу та відповідачу направити копію ухвали, відповідачу надіслати копію позовної заяви та доданих до неї документів.

Роз`яснити позивачу, що згідно ч. 2,4 ст. 95 ЦПК України письмові докази подаються в оригіналі або в належним чином засвідченій копії, якщо інше не передбачено цим Кодексом. Якщо для вирішення спору має значення лише частина документа, подається засвідчений витяг з нього. Копії документів вважаються засвідченими належним чином, якщо їх засвідчено в порядку, встановленому чинним законодавством.

Роз`яснити відповідачу, що він має право подати заяву із запереченням проти розгляду справи за правилами спрощеного позовного провадження, протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Відповідач у п`ятнадцятиденний строк з дня одержання ухвали та копії документів має право надіслати: суду - відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; позивачу, іншим відповідачам, а також третім особам - копію відзиву та доданих до нього документів.

Позивач має право подати відповідь на відзив, а відповідач - заперечення у десятиденний строк з моменту отримання відзиву та відповіді на відзив відповідно.

У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Сторони вони можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається на веб-адресі сторінки http://bz.ks.court.gov.ua на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Бугрименко В.В.

Дата ухвалення рішення26.08.2020
Оприлюднено28.08.2020
Номер документу91160098
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —648/2540/20

Ухвала від 18.11.2020

Цивільне

Херсонський апеляційний суд

Кузнєцова О. А.

Рішення від 23.09.2020

Цивільне

Білозерський районний суд Херсонської області

Бугрименко В. В.

Рішення від 23.09.2020

Цивільне

Білозерський районний суд Херсонської області

Бугрименко В. В.

Ухвала від 26.08.2020

Цивільне

Білозерський районний суд Херсонської області

Бугрименко В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні