Ухвала
від 26.08.2020 по справі 661/3022/20
НОВОКАХОВСЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 661/3022/20

Провадження № 2/661/835/20

У Х В А Л А

26 серпня 2020 року

Новокаховський міський суд Херсонської області в складі:

головуючого судді - Пилипенка С.В.

при секретарі - Яковлєвої М.А.

розглянувши у відкритому судовому засіданні в порядку спрощеного позовного провадження з викликом сторін в м. Нова Каховка Херсонської області цивільну справу за позовною заявою адвоката Горяшко Людмили Василівни, яка діє в інтересах ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Сіті Фінанс , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог до предмету спору : приватний нотаріус Житомирського міського нотаріального округу Горай Олег Станіславович, приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Клименко Роман Васильович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

встановив:

Позивач звернулась до суду із позовною заявою до Товариства з обмеженою відповідальністю Фінансова компанія Сіті Фінанс , третя особа, яка не заявляє самостійних вимог до предмету спору : приватний нотаріус Житомирського міського нотаріального округу Горай Олег Станіславович, приватний виконавець виконавчого округу м. Києва Клименко Роман Васильович про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню.

В судове засідання представник позивачки адвокат Горяшко Л.В. не з`явилась, подала суду заяву, в якій просила справу розглядати за її відсутності та подала клопотання про витребування доказів.

Представник відповідача та треті особи в судове засідання не з`явились, про причину своєї неявки суд не повідомили, хоча про день, час та місце розгляду справи повідомлялись належним чином.

Відповідно до ч. 4 ст. 81 ЦПК України у разі посилання учасника справи на не вчинення іншим учасником справи певних дій або відсутність певної події суд може зобов`язати такого іншого учасника справи надати відповідні докази вчинення цих дій або наявності певної події. У разі ненадання таких доказів суд може визначити обставину не вчинення відповідних дій або відсутності події встановленою.

Таким чином, суд приходить до висновку про задоволення клопотання адвоката Горяшко Л.В. та необхідність витребування доказів у приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Горай Олега Станіславовича належним чином завірену копію виконавчого напису від 20 червня 2020 року зареєстрованого в реєстрі № 3267, а також копії матеріалів на підставі яких вчинено зазначений виконавчий напис.

Керуючись ч. 4 ст. 81 ЦПК України суд

постановив:

Клопотання адвоката Горяшко Людмили Василівни про витребування доказів - задовольнити.

Витребувати у приватного нотаріуса Житомирського міського нотаріального округу Горай Олега Станіславовича належним чином завірену копію виконавчого напису від 20 червня 2020 року зареєстрованого в реєстрі № 3267, а також копії матеріалів на підставі яких вчинено зазначений виконавчий напис.

Зазначені документи надати Новокаховському міському суду Херсонської області до 28 вересня 2020 року10:00 години.

Роз`яснити відповідачу, що згідно ч.ч.7-8 ст. 84 ЦПК України, особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя С. В. Пилипенко

СудНовокаховський міський суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення26.08.2020
Оприлюднено28.08.2020
Номер документу91160333
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —661/3022/20

Рішення від 25.02.2021

Цивільне

Новокаховський міський суд Херсонської області

Чирський Г. М.

Ухвала від 11.12.2020

Цивільне

Новокаховський міський суд Херсонської області

Чирський Г. М.

Ухвала від 26.08.2020

Цивільне

Новокаховський міський суд Херсонської області

Пилипенко С. В.

Ухвала від 04.08.2020

Цивільне

Новокаховський міський суд Херсонської області

Пилипенко С. В.

Ухвала від 30.07.2020

Цивільне

Новокаховський міський суд Херсонської області

Пилипенко С. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні