Ухвала
від 18.08.2020 по справі 657/1142/20
КАЛАНЧАЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ХЕРСОНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 657/1142/20

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

та призначення судового засідання

18.08.2020 смт. Каланчак

Суддя Каланчацького районного суду Херсонської області Скригун В.В.,

розглянувши заяву ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , представник заявника ОСОБА_2 , місцерозташування офісу: АДРЕСА_2 , заінтересована ососба АТ КБ "Приватбанк", юридична адреса: вул.Грушевського,1Д м.Київ про встановлення факту, що має юридичне значення,

в с т а н о в и в :

Представник заявника ОСОБА_2 звернулася до суду з заявою в якій просить встановити факт, що кошти, які надійшли до АТ КБ "Приватбанк"в сумі 3061,98 грн., в липні 2019 року на ім`я ОСОБА_1 , ІПН НОМЕР_1 від Окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 186, ЄДРПОУ 43048784 належить ОСОБА_1 , ІПН НОМЕР_2 .

Заява подана з додержанням вимог статей викладених у ст. 318 ЦПК України. Судовий збір сплачено у відповідності до вимог ст. 4 Закону України Про судовий збір .

Справа підсудна Каланчацькому районному суду Херсонської області.

Підстави для залишення заяви без руху, її повернення та відмови у відкритті провадження у справі відсутні.

Вказана справа підлягає розгляду в порядку окремого провадження передбаченими ст. 294 ЦПК України, тому справу слід прийняти до провадження та призначити до судового розгляду.

Від представника заявника Кушнеренко Т.В разом з заявою надійшло клопотання про витребування доказів, а саме просить витребувати у АТ КБ "Приватбанк" відомості, про зарахування на ім`я ОСОБА_1 , ІПН НОМЕР_1 у липні 2019 року коштів від Окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 186, ЄДРПОУ 43048784.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України учасник справи у разі неможливості самостійно надати докази вправі подати клопотання про витребування доказів судом.

Згідно ст. 84 ЦПК України у клопотанні про витребування доказів повинні бути зазначені: докази, які витребовуються; обставини, що можуть бути підтверджені цими доказами; обставини, які свідчать про те, що подання потрібних доказів може стати неможливим або ускладненим, а також справа, для якої потрібні ці докази або з якою метою потрібно їх витребувати.

Тобто, метою такого процесуального інституту, як забезпечення доказів, є допомога особам, котрі беруть участь у справі, одержати для подання до суду доказів, отримання яких у майбутньому може стати неможливим або ускладненим.

Враховуючи вищенаведене положення та достатність обґрунтування необхідності отримання усіх доказів та неможливості отримання цих доказів самостійно, суд приходить до висновку про необхідність задоволення клопотання представника заявника.

На підставі вищевикладеного, керуючись ст.ст. 84,175, 177, 318 ЦПК України

П о с т а н о в и в :

Відкрити провадження у справі за заявою ОСОБА_1 , місце проживання: АДРЕСА_1 , представник заявника ОСОБА_2 , місце розташування офісу: вул.Херсонська,38 смт.Каланчак, Херсонська область, заінтересована ососба АТ КБ "Приватбанк", юридична адреса: вул.Грушевського,1Д м.Київ про встановлення факту, що має юридичне значення.

Призначити по справі судове засідання о 11-00 годині 22.09.2020 року в приміщенні Каланчацького районного суду Херсонської області за адресою: смт. Каланчак Херсонської області вул. Херсонська, 26 з повідомленням учасників справи.

Справу розглядати в порядку окремого провадження.

Копію ухвали з копією позовної заяви та додатками до неї направити заінтересованій особі, запропонувавши подати письмові пояснення щодо вимог викладених в заяві.

Витребувати у АТ КБ "Приватбанк" відомості, про зарахування на ім`я ОСОБА_1 , ІПН НОМЕР_1 у липні 2019 року коштів від Окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу № 186, ЄДРПОУ 43048784.

Вказані матеріали надати до Каланчацького районного суду Херсонської області в строк до 22.09.2020 року.

Роз`яснити, що відповідно до ст. 84 ЦПК України будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов"язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п"яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, що розглядається на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет - kl.ks.court.gov.ua.

Суддя: Скригун В. В.

СудКаланчацький районний суд Херсонської області
Дата ухвалення рішення18.08.2020
Оприлюднено31.08.2020
Номер документу91211647
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —657/1142/20

Ухвала від 12.05.2021

Цивільне

Каланчацький районний суд Херсонської області

Скригун В. В.

Ухвала від 22.01.2021

Цивільне

Каланчацький районний суд Херсонської області

Скригун В. В.

Ухвала від 25.11.2020

Цивільне

Каланчацький районний суд Херсонської області

Скригун В. В.

Ухвала від 22.10.2020

Цивільне

Каланчацький районний суд Херсонської області

Скригун В. В.

Ухвала від 18.08.2020

Цивільне

Каланчацький районний суд Херсонської області

Скригун В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні