Ухвала
від 28.08.2020 по справі 193/948/20
СОФІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

ЄУН 193/948/20

Провадження № 2/193/388/20

У Х В А Л А

28 серпня 2020 року смт.Софіївка

Суддя Софіївського районного суду Дніпропетровської області Шумська О.В., ознайомившись із клопотанням представника позивача про витребування доказів по цивільній справі за позовом представника позивача ОСОБА_1 , яка діє в інтересах ОСОБА_2 , до ОСОБА_3 про стягнення аліментів,-

У С Т А Н О В И В:

До Софіївського районного суду Дніпропетровської області надійшла позовна заява представника позивача Мішури Таїси Леонідівни, яка діє в інтересах ОСОБА_2 , до ОСОБА_3 про стягнення аліментів.

Представником позивача надано клопотання про витребування доказів.

Позивач просить витребувати:

- у Софіївській ДПІ Криворізького північного управління ГУ ДПС у Дніпропетровській області та долучити до матеріалів справи довідку про суми виплачених доходів та утриманих податків за 2019 рік та 1-3 квартали 2020 року на ім`я ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІНН НОМЕР_1 .

- у Комунальному некомерційному підприємстві "Софіївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" смт.Софіївка, вул.Карпенка,1, ЄДРПОУ 37789087 Висновок лікарсько-консультативної комісії та виписку з амбулаторної картки, щодо ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Дослідивши клопотання, суд приходить до висновку про необхідність витребування доказів з наступних підстав.

Відповідно до ст.84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу.

У клопотанні повинно бути зазначено:1) який доказ витребовується; 2) обставини, які може підтвердити цей доказ, або аргументи, які він може спростувати; 3) підстави, з яких випливає, що цей доказ має відповідна особа; 4) вжиті особою, яка подає клопотання, заходи для отримання цього доказу самостійно, докази вжиття таких заходів та (або) причини неможливості самостійного отримання цього доказу.

У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Суд може витребувати докази також до подання позову як захід забезпечення доказів у порядку, встановленому статтями 116-118 цього Кодексу.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу, передбачені цим Кодексом.

Враховуючи те, що позивачем подано відповідне клопотання про витребування доказів, суд вважає, що відповідні докази повинні бути судом витребувані, а тому клопотання слід задовольнити.

На підставі викладеного, керуючись ст.ст. 84 ЦПК України, суд, -

У Х В А Л И В:

Клопотання представника позивача про витребування доказів по цивільній справі за позовом представника позивача ОСОБА_1 , яка діє в інтересах ОСОБА_2 , до ОСОБА_3 про стягнення аліментів - задовольнити.

Витребувати у Софіївській ДПІ Криворізького північного управління ГУ ДПС у Дніпропетровській області та долучити до матеріалів справи довідку про суми виплачених доходів та утриманих податків за 2019 рік та 1-3 квартали 2020 року на ім`я ОСОБА_3 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ІНН НОМЕР_1 .

Витребувати у Комунальному некомерційному підприємстві "Софіївський районний центр первинної медико-санітарної допомоги" смт.Софіївка, вул.Карпенка,1, ЄДРПОУ 37789087 Висновок лікарсько-консультативної комісії та виписку з амбулаторної картки, щодо ОСОБА_4 , ІНФОРМАЦІЯ_2 .

Витребуванні докази надати Софіївському районному суду Дніпропетровської області до 14 вересня 2020 року.

При неможливості надати вказані докази взагалі або у встановлений судом строк, повідомити суд про причини неможливості їх надання протягом п`яти днів з дня отримання ухвали.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя О .В. Шумська

Дата ухвалення рішення28.08.2020
Оприлюднено04.09.2020
Номер документу91272594
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —193/948/20

Рішення від 14.09.2020

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Шумська О. В.

Рішення від 14.09.2020

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Шумська О. В.

Ухвала від 28.08.2020

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Шумська О. В.

Ухвала від 28.08.2020

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Шумська О. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні