Рішення
від 12.08.2020 по справі 607/2122/20
ТЕРНОПІЛЬСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ТЕРНОПІЛЬСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Д О Д А Т К О В Е Р І Ш Е Н Н Я

І М Е Н Е М У К Р А Ї Н И

12.08.2020 Справа №607/2122/20

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області в складі:

головуючої судді Грицай К.М.,

за участю секретаря судового засідання Стус К.І.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в м. Тернополі матеріали цивільної справи за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Будівельна компанія Будгарант Груп про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час затримки розрахунку, -

В С Т А Н О В И В:

Рішенням Тернопільського міськрайонного суду від 06 серпня 2020 року позов ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Будівельна компанія Будгарант Груп про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час затримки розрахунку задоволено.

Стягнуто з Товариства з обмеженою відповідальністю Будівельна компанія Будгарант Груп в користь ОСОБА_1 нараховану, але не виплачену заробітну плату в сумі 31379 (тридцять одна тисяча триста сімдесят дев`ять) грн. 76 коп.; стягнуто з Товариства з обмеженою відповідальністю Будівельна компанія Будгарант Груп в користь ОСОБА_1 середній заробіток за весь час затримки розрахунку при звільненні у сумі 49508 грн. (сорок дев`ять тисяч п`ятсот вісім) грн. 60 коп.; стягнуто з Товариства з обмеженою відповідальністю Будівельна компанія Будгарант Груп в користь ОСОБА_1 судовий збір в сумі 840 (вісімсот сорок) грн. 80 коп.; стягнуто з Товариства з обмеженою відповідальністю Будівельна компанія Будгарант Груп на користь держави судовий збір в сумі 840 (вісімсот сорок) грн. 80 коп.

Встановлено, що суд, задовольняючи вимогу про стягнення заробітної плати, не допустив до негайного виконання рішення суду в межах суми платежу за один місяць.

Сторони в судове засідання не викликались.

Відповідно до вимог п. 4 ч. 1 ст. 270 ЦПК України, суд, що ухвалив рішення, може за заявою осіб, що беруть участь у справі, чи з власної ініціативи ухвалити додаткове рішення, якщо суд не допустив негайного виконання рішення у випадках, встановлених статтею 430 цього Кодексу.

В силу вимог п.1 ч.1 ст.430 ЦПК України суд допускає негайне виконання рішень у справах про присудження працівникові виплати заробітної плати, але не більше ніж за один місяць.

Враховуючи вищенаведені вимоги закону та встановленні обставини справи, суд вважає за необхідне постановити додаткове рішення та допустити до негайного виконання рішення суду від 06 серпня 2020 року в частині присудження заробітної плати на користь ОСОБА_1 в межах суми платежу за один місяць - 3730 грн. 00 коп.

Керуючись ст. 270 ЦПК України, суд,-

В И Р І Ш И В:

Ухвалити додаткове рішення у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Товариства з обмеженою відповідальністю Будівельна компанія Будгарант Груп про стягнення заборгованості по заробітній платі та середнього заробітку за час затримки розрахунку.

Допустити негайне виконання рішення в частині стягнення з Товариства з обмеженою відповідальністю Будівельна компанія Будгарант Груп в користь ОСОБА_1 нараховану, але не виплачену заробітну плату в сумі 3730 грн. (три тисячі сімсот тридцять) грн. 00 коп. (дана сума виплат зазначена без урахування податків і зборів).

Додаткове рішення суду може бути оскаржене безпосередньо до Тернопільського апеляційного суду через Тернопільський міськрайонний суд шляхом подання апеляційної скарги на рішення суду протягом тридцяти днів з дня складення повного судового рішення.

Додаткове рішення суду набирає законної сили після закінчення строку для подання апеляційної скарги, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після розгляду справи апеляційним судом .

Головуючий суддяК. М. Грицай

СудТернопільський міськрайонний суд Тернопільської області
Дата ухвалення рішення12.08.2020
Оприлюднено03.09.2020
Номер документу91281457
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —607/2122/20

Рішення від 06.08.2020

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Грицай К. М.

Рішення від 12.08.2020

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Грицай К. М.

Ухвала від 12.08.2020

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Грицай К. М.

Рішення від 06.08.2020

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Грицай К. М.

Ухвала від 20.05.2020

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Грицай К. М.

Ухвала від 20.02.2020

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Грицай К. М.

Ухвала від 07.02.2020

Цивільне

Тернопільський міськрайонний суд Тернопільської області

Грицай К. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні