Ухвала
від 03.09.2020 по справі 319/698/20
КУЙБИШЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

КУЙБИШЕВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЗАПОРІЗЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа №319/698/20

Провадження №2/319/329/2020

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі

03 вересня 2020 року смт Більмак

Суддя Куйбишевського районного суду Запорізької області Валігурський Г.Ю., розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 ( АДРЕСА_1 ) до акціонерного товариства комерційний банк Приватбанк (01001, м. Київ, вул. Грушевського, буд. 1Д), треті особи: приватний нотаріус Швець Р.О. (01001, м. Київ, вул. Трьохсвятительська, 11, оф. 25), Більмацький відділ державної виконавчої служби Південно - Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) (71001, Запорізька область, Більмацький район, смт. Більмак, вул. Запорізька, 28а) про визнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню,

в с т а н о в и в:

До Куйбишевського районного суду Запорізької області надійшла позовна заява ОСОБА_1 до АТ КБ Приватбанк , треті особи: приватний нотаріус Швець Р.О. та Більмацький відділ державної виконавчої служби Південно - Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро), про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Зазначена позовна заява підсудна Куйбишевському районному суду Запорізької області.

Після усунення недоліків позовна заява оформлена відповідно до вимог ст.ст. 175, 177 ЦПК України. Підстав для повернення, залишення без руху або відмови у відкритті провадження у справі не вбачається.

Згідно п.п. 2, 3, 4, 5, 6 ч. 3 ст. 274 ЦПК України, при вирішенні питання про розгляд справи в порядку спрощеного або загального позовного провадження суд враховує значення справи для сторін, обраний позивачем спосіб захисту, категорію та складність справи, обсяг та характер доказів у справі, в тому числі чи потрібно у справі призначити експертизу, викликати свідків, кількість сторін та інших учасників справи.

Враховуючи наведене, суд вважає за необхідне розглядати справу в порядку загального позовного провадження.

Відповідно до положень ст. 187 та ст.196 ЦПК України у справі, що розглядається за правилами загального позовного провадження, проводиться підготовче засідання.

Керуючись ст. 19, 187, 196 ЦПК України, суддя

п о с т а н о в и в:

1. Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до акціонерного товариства комерційний банк Приватбанк , треті особи: приватний нотаріус Швець Р.О. та Більмацький відділ державної виконавчої служби Південно - Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Дніпро) про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

2. Цивільну справу розглядати в порядку загального позовного провадження.

3. Підготовче засідання призначити на 10 годину 00 хвилин 29 вересня 2020 року в залі засідань Куйбишевського районного суду Запорізької області за адресою Запорізька область, смт. Більмак, вул. Центральна буд. 26а.

4. Відповідач має право подати суду відзив на позов не пізніше 15 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі та зобов`язаний надіслати копію відзиву з доданими до нього документами іншим учасникам справи.

Позивач має право подати до суду відповідь на відзив протягом 3 днів з дня отримання відзиву. Відповідач має право подати заперечення щодо наведених позивачем у відповіді на відзив пояснень, міркувань і аргументів до 29 вересня 2020 року.

5. Треті особи мають право подати до суду письмові пояснення щодо позову не пізніше 15 днів з дня отримання ухвали про відкриття провадження у справі. Письмові пояснення на відзив треті особи мають право подати до суду не пізніше 5 днів з дня отримання відзиву на позовну заяву.

6. Учасники справи мають право надати відповідь на такі пояснення до 29 вересня 2020 року.

7. Копію ухвали направити учасникам справи. Надіслати відповідачу та третім особам копію позовної заяви з копіями доданих до неї документів.

Інформацію щодо судової справи, яка розглядається, учасники справи можуть отримати за посиланням: http://court.gov.ua/fair/ .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Г. Ю. Валігурський

Дата ухвалення рішення03.09.2020
Оприлюднено07.09.2020
Номер документу91325723
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання виконавчого напису таким, що не підлягає виконанню

Судовий реєстр по справі —319/698/20

Рішення від 28.10.2020

Цивільне

Куйбишевський районний суд Запорізької області

Валігурський Г. Ю.

Ухвала від 30.09.2020

Цивільне

Куйбишевський районний суд Запорізької області

Валігурський Г. Ю.

Ухвала від 29.09.2020

Цивільне

Куйбишевський районний суд Запорізької області

Валігурський Г. Ю.

Ухвала від 03.09.2020

Цивільне

Куйбишевський районний суд Запорізької області

Валігурський Г. Ю.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні