Ухвала
від 20.08.2020 по справі 490/9848/18
ЦЕНТРАЛЬНИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Центральний районний суд м. Миколаєва

Справа № 490/9848/18

1-кс/490/3131/2020

У Х В А Л А

20 серпня 2020 року м. Миколаїв

Слідчий суддя Центрального районного суду м. Миколаєва ОСОБА_1 , при секретарі ОСОБА_2 , розглянувши клопотання у відкритому судовому засіданні старшого слідчого СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_3 погоджене із прокурором відділу прокуратури Миколаївської області ОСОБА_4 про накладення арешту на майно, -

В С Т А Н О В И В:

На адресу Центрального районного суду м. Миколаєва надійшло клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_3 погоджене із прокурором відділу прокуратури Миколаївської області ОСОБА_4 про накладення арешту на майно, яке було вилучено 14.08.2020 під час проведення санкціонованого судом обшуку за адресою: м. Миколаїв, вул. Погранична, 174 та АДРЕСА_1 , за фактичним місце розташуванням ТОВ «Ніколь МК ЮГ» (код ЄДРПОУ 41904825), в рамках кримінального провадження №12017150260000907 від 13.09.2017 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 КК України.

З клопотання вбачається, що Слідчим управлінням ГУНП в Миколаївській області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні, внесеному 13.09.2017 до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12017150260000907 за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 КК України, за фактом незаконного придбання у власність земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства, тобто за фактом незаконного заволодіння земельними ділянками, розташованими на території Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області групою осіб шляхом шахрайства, вчиненого у великих розмірах, а також за фактом незаконного придбання ПП «Ніколь-Агро» права на користування земельними ділянками, належними громадянину ОСОБА_5 шляхом шахрайства, вчиненого у великих розмірах за ознаками кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 190 КК України.

Крім того, підставою для внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань послугувала заява голови Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області ОСОБА_6 про те, що 11.05.2018 Нечаянською сільською радою винесено рішення № 3 «Про погодження надання земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства», яким погоджено ряд проектів землеустрою (виділення земельних ділянок з подальшою передачею у право власності), зокрема, наступним громадянам: ОСОБА_7 , ОСОБА_8 , ОСОБА_9 , ОСОБА_10 , ОСОБА_11 , ОСОБА_12 , ОСОБА_13 . Водночас, при зверненні до відповідних державних органів для здійснення реєстрації речових прав на земельні ділянки на підставі зазначеного рішення, вказаним особам було відмовлено у реєстрації речових прав та стало відомо про те, що речові права на запитувані земельні ділянки вже зареєстровані за іншими особами, а саме: ОСОБА_14 , ОСОБА_15 , ОСОБА_16 , ОСОБА_17 , ОСОБА_18 , ОСОБА_19 , ОСОБА_20 .

В ході проведення досудового розслідування у кримінальному провадженні, встановлено, що протягом 2018 2019 років група невстановлених осіб виготовила підроблені документи стосовно не менше 7 земельних ділянок, а саме: накази ГУ Держгеокадастру у Миколаївській області «Про затвердження технічної документації та надання у власність земельних ділянок», витяги з державного земельного кадастру, витяги з рішення Нечаянської сільської ради про погодження надання земельних ділянок у власність, та інших документів, необхідних для державної реєстрації права власності на землю. З метою шахрайського заволодіння земельними ділянками, розташованими на території Нечаянської сільської ради, були підшукані не менше 7 громадян України, які мали б право отримати у власність зазначені земельні ділянки. В подальшому невстановленими особами із використанням паспортних даних та інших документів зазначених громадян, які не були обізнані щодо злочинного умислу невстановлених осіб, направленого на незаконне заволодіння зазначеними земельними ділянками, були сформовані пакети документів для подачі до Центру надання адміністративних послуг Миколаївської міської ради з метою отримання державних актів на право власності на земельні ділянки загальною площею не менше 14 га. Зазначені пакети документів особисто вручені кожному з підшуканих громадян, серед іншого, містили й підробні витяги з реєстрів, витяги з рішення сільради та проектну документацію на виділення 7 земельних ділянок на території Нечаянської сільської ради Миколаївського району Миколаївської області.

Право власності на земельні ділянки було оформлено на підставних (спеціально підшуканих) осіб, рішення щодо погодження надання земельних ділянок яким Нечаянською сільською радою не приймалось.

В подальшому, отримавши на руки правовстановлюючий документ, громадяни, будучи введеними в оману, передавали його для подальшого використання невстановленим особам, отримуючи при цьому незначну винагороду.

При цьому, в дійсності не менше 7 громадян, які відповідно до правовстановлюючих документів отримали право власності на зазначені земельні ділянки, фактично будь-яких дій, направлених на отримання ними у власність вказаних земельних ділянок (окрім подачі до ЦНАП пакету отриманих від невстановлених осіб підробних документів), не вчиняли, не виявляли свого бажання та намірів на отримання у власність зазначених земельних ділянок з метою подальшого розпорядження ними та навіть не звертались до Нечаянської сільської ради з подібними заявами. В результаті вказаних дій Нечаянській сільській раді Миколаївського району Миколаївської області було спричинено матеріальні збитки у великих розмірах, в сумі не менше 220 250 грн.

Згідно відповіді Управління СБУ в Миколаївській області від 28.07.2020 за № 64\20-6455 на доручення слідчого, оперативним підрозділом отримано відомості щодо вірогідної причетності до вчинення вказаних кримінальних правопорушень наступних фізичних осіб та юридичних підприємств, а саме: ОСОБА_21 , ІНФОРМАЦІЯ_1 , ОСОБА_22 , ІНФОРМАЦІЯ_2 , ОСОБА_23 , ІНФОРМАЦІЯ_3 , ОСОБА_24 , ІНФОРМАЦІЯ_4 , ТОВ «Ніколь МК ЮГ» (код ЄДРПОУ 41904825, яке зареєстровано та фактично знаходиться за адресою: м. Миколаїв вул. Погранична, 174, керівником та засновником якого є ОСОБА_25 , ІНФОРМАЦІЯ_5 ) та ТОВ «УК Південь» (код ЄДРПОУ - 41904558, яке зареєстровано та фактично знаходиться за адресою: Миколаївська область Миколаївський район, с. Весняне, вул. Садова, 20, керівник якого є ОСОБА_26 , ІНФОРМАЦІЯ_6 ).

14.08.2020 під час проведення санкціонованого судом обшуку за адресою: АДРЕСА_2 та АДРЕСА_1 , за фактичним місце розташуванням ТОВ «Ніколь МК ЮГ» (код ЄДРПОУ 41904825) було виявлено, оглянуто та вилучено речі та документи що стосуються користування земельними ділянками та їх виділення в Миколаївському районі Миколаївської області.

Вказані речі та документи можуть містити інформацію, що має значення відносно вчинюваного правопорушення.

Враховуючи викладене, у органів досудового розслідування є необхідність здійснити їх огляд, дослідження, в тому числі експертне дослідження вказаних речей та документів на предмет їх підроблення, внесення до них недостовірних даних.

Вилучені під час обшуку речі, документи та чорнові записи можуть мати доказове значення у вказаному кримінальному провадженні, оскільки можуть містити інформацію що має доказове значення, дані щодо злочинної діяльності направленої на заволодіння правом на користування земельними ділянками які належать фізичним особам, можуть містити недостовірні відомості, а також могли використовуватись як засіб вчинення кримінального правопорушення.

Враховуючи наведене, виявлені та вилучені в ході обшуку документи та чорнові записи відповідно до ст.98 КПК України є речовими доказами.

Розглянувши клопотання слідчого ОСОБА_3 , який будучи належним чином повідомлений про розгляд клопотання про арешт майна, не з`явився до слідчого судді, однак його неявка не перешкоджає розгляду питання про накладення арешту на майно та прийняття обґрунтованого рішення по справі, за такого, перевіривши додані матеріали,зібрані у ході досудового розслідування кримінального провадження №12017150260000907, доходжу наступних висновків.

Відповідно до положень ч. 1ст. 170 КПК України, арештом майна є тимчасове, до скасування у встановленому цим Кодексом порядку, позбавлення за ухвалою слідчого судді або суду права на відчуження, розпорядження та/або користування майном, щодо якого існують достатні підстави вважати, що воно є предметом, засобом чи знаряддям вчинення злочину, доказом злочину, набуте злочинним шляхом, доходом від вчиненого злочину, отримане за рахунок доходів від вчиненого злочину або може бути конфісковане у підозрюваного, обвинуваченого, засудженого чи юридичної особи, до якої може бути застосовано заходи кримінально - правового характеру, або може підлягати спеціальній конфіскації щодо третіх осіб, юридичної особи або для забезпечення цивільного позову.

Відповідно до ч. 3 цієї статті, підставою арешту є наявність сукупності підстав чи розумних підозр вважати, що майно є предметом, доказом злочину, засобом чи знаряддям його вчинення, набуте злочинним шляхом, є доходом від вчиненого злочину або отримане за рахунок доходів від вчиненого злочину.

Враховуючи викладене, у слідчого судді є усі підстави вважати, що вказане майно, яке було вилучене 14.08.2020 під час проведення санкціонованого судом обшуку за адресою: АДРЕСА_2 та АДРЕСА_1 , за фактичним місце розташуванням ТОВ «Ніколь МК ЮГ» (код ЄДРПОУ 41904825), може містити інформацію щодо злочинної діяльності направленої на заволодіння правом на користування земельними ділянками які належать фізичним особам, окрім того могло використовуватись як засіб вчинення кримінального правопорушення та є необхідність у його огляді та експертному дослідженні на предмет підроблення або внесення недостовірних даних, отже згадане майно відповідає критерію речового доказу згідно з ст. 98 КПК України, яке в подальшому може бути використане як доказ факту чи обставин, що встановлюються під час кримінального провадження, у зв`язку з чим клопотання про накладення арешту підлягає задоволенню.

На підставі вище викладеного та керуючись ст.ст.167,170 - 173 КПК України, -

П О С Т А Н О В И В:

Клопотання старшого слідчого СУ ГУНП в Миколаївській області ОСОБА_3 погоджене із прокурором відділу прокуратури Миколаївської області ОСОБА_4 про накладення арешту на майно -задовольнити.

Накласти арешт на майно, вилучене 14.08.2020 під час проведення санкціонованого судом обшуку за адресою: м. Миколаїв, вул. Погранична, 174 та АДРЕСА_1 , за фактичним місце розташуванням ТОВ «Ніколь МК ЮГ» (код ЄДРПОУ 41904825), а саме:

1.Рахунок-фактура № СФ-0000026 від 05.11.2018 на 1 арк.

2.Рахунок-фактура № СФ-0000001 від 26.11.2018 на 1 арк.

3.Витяг № 1714194500030 на 1 арк

4.Рахунок-фактура № СФ-0000937 від 28.11.2018 на 1 арк.

5.Рахунок-фактура № СФ-0000026 від 05.11.2018 на 1 арк.

6.Товарно-транспортна накладна № 1316 від 05.10.2018 на 1 арк.

7.Товарно-транспортна накладна № 1330 від 09.10.2018 на 1 арк.

8.Накладна № 1317 на 1 арк.

9.Договір про надання послуг від 10.09.2018 р. на 2 арк.

10.Договір поставки зерна від 10.09.2018 р. на 2 арк.

11.Накладна № 1317 від 13.09.2018 р. на 1 арк.

12.Накладна № 1316 від 13.09.2018 р. на 1 арк.

13.Договір про надання послуг від 10.09.2018 р. на 2 арк.

14.Договір поставки зерна від 10.09.2018 р.

15.Договір оренди землі від 31.07.2018 року на 6 арк.

16.Кадастровий план на 2 арк.

17.Лист до ГУ Держгеокадастр від 07.08.2018 року на 2 ар.

18.Договір суборенди землі від 01.01.2018 р. на 3 арк.

19.Наказ ( розпорядження) № 1 від 01.04.2018 р. про прийняття на роботу на 1 арк.

20.Особова картка працівника на 1 арк.

21.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_25 на 4 арк.

22.Копія коду платника податків на ім`я ОСОБА_25 на 1 арк.

23.Заява про застосування податкової соціальної пільги на 1 арк.

24.Наказ ( розпорядження) № 5 від 01.04.2018 р. про прийняття на роботу на 1 арк.

25.Особова картка працівника на ім`я ОСОБА_22 на 1 арк.

26.Заява про прийняття на роботу на 1 арк.

27.Заява про застосування податкової соціальної пільги на 1 арк.

28.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_22 на 1 арк.

29.Копія витягу з Єдиного державного демографічного реєстру щодо реєстрації місця проживання на 1 арк.

30.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_22 на 1 арк.

31.Копія коду платника податків на ім`я ОСОБА_22 на 1 арк.

32.Заява на звільнення за угодою сторін на 1 арк.

33.Оборотно-сальдова відомість по рахунку: 6852 Контрагенти; Замовлення за 01.09.18-31.12.18 на 6 арк.

34.Реєстр осіб на 6 арк.

35.Оборотно-сальдова відомість по рахунку: 6852 Контрагенти; Замовлення за 12.2018 р. на 6 арк.

36.Договір суборенди землі від 01.01.2018 р. на 3 арк.

37.Додаткова угода по Договору оренди землі зареєстрованого у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 01.09.2016 року № 16179413 на 1 арк.

38.Додаткова угода по Договору оренди землі зареєстрованого у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 19.08.2016 року № 16026718 на 1 арк.

39.Договір оренди землі від 23.08.2017 року на 2 арк.

40.Додаткова угода по Договору оренди землі зареєстрованого у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 01.09.2016 року № 16179413 на 1 арк.

41.Договір оренди землі від 23.08.2017 року на 2 арк.

42.Додаткова угода по Договору оренди землі зареєстрованого у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 19.08.2016 року № 16026718 на 1 арк.

43.Договір оренди землі від 23.08.2017 року на 2 арк.

44.Договір оренди землі від 23.08.2017 року на 2 арк.

45.Договір оренди земельної ділянки від 13.08.2016 року на 3 арк.

46.Договір оренди земельної ділянки від 02.12.2016 року на 2 арк. Реєстр Нечаянської с\р на 3 арк.

47.Реєстр Комсомольської с\р на 2 арк.

48.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно та реєстру прав власності на нерухоме майно на 86 арк

49.Витяг з державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ 4802597952016 від 05.10.2016 на 1 арк.

50.Договір оренди землі від 25.07.2017 року на 2 арк.

51.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності № 74831792 на 1 арк.

52.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права № 91111828 на 1 арк.

53.Договір оренди землі від 29.06.2017 року на 3 арк.

54.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права № 91106034 на 1 арк.

55.Договір оренди землі від 29.06.2017 року на 3 арк.

56.Державний акт на право власності на земельну ділянку № 822669 на 1 арк.

57.Копія паспорту на ім`я ОСОБА_27 на 1 арк.

58.План меж земельної ділянки на 1 арк.

59.Договір оренди землі від 12.07.2018 року на 3 арк.

60.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права № 145049335 на 1 арк.

61.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права на 1 арк.

62.Договір оренди землі від 22.08.2018 року на 3 арк.

63.Аркуш паперу з прізвищем, іменем по батькові 11 осіб на 1 арк.

64.Аркуш паперу з прізвищами осіб.

65.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права на 1 арк.

66.Договір оренди землі від 12.09.2016 року на 3 арк.

67.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права № 78696716 на 1 арк.

68.Договір оренди земельної ділянки від 12.09.2016 року на 3 арк.

69.Повідомлення про припинення договору оренди земельної ділянки на 1 арк.

70.Повідомлення про припинення договору оренди земельної ділянки на 3 арк.

71.Акт прийому-передачі грошових коштів до договору оренди земельної ділянки від 01.09.2016 року на 1 арк.

72.Додаткова угода по Договору оренди землі зареєстрованого у Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно від 19.01.2017 року № 18677956 на 1 арк.

73.Державний акт (копія) на право власності на земельну ділянку на 1 арк.

74.Копія паспорта та ідентифікаційний код на ім`я ОСОБА_28 на 2 арк.

75.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права № 78983020 на 1 арк.

76.Договір оренди земельної ділянки від 12.09.2016 року на 3 арк.

77.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права № 66534830 на 1 арк.

78.Договір оренди земельної ділянки від 12.09.2016 року на 3 арк.

79.Повідомлення про припинення договору оренди земельної ділянки на 1 арк.

80.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_29 на 2 арк.

81.Аркуш паперу з прізвищами 4 осіб, серед яких є ОСОБА_27 .

82.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права № 91880280 на 1 арк.

83.Договір оренди земельної ділянки від 10.07.2017 року на 3 арк.

84.Витяг з державного реєстру речових прав № 91881508 на 1 арк.

85.Договір оренди земельної ділянки від 10.07.2017 року на 3 арк.

86.Державний акт на право власності на земельну ділянку № 836475 на 1 арк.

87.Картка платника податків на ім`я ОСОБА_30 на 1 арк.

88.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_30 на 1 арк

89.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права №89436462 на 1 арк.

90.Договір оренди землі 08.06.2017 року на 3 арк.

91.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права № 89359040 на 1 арк.

92.Договір оренди землі 08.06.2017 року на 3 арк.

93.Державний акт на право власності на земельну ділянку на 1 арк.

94.Договір оренди землі 08.06.2017 року на 3 арк.

95.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права № 91877296 на 1 арк.

96.Договір оренди землі 10.07.2017 року на 3 арк.

97.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права № 91878618 на 1 арк.

98.Договір оренди землі 10.07.2017 року на 3 арк.

99.Копія картки фізичної особи платника податків на ім`я ОСОБА_31 на 1 арк.

100.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_31 на 1 арк.

101.Державний акт на право власності на земельну ділянку № НОМЕР_1 на 1 арк.

102.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права № 167322338 на 1 арк.

103.Договір оренди землі 30.04.2019 року на 3 арк.

104.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права № 135526585 на 1 арк.

105.Посвідчення на ім`я ОСОБА_32 на 1 арк.

106.Копія свідоцтва про шлюб на 1 арк.

107.Свідоцтво про розірвання шлюбу на 1 арк.

108.Картка платника податків на ім`я ОСОБА_33 на 1 арк.

109.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_33 на 1 арк.

110.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права № 157577834 на 1 арк.

111.Договір оренди землі 08.02.2019 року на 3 арк.

112.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права № 204888213 на 1 арк.

113.Договір оренди землі 23.01.2020 року на 4 арк.

114.Державний акт на право власності на земельну ділянку № 822663 на 1 арк.

115.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_34 на 1 арк.

116.Договір оренди землі 23.01.2020 року на 4 арк.

117.Державний акт на право власності на земельну ділянку № 822662 на 1 арк.

118.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно № 204881270 на 1 арк.

119.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно № 193142748 на 1 арк.

120.Договір оренди землі 08.12.2019 року на 4 арк.

121.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно № 191022360 на 1 арк.

122.Витяг з державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ 4805551702018 на 1 арк.

123.Довіреність на 1 арк.

124.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_35 на 1 арк.

125.Кадастровий план земельної ділянки на 2 арк.

126.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно № 193136804 на 1 арк.

127.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно № 191023869 на 1 арк.

128.Витяг з державного земельного кадастру про земельну ділянку № НВ 4805745042019 на 1 арк.

129.Кадастровий план земельної ділянки на 2 арк.

130.Договір оренди землі 08.12.2019 року на 4 арк.

131.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно № 178997794 на 1 арк.

132.Договір оренди землі 17.08.2019 року на 4 арк.

133.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_36 на 1 арк.

134.Копія ідентифікаційного коду на 1 арк.

135.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно на 1 арк.

136.Копія посвідчення на ім`я ОСОБА_36 на 1 арк

137.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно № 167359967 на 1 арк.

138.Договір оренди землі 15.05.2019 року на 3 арк.

139.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_37 на 1 арк.

140.Наказ ГУ Держгеокадастру у Миколаївській області від 24.04.2017 р. на 1 арк.

141.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно № 87489718 на 1 арк.

142.Копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру на ім`я ОСОБА_37 на 1 арк.

143.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно № 204544489 на 1 арк.

144.Договір оренди землі 23.01.2020 року на 4 арк.

145.План меж земельної ділянки на 1 арк.

146.Копія паспорту ОСОБА_38 на 1 арк.

147.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно № 204540586 на 1 арк.

148.План меж земельної ділянки на 1 арк.

149.Договір оренди землі 23.01.2020 року на 4 арк.

150.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно № 204699070 на 1 арк.

151.Договір оренди землі 23.01.2020 року на 4 арк.

152.Копія паспорту ОСОБА_39 на2 арк.

153.План меж земельної ділянки на 1 арк.

154.Витяг № 204495941 на 1 арк.

155.Договір оренди землі 23.01.2020 року на 4 арк.

156.План меж земельної ділянки на 1 арк.

157.Витяг № 204511764 на 1 арк.

158.Договір оренди землі 23.01.2020 року на 4 арк.

159.План меж земельної ділянки на 1 арк.

160.Копія ідентифікаційного коду на ім`я ОСОБА_40 на 1 арк.

161.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_41 на 1 арк.

162.Витяг № 204509701 на 1 арк.

163.План меж земельної ділянки на 1 арк.

164.Договір оренди землі 25.01.2020 року на 4 арк.

165.Витяг № 157585676 на 1 арк.

166.Договір оренди землі 12.12.2018 року на 3 арк.

167.Договір оренди землі 02.10.2019 року на 4 арк.

168.Витяг № 182790861 на 1 арк.

169.Витяг № 183773220 на 1 арк.

170.Договір оренди землі 02.10.2019 року на 4 арк.

171.Витяг № 182789175 на 1 арк.

172.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_42 на 2 арк.

173.Код платника податків на ім`я ОСОБА_42 на 1 арк.

174.Витяг № 183771358 на 1 арк.

175.Витяг № 194699453 на 1 арк.

176.Договір оренди землі 13.12.2019 року на 4 арк.

177.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_43 на 2 арк.

178.Витяг № 137494709 на 1 арк.

179.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності № 182795010.

180.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_44 на 2 арк.

181.Договір оренди землі 02.10.2019 року на 4 арк.

182.Витяг № 183769305 на 1 арк.

183.Договір оренди землі 02.10.2019 року на 4 арк.

184.Витяг № 182794294 на 1 арк.

185.Витяг № 183761862 на 1 арк.

186.Витяг № 166643825.

187.Договір оренди землі 23.03.2018 року на 3 арк.

188.Розпорядження № 292-р на 1 арк.

189.Витяг № 157664797 на 1 арк.

190.Договір оренди землі 23.01.2019 року на 3 арк.

191.Витяг № 157566164 на 1 арк.

192.Витяг № 157566164 на 1 арк.

193.Договір оренди землі 23.01.2019 року на 3 арк.

194.Витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки на 1 арк.

195.Договір оренди землі 04.08.2017 року на 2 арк.

196.Витяг № 35957529 на 1 арк.

197.Свідоцтво про право власності на 1 арк.

198.Витяг з державного реєстру речових прав на нерухоме майно № 94678697 на 1 арк.

199.Витяг з публічної кадастрової карти України.

200.Викопіювання з плану землекористування на 1 арк.

201.Копія паспорта та коду платника податків на ім`я ОСОБА_45 на 4 арк.

202.Свідоцтво про право власності на 1 арк.

203.Витяг № 35957529 на 2 арк.

204.Договір оренди землі 04.08.2017 року на 3 арк.

205.Договір оренди землі 24.03.2018 року на 3 арк.

206.Витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки на 1 арк.

207.Витяг № 145035616 на 1 арк.

208.Витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки на 1 арк.

209.Управління особового складу штабу посвідчення на ім`я ОСОБА_46 .

210.Витяг № 126603386 на 1 арк.

211.Код платника податків на ім`я ОСОБА_47 на 1 арк.

212.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_47 на 2 арк.

213.Договір оренди землі 09.02.2018 року на 3 арк.

214.Витяг № 133066212 на 1 арк.

215.Витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки.

216.Витяг № 40561841 на 1 арк.

217.Договір оренди землі 16.09.2017 року на 2 арк.

218.Свідоцтво про право власності від 14.07.2015 р. на 1 арк.

219.Витяг № 109867756 на 1 арк.

220.Витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки на 1 арк.

221.План меж земельної ділянки на 1 арк.

222.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_48 на 1 арк.

223.Код платника податків на ім`я ОСОБА_48 на 1 арк.

224.Договір оренди землі 23.07.2018 року на 3 арк.

225.Витяг № 133524532 на 1 арк.

226.Витяг з технічної документації на 1 арк.

227.Договір оренди землі 02.08.2017 року на 3 арк.

228.Договір оренди землі 25.07.2017 року на 3 арк.

229.Договір оренди землі 31.05.2018 року на 3 арк.

230.Договір оренди землі 13.11.2017 року на 3 арк.

231.Витяг № 40692833 на 1 арк.

232.Свідоцтво про право власності на 1 арк.

233.Договір оренди землі 22.03.2018 року на 3 арк.

234.Договір оренди землі 04.05.2018 року на 3 арк.

235.Договір оренди землі 22.08.2018 року на 3 арк.

236.Договір оренди землі 04.08.2017 року на 3 арк.

237.Договір оренди землі 02.08.2017 року на 2 арк.

238.Договір оренди землі 09.02.2018 року на 3 арк.

239.Договір оренди землі 25.07.2017 року на 3 арк.

240.Договір оренди землі 09.02.2018 року на 3 арк.

241.Договір оренди землі 10.08.2018 року на 3 арк.

242.Договір оренди землі 09.02.2018 року на 4 арк.

243.Витяг № 173506307 на 1 арк.

244.Договір оренди землі 13.07.2018 року на 3 арк.

245.Договір оренди землі 05.09.2018 року на 3 арк.

246.Додаткова угода від 20.02.2017 р.

247.Договір оренди землі 29.06.2017 року на 3 арк.

248.Договір оренди землі 29.06.2017 року на 3 арк.

249.Договір оренди землі 29.06.2017 року на 3 арк.

250.Державний акт № 822670 на 1 арк.

251.Державний акт № 822669 на 1 арк.

252.Договір оренди землі 29.06.2017 року на 3 арк.

253.Договір оренди землі 29.06.2017 року на 3 арк.

254.Копія паспорта на ім`я ОСОБА_27 на 1 арк.

255.Договір оренди землі 29.06.2017 року на 3 арк.

256.Договір оренди землі 10.07.2017 року на 3 арк.

257.Договір оренди землі 10.07.2017 року на 3 арк.

258.Договір оренди земельної ділянки від 12.08.2016 року на 3 арк.

259.Договір оренди земельної ділянки від 30.09.2016 року на 3 арк.

260.Договір оренди земельної ділянки від 30.09.2016 року на 3 арк.

261.Договір оренди землі від 10.07.2017 року на 3 арк.

262.Договір оренди землі від 10.07.2017 року на 3 арк.

263.Договір оренди землі від 10.07.2017 року на 3 арк.

264.Договір оренди землі від 10.07.2017 року на 3 арк.

265.Договір оренди землі від 10.07.2017 року на 3 арк.

266.Договір оренди землі від 28.07.2017 року на 3 арк.

267.Витяг № 145277944 на 1 арк.

268.Договір оренди землі від 06.11.2018 року на 3 арк.

269.Договір оренди землі від 02.08.2017 року на 3 арк.

270.Договір оренди землі від 02.08.2017 року на 3 арк.

271.Договір оренди землі від 09.07.2018 року на 3 арк.

272.Договір оренди землі від 17.04.2018 року на 3 арк.

273.Договір оренди землі від 17.04.2018 року на 3 арк.

274.Договір оренди землі від 02.08.2018 року на 3 арк.

275.Витяг № 145119926 на 1 арк.

276.Договір оренди землі від 14.08.2018 року на 3 арк.

277.Витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земельної ділянки на 1 арк.

278.Договір оренди землі від 27.04.2018 року на 3 арк.

279.Витяг № 144931765 на 1 арк.

280.Договір оренди землі від 10.07.2017 року на 3 арк.

281.Договір оренди землі від 10.07.2017 року на 3 арк.

282.План меж земельної ділянки на 1 арк.

283.Договір оренди землі від 10.07.2017 року на 3 арк.

284.Договір оренди землі від 10.07.2017 року на 3 арк.

285.Договір оренди землі від 10.07.2017 року на 3 арк.

286.Договір оренди землі від 10.07.2017 року на 3 арк.

287.Договір оренди землі від 10.07.2017 року на 3 арк.

288.Договір оренди землі від 10.07.2017 року на 3 арк.

289.Додаткова угода № 18676116 від 20.02.2017 р. на 1 арк.

290.Договір оренди землі від 01.11.2018 року на 3 арк.

291.Договір оренди землі від 09.08.2017 року на 3 арк.

292.Додаткова угода від 19.08.2017 р. на 1 арк.

293.Додаткова угода від 19.08.2017 р. на 1 арк.

294.Договір оренди землі від 25.07.2017 року на 3 арк.

295.Договір оренди землі від 28.07.2017 року на 3 арк.

296.Договір оренди землі від 09.02.2018 року на 3 арк.

297.Договір оренди землі від 27.04.2018 року на 3 арк.

298.Договір оренди землі від 17.08.2017 року на 3 арк.

299.Додаткова угода від 28.08.2017 р. на 1 арк.

300.Договір оренди землі від 07.10.2017 року на 3 арк.

301.Договір оренди землі від 28.08.2018 року на 3 арк.

302.Договір оренди землі від 28.07.2017 року на 3 арк.

303.Договір оренди землі від 16.08.2018 року на 3 арк.

304.Договір оренди землі від 25.07.2017 року на 3 арк.

305.Договір оренди землі від 18.10.2018 року на 3 арк.

306.Договір оренди землі від 24.03.2018 року на 3 арк.

307.Договір оренди землі від 14.11.2018 року на 3 арк.

308.Договір оренди землі від 28.07.2017 року на 3 арк.

309.Витяг № 94676041 на 2 арк.

310.Додаткова угода від 28.08.2017 р. на 1 арк.

311.Додаткова угода від 28.08.2017 р. на 1 арк.

312.Договір оренди землі від 09.08.2017 року на 3 арк.

313.Посвідчення ОСОБА_49 на 1 арк.

314.Копія ідентифікаційного коду на ім`я ОСОБА_49 на 1 арк.

315.Копія паспорту на ім`я ОСОБА_49 на 2 арк.

316.Витяг № 133059108 на 1 арк.

317.Договір оренди землі від 08.05.2018 року на 3 арк.

318.Договір оренди землі від 03.09.2018 року на 3 арк.

319.Витяг № 126383922 на 1 арк.

320.Копія паспорту на ім`я ОСОБА_50 на 1 арк.

321.Копія ідентифікаційного коду на 1 арк.

322.Посвідчення на ім`я ОСОБА_50 на 1 арк.

323.Договір оренди землі від 16.05.2018 року на 3 арк.

324.Договір оренди землі від 31.05.2018 року на 3 арк.

325.Договір оренди землі від 09.02.2018 року на 3 арк.

326.Договір оренди землі від 06.11.2018 року на 3 арк.

327.Документи (копія паспорта) на ім`я ОСОБА_51 на 3 арк.

328.Посвідчення на ім`я ОСОБА_51 на 1 арк.

329.Договір оренди землі від 08.08.2017 року на 3 арк.

330.Витяг № НВ- 4802478202016 на 3 арк.

331.Договір оренди землі від 31.05.2018 року на 3 арк.

332.Договір оренди землі від 25.07.2017 року на 3 арк.

333.Договір оренди землі від 09.02.2018 року на 3 арк.

334.Договір оренди землі від 02.08.2017 року

335.Договір оренди землі від 09.02.2018 року на 3 арк.

336.Договір оренди землі від 28.07.2017 року на 3 арк.

337.Договір оренди землі від 02.08.2017 року на 3 арк.

338.Договір оренди землі від 25.07.2017 року на 3 арк.

339.Договір оренди землі від 13.07.2018 року на 3 арк.

340.Договір оренди землі від 27.10.2018 року на 3 арк.

341.Договір оренди землі від 31.05.2018 року на 3 арк.

342.Договір оренди землі від 09.02.2018 року на 3 арк.

343.Договір оренди землі від 14.08.2017 року на 3 арк.

344.Договір оренди землі від 14.04.2018 року на 3 арк.

345.Договір оренди землі від 12.07.2018 року на 3 арк.

346.Договір оренди землі від 16.09.2017 року на 2 арк.

347.Договір оренди землі від 16.09.2017 року на 2 арк.

348.Договір оренди землі від 13.11.2017 року на 3 арк.

349.Договір оренди землі від 08.08.2018 року на 3 арк.

350.Договір оренди землі від 12.04.2018 року на 3 арк.

351.Договір оренди землі від 04.08.2017 року на 3 арк.

352.Договір оренди землі від 25.07.2017 року на 3 арк.

353.Договір оренди землі від 31.05.2018 року на 3 арк.

354.Договір оренди землі від 02.10.2017 року на 3 арк.

355.Договір оренди землі від 25.07.2017 року на 3 арк.

356.Договір оренди землі від 28.07.2017 року на 3 арк.

357.Флеш-карта «Apacer» на якій знаходяться файли з службового комп`ютеру (папки «Договора» та «Аграрка»), шляхом заборони будь-кому здійснювати його відчуження, розпорядження та користування до скасування арешту у порядку, встановленомуКПК України.

Ухвала підлягає негайному виконанню слідчим, у провадженні якого перебуває кримінальне провадження № 12017150260000907.

Зобов`язати слідчого негайно вручити власнику майна копію цієї ухвали для відома.

Відповідно до ч. 1ст. 174 КПК України, підозрюваний, обвинувачений, їх захисник, законний представник, інший власник або володілець майна, представник юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, які не були присутні при розгляді питання про арешт майна, мають право заявити клопотання про скасування арешту майна повністю або частково. Таке клопотання під час досудового розслідування розглядається слідчим суддею, а під час судового провадження - судом.

Арешт майна також може бути скасовано повністю чи частково ухвалою слідчого судді під час досудового розслідування чи суду під час судового провадження за клопотанням підозрюваного, обвинуваченого, їх захисника чи законного представника, іншого власника або володільця майна, представника юридичної особи, щодо якої здійснюється провадження, якщо вони доведуть, що в подальшому застосуванні цього заходу відпала потреба або арешт накладено необґрунтовано.

На ухвалу протягом п`яти днів з дня її проголошення може бути подана апеляція до Миколаївського апеляційного суду.

Слідчий суддя ОСОБА_1

СудЦентральний районний суд м. Миколаєва
Дата ухвалення рішення20.08.2020
Оприлюднено04.06.2024
Номер документу91427392
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за поданням правоохоронних органів, за клопотанням слідчого, прокурора та інших осіб про арешт майна

Судовий реєстр по справі —490/9848/18

Ухвала від 20.08.2020

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Скрипченко С. М.

Ухвала від 20.08.2020

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Скрипченко С. М.

Ухвала від 20.08.2020

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Скрипченко С. М.

Ухвала від 20.08.2020

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Скрипченко С. М.

Ухвала від 20.08.2020

Кримінальне

Центральний районний суд м. Миколаєва

Скрипченко С. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні