Ухвала
від 02.09.2020 по справі 126/1632/20
БЕРШАДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

У Х В А Л А

Справа № 126/1632/20

Провадження № 2-о/126/63/2020

"02" вересня 2020 р. м. Бершадь

Бершадський районний суд Вінницької області

в складі головуючого судді Рудь О. Г.

секретар Кучанська В. М.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Бершадь цивільну справу за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Війтівська сільська рада Бершадського району Вінницької області про встановлення факту належності правовстановлюючого документу,-

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 за участю заінтересованої особи Війтівської сільської ради Бершадського району Вінницької області, звернувся в суд з даною заявою в якій просить встановити факт належності правовстановлюючого документу.

02.09.2020 року представник заявника ОСОБА_2 подав клопотання про витребування доказів, в якому зазначив, що 26.02.2020 року він, як представник ОСОБА_1 , звернувся до ГУ Держгеокадастру у Вінницькій області відділу у Бершадському районі надати відповідну інформацію щодо видачі сертифікату ОСОБА_3 , а також сертифікат на право на земельну частку (пай). У видачі самого сертифікату йому було відмовлено.В зв`язку з чим він просить витребувати із відділу у Бершадському районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області сертифікат на право на земельну частку (пай), який був виданий на ОСОБА_3 (Демидівну), який рахується як не витребуваний і знаходиться на зберіганні у Бершадському відділі Держгеокадастру у Вінницькій області.

В судове засідання учасники справи не з`явились, надали заяви про розгляд справи за їхньої відсутності.

Згідно положень ч. 3 ст. 211 ЦПК України учасник справи має право заявити клопотання про розгляд справи за його відсутності.

Відповідно до вимог ч. 1 ст. 223 ЦПК України неявка у судове засідання будь-якого учасника справи за умови, що його належним чином повідомлено про дату, час і місце цього засідання, не перешкоджає розгляду справи по суті, крім випадків, визначених цією статтею.

У відповідності до положень ч. 2 ст. 247 ЦПК України у разі неявки в судове засідання всіх учасників справи, фіксування судового процесу за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

Відповідно до вимог ч.ч. 1, 3 ст. 84 ЦПК учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Дослідивши матеріали справи, суд дійшов висновку про необхідність витребування з відділу у Бершадському районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області сертифікат на право на земельну частку (пай), який був виданий на ОСОБА_3 (Демидівну), який рахується як не витребуваний і знаходиться на зберіганні у Бершадському відділі Держгеокадастру у Вінницькій області.

У зв`язку із необхідністю витребування доказів у справі слід оголосити перерву, повідомити учасників справи про дату судового засідання.

Керуючись ст.84, 240, 247, 260, 353 ЦПК України, -

УХВАЛИВ:

У судовому розгляді цивільної справи за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа Війтівська сільська рада Бершадського району Вінницької області про встановлення факту належності правовстановлюючого документу - оголосити перерву до 29.09.2020 року до 11 год. 00 хв..

В судове засідання викликати заявника, заінтересованих осіб.

Витребувати з з відділу у Бершадському районі Головного управління Держгеокадастру у Вінницькій області сертифікат на право на земельну частку (пай) серії ВН 0425247 розміром 1.97 в умовних кадастрових гектарах, який виготовлений згідно розпорядження Бершадської РДА від 14.03.2000 року № 63, реєстраційний № 1246, що був виданий на ОСОБА_3 (Демидівну), який рахується як не витребуваний і знаходиться на зберіганні у Бершадському відділі Держгеокадастру у Вінницькій області.

Ухвала суду оскарженню не підлягає.

Суддя О. Г. Рудь

СудБершадський районний суд Вінницької області
Дата ухвалення рішення02.09.2020
Оприлюднено14.09.2020
Номер документу91445158
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —126/1632/20

Ухвала від 29.10.2020

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Рудь О. Г.

Рішення від 02.09.2020

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Рудь О. Г.

Ухвала від 02.09.2020

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Рудь О. Г.

Ухвала від 04.08.2020

Цивільне

Бершадський районний суд Вінницької області

Рудь О. Г.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні