Ухвала
від 10.09.2020 по справі 461/7274/20
ГАЛИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М.ЛЬВОВА

Справа № 461/7274/20

Провадження № 1-кс/461/5945/20

УХВАЛА

10.09.2020 року м. Львів

Слідчий суддя Галицького районний суд м. Львова ОСОБА_1 , розглядаючи скаргу директора Приватного підприємства «Велена» ОСОБА_2 на бездіяльність посадових осіб Галицького ВП ГУ НП у Львівській області,

встановив:

у провадженні Галицького районного суду м. Львова знаходиться скарга директора Приватного підприємства «Велена» ОСОБА_2 на бездіяльність посадових осіб Галицького ВП ГУ НП у Львівській області.

Скаржник подала до суду заяву про розгляд скарги в режимі відеоконференцзв`язку, через проведення якого просить доручити Деснянському районному суду м. Києва.

Як вбачається з матеріалів справи, скаржник знаходиться у м. Києві.

Частиною 7 статті 11 Закону України "Про судоустрій та статус суддів" передбачено, що учасникам судового процесу на підставі рішення суду забезпечується можливість брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції у порядку, встановленому законом. Обов`язок забезпечити проведення відеоконференції покладається на суд, який отримав судове рішення про проведення відеоконференції, незалежно від спеціалізації та інстанції суду, який прийняв таке рішення.

Під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), учасники справи можуть брати участь у судовому засіданні в режимі відеоконференції поза межами приміщення суду з використанням власних технічних засобів. Підтвердження особи учасника справи здійснюється із застосуванням електронного підпису, а якщо особа не має такого підпису, то у порядку, визначеному Законом України "Про Єдиний державний демографічний реєстр та документи, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус" або Державною судовою адміністрацією України.

Відповідно до п. 1 ч. 1 ст. 336 КПК України судове провадження може здійснюватися у режимі відеоконференції під час трансляції з іншого приміщення, у тому числі яке знаходиться поза межами приміщення суду (дистанційне судове провадження), у разі неможливості безпосередньої участі учасника кримінального провадження в судовому провадженні за станом здоров`я або з інших поважних причин.З врахуванням наведених норм Закону, зважаючи на те, що обвинувачений знаходиться поза межами міста Львова та Львівської області, що ускладнює його явку до суду, участь обвинуваченого під час розгляду справи є обов`язковою, суд вважає за можливе розглядати справу у режимі відеоконференції.

З врахуванням наведених норм Закону, зважаючи на те, скаржник знаходиться поза межами міста Львова та Львівської області, бажає приймати участь у розгляді справи, суд вважає можливим розглядати справу у режимі відеоконференції.

Керуючись ст.ст.232, 336 КПК України,

постановив:

Призначити розглядскаргу директораПриватного підприємства«Велена» ОСОБА_2 на бездіяльністьпосадових осібГалицького ВПГУ НПу Львівськійобласті на11вересня 2020року о15годині 00хвилин врежимі відеоконференціїзі Деснянським районним судом м. Києва.

Доручити уповноваженій особі Деснянського районного суду м. Києва забезпечити проведення відеоконференцзв`язку з Галицьким районним судом м. Львова 11 вересня 2020 року о 15 годині 00 хвилин.

Копію ухвали скерувати до Деснянського районного суду м. Києва (02225,м.Київ,вул.Маяковського,5-В - для виконання та скаржнику для відома.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Головуючий суддя ОСОБА_1

Дата ухвалення рішення10.09.2020
Оприлюднено20.03.2023
Номер документу91454145
СудочинствоКримінальне
КатегоріяПровадження за скаргами на дії та рішення правоохоронних органів, на дії чи бездіяльність слідчого, прокурора та інших осіб під час досудового розслідування бездіяльність слідчого, прокурора стосовно невнесення відомостей про кримінальне правопорушення до Єдиного реєстру досудових розслідувань

Судовий реєстр по справі —461/7274/20

Ухвала від 11.09.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Ухвала від 11.09.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

Ухвала від 10.09.2020

Кримінальне

Галицький районний суд м.Львова

Стрельбицький В. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні