Ухвала
від 14.09.2020 по справі 408/2626/20-ц
БІЛОВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 408/2626/20-ц

Провадження № 2/408/1726/20

УХВАЛА

про відкриття провадження у цивільній справі

14 вересня 2020 року смт. Біловодськ

Суддя Біловодського районного суду Луганської області Булгакова Г.В., перевіривши позовну заяву ОСОБА_1 , в інтересах якої діє адвокат Ліпіцька Олена Григоріївна, заінтересована особа - Станично-Луганська державна нотаріальна контора, до Станично-Луганської селищної ради Луганської області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини, -

ВСТАНОВИВ:

Позивач ОСОБА_1 , в інтересах якої діє адвокат Ліпіцька О.Г., заінтересована особа - Станично-Луганська державна нотаріальна контора, звернулася до Біловодського районного суду Луганської області з дійсною позовною заявою до Станично-Луганської селищної ради Луганської області про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Позовна заява відповідає вимогам статей 175 , 177 ЦПК України , відсутні підстави для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви чи відмови у відкритті провадження, тому суддя дійшла висновку про можливість відкрити провадження у цій справі.

Справа підсудна Біловодському районному суду Луганської області. Підстав для залучення до участі у справі третіх осіб при відкритті провадження у справі, судом не встановлено.

Частиною 4 ст. 19 ЦПК України передбачено, що для розгляду справ, які через складність або інші обставини недоцільно розглядати у спрощеному позовному провадженні, призначене загальне позовне провадження.

Таким чином, дана справа підлягає розгляду за правилами загального позовного провадження, з призначенням підготовчого засідання та повідомленням учасників справи.

Керуючись ст.ст. 258-260 ЦПК України , суддя, -

ПОСТАНОВИВ:

Прийняти до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом ОСОБА_1 , адреса місця реєстрації: АДРЕСА_1 , адреса для листування: АДРЕСА_2 , в інтересах якої діє адвокат Ліпіцька Олена Григоріївна, адреса: АДРЕСА_2 , заінтересована особа - Станично-Луганська державна нотаріальна контора, адреса зареєстрованого місцязнаходження: Станично-Луганський район, смт. Станиця-Луганська, вул.Москва-Донбас, 34, до Станично-Луганської селищної ради Луганської області, адреса зареєстрованого місцязнаходження: Станично-Луганський район, смт. Станиця-Луганська, вул. Центральна, 52, про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини.

Розгляд справи проводити в порядку загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання по даній цивільній справі об 11 год. 40 хв. 13 жовтня 2020 року в залі судових засідань Біловодського районного суду Луганської області, який розташований за адресою: Луганська область, смт. Біловодськ, вул. Луганська, 30.

Запропонувати відповідачу протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення ухвали про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі:

подати до Біловодського районного суду Луганської області: відзив на позовну заяву, який повинен відповідати вимогам ст.178 ЦПК України ; всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; зустрічний позов відповідно до вимог ст.193 ч.1 ЦПК України ;

надіслати позивачу, іншим відповідачам, а також третім особам (за їх наявності)копію відзиву на позовну заяву та доданих до нього документів.

У разі неподання відзиву на позов суд вирішуватиме справу за наявними матеріалами.

Учасник справи можуть отримати інформацію щодо справи за веб-адресою: http://bv.lg.court.gov.ua.

Копію ухвали про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження по справі разом з копією позовної заяви та копіями доданих до неї матеріалів надіслати сторонам та третім особам (в разі їх наявності).

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Г.В. Булгакова

Дата ухвалення рішення14.09.2020
Оприлюднено15.09.2020
Номер документу91507452
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —408/2626/20-ц

Рішення від 05.03.2021

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Булгакова Г. В.

Ухвала від 10.02.2021

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Булгакова Г. В.

Ухвала від 11.11.2020

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Булгакова Г. В.

Ухвала від 14.09.2020

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Булгакова Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні