Ухвала
від 11.11.2020 по справі 408/2626/20-ц
БІЛОВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ЛУГАНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Єдиний унікальний № 408/2626/20-ц

Провадження 2/408/1726/20

У Х В А Л А

11 листопада 2020 року смт. Біловодськ

Біловодський районний суд Луганської області у складі:

головуючого судді Булгакової Г.В.

за участю секретаря судового засідання Ришкової Г.О.,

розглянувши у відкритому підготовчому судовому засіданні цивільну справу за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє адвокат Ліпіцька Олена Григоріївна, до Станично-Луганської селищної ради Луганської області, третя особа - Станично-Луганська державна нотаріальна контора, про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини , -

В С Т А Н О В И В :

В провадженні Біловодського районного суду Луганської області перебуває цивільна справа за позовом ОСОБА_1 , в інтересах якої діє адвокат Ліпіцька Олена Григоріївна, до Станично-Луганської селищної ради Луганської області, третя особа - Станично-Луганська державна нотаріальна контора, про визначення додаткового строку для подання заяви про прийняття спадщини після смерті ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 .

Згідно ч.7 ст. 81 ЦПК України, у випадку, коли суд має сумніви у добросовісному здійсненні учасниками справи їхніх процесуальних прав або виконанні обов`язків щодо доказів, а також інших випадків, передбачених цим Кодексом, суд може витребувати докази з власної ініціативи.

Згідно п. 3.4 Положення про спадковий реєстр, реєстратор видає зі Спадкового реєстру інформаційну довідку про наявність (відсутність) посвідченого заповіту, спадкового договору, заведеної спадкової справи та виданого свідоцтва про право на спадщину на письмовий запит суду, прокуратури, органів дізнання і досудового слідства у зв`язку з цивільними, господарськими, адміністративними або кримінальними справами, про адміністративні правопорушення, що перебувають у провадженні зазначених органів.

Враховуючи викладене, з метою повного та всебічного розгляду справи суд вважає за необхідне постановити ухвалу про витребування доказів, оскільки невжиття цих заходів, ускладнить вирішення справи по суті.

З метою розгляду справи в розумні строки, суд вважає за необхідне витребувати у державного нотаріуса Станично-Луганської державної нотаріальної контори Кондратьєва В.М. належним чином завірені копії документів спадкової справи після смерті ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 , або даних про відсутність спадкових справ та інформацію про коло спадкоємців.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. 81, 258-260 ЦПК України, суд, -

П О С Т А Н О В И В :

Витребувати у державного нотаріуса Станично-Луганської державної нотаріальної контори Кондратьєва В.М. належним чином завірені копії документів спадкової справи після смерті ОСОБА_2 , яка померла ІНФОРМАЦІЯ_1 , або даних про відсутність спадкових справ та інформацію про коло спадкоємців.

Копію ухвали направити для виконання до державного нотаріуса Станично-Луганської державної нотаріальної контори Кондратьєва В.М. (Луганська область, смт. Станиця Луганська, вул. Москва-Донбас, 34).

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя Г.В.Булгакова

Дата ухвалення рішення11.11.2020
Оприлюднено12.11.2020
Номер документу92771898
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —408/2626/20-ц

Рішення від 05.03.2021

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Булгакова Г. В.

Ухвала від 10.02.2021

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Булгакова Г. В.

Ухвала від 11.11.2020

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Булгакова Г. В.

Ухвала від 14.09.2020

Цивільне

Біловодський районний суд Луганської області

Булгакова Г. В.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні