Ухвала
від 09.09.2020 по справі 442/1895/20
ДРОГОБИЦЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 442/1895/20

Провадження № 2-во/442/50/20

У Х В А Л А

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

"09" вересня 2020 р. Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

у складі: головуючого судді Нагірної О.Б.,

з участю секретаря судового засідання Рикало А.В.,

розглянувши у відкритому судовому засіданні в місті Дрогобичі в приміщенні суду питання про виправлення описки в рішенні Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 06.07.2020 у цивільній справі за позовом ОСОБА_1 до Комунального закладу Львівської обласної ради Дрогобицький музичний коледж ім..Барвінського про стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу,-

в с т а н о в и в :

Рішенням Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 06.07.2020 позов ОСОБА_1 до Комунального закладу Львівської обласної ради Дрогобицький музичний коледж ім..Барвінського про стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу задоволено частково.

У вказаному рішенні суду була допущена описка, а саме у тексті рішення (сторінка 2 абзац 6) вказано : Суд, дослідивши матеріали цивільної справи, вислухавши доводи сторін, оцінивши зібрані у справі докази в їх сукупності, приходить висновку, що позивачу слід відмовити у задоволенні позову з наступних підстав в той час, коли зі змісту рішення та його резолютивної частини вбачається протилежне.

Позивач ОСОБА_1 звернувся в суд із заявою про виправлення вище вказаної описки у рішенні Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області та просить постановити ухвалу про виправлення такої.

Описка підлягає виправленню відповідно до ст.219 ЦПК України .

Згідно зі ст. 269 ЦПК України , суд може з власної ініціативи або за заявою учасників справи виправити допущені в рішенні чи ухвалі описки чи арифметичні помилки. Питання про внесення виправлень вирішується без повідомлення учасників справи, про що постановляється ухвала. За ініціативою суду питання про внесення виправлень вирішується в судовому засіданні за участю учасників справи, проте їхня неявка не перешкоджає розгляду питання про внесення виправлень. Заява про внесення виправлень розглядається протягом десяти днів після її надходження. Ухвала про внесення виправлень надсилається всім особам, яким видавалося чи надсилалося судове рішення, що містить описки чи арифметичні помилки.

В даному випадку є доцільним вирішення питання внесення виправлень до судового рішення без повідомлення учасників справи.

Відповідно до вимог ч. 2 ст. 247 ЦПК України фіксування судового засідання за допомогою звукозаписувального технічного засобу не здійснюється.

За змістом закону описки - це помилки, зумовлені неправильним написанням слів, цифр тощо. Виправленню підлягають лише ті описки, які мають істотний характер, до яких належить написання прізвищ та імен, адреси, найменування спірного майна, зазначення дат та строків тощо.

Дослідивши матеріали справи, беручи до уваги, що при ухваленні рішення по вказаній цивільній справі була допущена описка та її виправлення не вплине в цілому на прийняте рішення, суд вважає необхідним виправити описку.

Враховуючи наведене та керуючись ст. 269 ЦПК України , суд -

постановив :

Заяву задовольнити.

Виправити описку, допущену на сторінці 2 ( аркуш 1/зворот) в абзаці 6 рішення Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області від 06.07.2020 у цивільній справі № 442/1895/20 за позовом ОСОБА_1 до Комунального закладу Львівської обласної ради Дрогобицький музичний коледж ім..Барвінського про стягнення заробітної плати за час вимушеного прогулу замінивши його текст на: Суд, дослідивши матеріали цивільної справи, вислухавши доводи сторін, оцінивши зібрані у справі докази в їх сукупності, приходить висновку, що позов ОСОБА_1 слід задоволити частково, виходячи з наступних підстав .

В решті рішення суду залишити без змін.

Ухвала може бути оскаржена в апеляційному порядку до Львівського апеляційного суду через Дрогобицького міськрайонного суду Львівської області протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Суддя Нагірна О.Б.

СудДрогобицький міськрайонний суд Львівської області
Дата ухвалення рішення09.09.2020
Оприлюднено15.09.2020
Номер документу91517890
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —442/1895/20

Ухвала від 09.09.2020

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Нагірна О. Б.

Рішення від 17.07.2020

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Нагірна О. Б.

Рішення від 06.07.2020

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Нагірна О. Б.

Рішення від 06.07.2020

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Нагірна О. Б.

Ухвала від 30.04.2020

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Нагірна О. Б.

Ухвала від 30.03.2020

Цивільне

Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області

Нагірна О. Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні