Ухвала
від 22.09.2020 по справі 200/7894/20-а
ДОНЕЦЬКИЙ ОКРУЖНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

Україна

Донецький окружний адміністративний суд

У Х В А Л А

про зупинення провадження у адміністративній справі

22 вересня 2020 р. Справа №200/7894/20-а

приміщення суду за адресою: 84122, м.Слов`янськ, вул. Добровольського, 1

суддя Донецького окружного адміністративного суду Голубова Л.Б., розглянувши позовну заяву керівника Маріупольської місцевої прокуратури № 1 до Урзуфської сільської ради, третя особа на стороні відповідача: дошкільний навчальний заклад загального типу Ягідка № 4 про визнання протиправною бездіяльності та зобов`язання вчинити певні дії,-

ВСТАНОВИВ:

Керівник Маріупольської місцевої прокуратури № 1 звернувся до суду з позовом до Урзуфської сільської ради, третя особа на стороні відповідача: дошкільний навчальний заклад загального типу Ягідка № 4 про:

- визнання протиправною бездіяльності щодо тривалого не оформлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку, на якій знаходиться дошкільний навчальний заклад загального типу Ягідка № 4, який розташований за адресою: вул. Горького, буд. 20 Ж, с. Урзуф, Мангушський район, Донецька область ;

- зобов`язання вжити заходи щодо оформлення правовстановлюючих документів на земельну ділянку, площею 0,50 га, на якій знаходиться дошкільний навчальний заклад загального типу Ягідка № 4, який розташований за адресою: вул. Горького, буд. 20 Ж, с. Урзуф, Мангушський район, Донецька область.

Ухвалою Донецького окружного адміністративного суду від 28 серпня 2020 року відкрито провадження у справі за правилами спрощеного позовного провадження та призначено судове засідання на 22 вересня 2020 року.

Представники сторін до суду не з`явились.

15 вересня 2020 року на адресу суду від відповідача надійшло клопотання про зупинення провадження у справі для надання часу для примирення.

21 вересня 2020 року на адресу суду від позивача надійшла заява про надання часу для примирення сторін.

Положеннями ст. 190 Кодексу адміністративного судочинства України встановлено, що сторони можуть повністю або частково врегулювати спір на підставі взаємних поступок. Примирення сторін може стосуватися лише прав та обов`язків сторін. Сторони можуть примиритися на умовах, які виходять за межі предмета спору, якщо такі умови примирення не порушують прав чи охоронюваних законом інтересів третіх осіб. Умови примирення не можуть суперечити закону або виходити за межі компетенції суб`єкта владних повноважень.

За клопотанням сторін суд зупиняє провадження у справі на час, необхідний їм для примирення.

Відповідно до п. 4 ч. 1 ст. 236 Кодексу адміністративного судочинства України суд зупиняє провадження у справі в разі звернення обох сторін з клопотанням про надання їм часу для примирення - до закінчення строку, про який сторони заявили у клопотанні.

Суд, розглянувши клопотання сторін вважає за необхідне задовольнити їх та зупинити провадження у справі для надання часу для примирення сторін.

Керуючись ст.ст. 236, 243, 248, 256, 295 Кодексу адміністративного судочинства України, суд -

УХВАЛИВ:

Зупинити провадження в адміністративній справі за позовом керівника Маріупольської місцевої прокуратури № 1 до Урзуфської сільської ради, третя особа на стороні відповідача: дошкільний навчальний заклад загального типу Ягідка № 4 про визнання протиправною бездіяльності та зобов`язання вчинити певні дії - для надання часу для примирення сторін.

Призначити наступне судове засідання на 24 листопада 2020 року о 10:00 год. в приміщенні Донецького окружного адміністративного суду за адресою: 84122, Донецька область, м. Слов`янськ, вул. Добровольського, 1, про що повідомити сторін.

Повний текст ухвали складено та підписано 22 вересня 2020 року.

Ухвала набирає законної сили у строк та у порядку, що визначені статтями 256, 295 Кодексу адміністративного судочинства України, і може бути оскаржена до Першого апеляційного адміністративного суду шляхом подачі апеляційної скарги протягом п`ятнадцяти днів з дня складання повного тексту ухвали.

До дня початку функціонування Єдиної судової інформаційно-телекомунікаційної системи апеляційні скарги подаються учасниками справи до або через відповідні суди, а матеріали справ витребовуються та надсилаються судами за правилами, що діяли до набрання чинності цією редакцією Кодексу.

Суддя Л.Б. Голубова

Дата ухвалення рішення22.09.2020
Оприлюднено22.09.2020
Номер документу91684899
СудочинствоАдміністративне

Судовий реєстр по справі —200/7894/20-а

Ухвала від 01.12.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голубова Л.Б.

Ухвала від 22.09.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голубова Л.Б.

Ухвала від 28.08.2020

Адміністративне

Донецький окружний адміністративний суд

Голубова Л.Б.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні