Ухвала
від 04.09.2020 по справі 357/7105/20
БІЛОЦЕРКІВСЬКИЙ МІСЬКРАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Справа № 357/7105/20

2/357/2981/20

У Х В А Л А

про відкриття провадження у справі та витребування доказів

04 вересня 2020 року cуддя Білоцерківського міськрайонного суду Київської області Цукуров В. П. розглянувши матеріали позовної заяви Товариства з обмеженою відповідальністю УЛФ-ФІНАНС (адреса: 04205 м. Київ, пр. Оболонський, 35-а, офіс 300) до Товариства з обмеженою відповідальністю ЕКСПО ПЛАНБУД (адреса: вул. Сквирське шосе, 178, м.Біла Церква Київська область, 09100), ОСОБА_1 (адреса: АДРЕСА_1 ) про визнання договору удаваним та визнання укладеним спірного договору в новій редакції ,-

В С Т А Н О В И В:

До Білоцерківського міськрайонного суду Київської області надійшла позовна заява Товариства з обмеженою відповідальністю УЛФ-ФІНАНС до Товариства з обмеженою відповідальністю ЕКСПО ПЛАНБУД , ОСОБА_1 про визнання договору удаваним та визнання укладеним спірного договору в новій редакції.

Зазначена позовна заява відповідає вимогам ст.ст. 175, 177 ЦПК України, підстав для залишення позовної заяви без руху, повернення позовної заяви або для відмови у відкритті провадження у цивільній справі не вбачається, тому суд вважає за можливе прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у вказаній справі.

Відповідно до ч. ч. 1, 2, 3 ст. 84 ЦПК України учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. У клопотанні повинно бути зазначено: 1) який доказ витребовується; 2) обставини, які може підтвердити цей доказ, або аргументи, які він може спростувати; 3) підстави, з яких випливає, що цей доказ має відповідна особа; 4) вжиті особою, яка подає клопотання, заходи для отримання цього доказу самостійно, докази вжиття таких заходів та (або) причини неможливості самостійного отримання цього доказу. У разі задоволення клопотання суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Згідно із п.7 ч.2 ст.187 ЦПК України про прийняття позовної заяви до розгляду та відкриття провадження у справі суд постановляє ухвалу, в якій зазначається, зокрема, результат вирішення заяв і клопотань позивача, що надійшли разом із позовною заявою, якщо їх вирішення не потребує виклику сторін.

До матеріалів позову додано клопотання про витребування доказів, яке є обґрунтованим та відповідає вимогам закону, його вирішення не потребує участі сторін, а тому воно підлягає задоволенню.

На підставі викладеного та керуючись ст.ст. ч. ч. 1, 2, 3 ст. 84, 187 ЦПК України, -

П О С Т А Н О В И В :

Прийняти позовну заяву до розгляду та відкрити провадження у справі за позовом Товариства з обмеженою відповідальністю УЛФ-ФІНАНС до Товариства з обмеженою відповідальністю ЕКСПО ПЛАНБУД , ОСОБА_1 про визнання договору удаваним та визнання укладеним спірного договору в новій редакції.

Провести розгляд справи за правилами загального позовного провадження.

Призначити підготовче судове засідання у справі на 03 листопада 2020 року о 11 год. 45 хв. у залі суду № 1 Білоцерківського міськрайонного суду Київської області (м. Біла Церква, вул. Турчанінова, 7).

Витребувати від Головного управління статистики у Київській області - наявну у них інформацію відносно ТОВ ЕКСПО ПЛАНБУД , а саме: Баланс форми 1, як Звіт про фінансовий стан за 1 квартал 2018р., баланс форми 2 за 1 квартал 2018 р., баланс форми 2 за весь 2017 р., баланс форми 1, як Звіт про фінансовий стан за 2017 рік,

Витребувати від органів податкової служби (від Головного управління ДФС України в Київській області) та від Головного управління ДПС України в Київській області - акт чи акти податкової перевірки ТОВ ЕКСПО ПЛАНБУД з боку контролюючих органів ДФС чи ДПС України, які відображають проведену перевірку за наступні періоди - 1,2,3, та 4 квартали 2017 р. та 1 квартал 2018 р.

Витребувати від ТОВ ЕКСПО ПЛАНБУД - Баланс форми 1, як Звіт про фінансовий стан за 1 квартал 2018р., баланс форми 2 за 1 квартал 2018р., баланс форми 2 за весь 2017 р., баланс форми 1, як Звіт про фінансовий стан 2017 рік, а також копію договору грошової цільової позики № 05-01 від 17 січня 2018 р. між ТОВ ЕКСПО ПЛАНБУД та фізичною особою ОСОБА_1 , із усіма засвідченими аркушами такого договору й додатків чи актів до нього.

Витребувати у ОСОБА_1 , копію договору грошової цільової позики № 05-01 від 17 січня 2018 р. з ТОВ ЕКСПО ПЛАНБУД із усіма засвідченими аркушами такого договору й додатків чи актів до нього.

Встановити строк подачі доказів - протягом п`яти днів з дня отримання копії даної ухвали. У разі неповідомлення суду про неможливість подати докази, витребувані судом, а також за неподання таких доказів з причин, визнаних судом неповажними, суд застосовує до відповідної особи заходи процесуального примусу.

Притягнення винних осіб до відповідальності не звільняє їх від обов`язку подати витребувані судом докази.

Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали.

Повідомити відповідача, що у строк, який становить 15 днів з дня вручення цієї ухвали вона має право надіслати суду відзив на позовну заяву і всі письмові та електронні докази (які можливо доставити до суду), висновки експертів і заяви свідків, що підтверджують заперечення проти позову; позивачу, іншим відповідачам, а також третім особам - копію відзиву та доданих до нього документів. У разі ненадання відповідачем відзиву у встановлений судом строк без поважних причин суд має право вирішити спір за наявними матеріалами справи.

Встановити позивачу строк для подачі відповіді на відзив, який не може перевищувати трьох днів з дня отримання копії відзиву та доданих до нього документів, а відповідачу - строк для подачі заперечень на відповідь на відзив, який не може перевищувати трьох днів з дня отримання відповіді на відзив та доданих до неї документів.

Попередити учасників справи про недопустимість зловживання процесуальними правами, шляхом подання завідомо безпідставного позову, позову за відсутності предмета спору або у спорі, який має очевидно штучний характер; умисного неповідомлення про осіб, які мають бути залучені до участі у справі, тощо.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо справи, яка розглядається, на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет: https://court.gov.ua/sud1003/.

Копію ухвали надіслати сторонам.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

СуддяВ. П. Цукуров

СудБілоцерківський міськрайонний суд Київської області
Дата ухвалення рішення04.09.2020
Оприлюднено24.09.2020
Номер документу91726796
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —357/7105/20

Постанова від 29.11.2022

Цивільне

Київський апеляційний суд

Заришняк Галина Миколаївна

Ухвала від 19.11.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Заришняк Галина Миколаївна

Ухвала від 19.11.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Заришняк Галина Миколаївна

Ухвала від 29.10.2021

Цивільне

Київський апеляційний суд

Заришняк Галина Миколаївна

Рішення від 28.07.2021

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Цукуров В. П.

Рішення від 28.07.2021

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Цукуров В. П.

Ухвала від 01.06.2021

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Цукуров В. П.

Ухвала від 07.04.2021

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Цукуров В. П.

Ухвала від 14.01.2021

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Цукуров В. П.

Ухвала від 04.09.2020

Цивільне

Білоцерківський міськрайонний суд Київської області

Цукуров В. П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні