Ухвала
від 28.09.2020 по справі 193/156/20
СОФІЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОБЛАСТІ 

ЄУН 193/156/20

Провадження 2/193/194/20

У Х В А Л А

28 вересня 2020 року смт.Софіївка

Софіївський районний суд Дніпропетровської області в складі:

головуючого у справі судді Кащук Д.А.,

за участі секретаря судових засідань Ратушної В.В.,

розглянувши в підготовчому судовому засіданні в смт.Софіївка цивільну справу за позовною заявою ОСОБА_1 , представник позивача ОСОБА_2 до Софіївської селищної об`єднаної територіальної громади, про визначення додаткового строку для подачі заяви про прийняття спадщини,-

ВСТАНОВИВ:

В провадженні Софіївського районного суду Дніпропетровської області перебуває цивільна справа за позовною заявою ОСОБА_1 , представник позивача ОСОБА_2 до Софіївської селищної об`єднаної територіальної громади, про визначення додаткового строку для подачі заяви про прийняття спадщини.

Позивач в підготовче судове засідання не з`явився, хоча належним чином був повідомлені про час та місце його проведення.

Представник позивача в підготовче судове засідання не з`явився, надав до суду заяву, де просить закрити підготовче провадження по справі та перейти до розгляду цивільної справи по суті.

Відповідач та його представник в підготовче судове засідання також не з`явились, хоча належним чином були повідомлені про час та місце його проведення.

Неявка інших сторін у підготовче судове засідання не перешкоджає здійсненню підготовчого провадження відповідно до ч. 1 ст. 198, ч. 1 ст. 223 ЦПК України.

Підстави для колегіального розгляду справи, передбачені ст.34 ЦПК України, відсутні.

У підготовчому судовому засіданні судом виконані дії, передбачені ч. 2 ст. 197 ЦПК України. При цьому, підстав для залишення позову без розгляду, закриття провадження у справі чи ухвалення рішення у підготовчому судовому засіданні немає.

За результатами підготовчого засідання суд має підстави закрити підготовче провадження та призначити справу до розгляду по суті, визначити дату, час і місце проведення судового засідання для розгляду справи по суті.

Керуючись ст.ст. 197, 198 ЦПК України, суд, -

УХВАЛИВ:

Закрити підготовче провадження по справі за позовною заявою ОСОБА_1 , представник позивача ОСОБА_2 до Софіївської селищної об`єднаної територіальної громади, про визначення додаткового строку для подачі заяви про прийняття спадщини та призначити справу до розгляду в судовому засіданні по суті на 13 годину 00 хвилин 16 жовтня 2020 року.

Про час та місце розгляду справи повідомити сторонам.

Ухвала апеляційному оскарженню не підлягає.

Суддя Д.А. Кащук

СудСофіївський районний суд Дніпропетровської області 
Дата ухвалення рішення28.09.2020
Оприлюднено29.09.2020
Номер документу91821298
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —193/156/20

Рішення від 06.11.2020

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Кащук Д. А.

Ухвала від 28.09.2020

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Кащук Д. А.

Ухвала від 10.02.2020

Цивільне

Софіївський районний суд Дніпропетровської області

Кащук Д. А.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні