Ухвала
від 06.10.2020 по справі 528/613/20
ГРЕБІНКІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ПОЛТАВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

Гребінківський районний суд Полтавської області


Справа №: 528/613/20

Провадження № 2-о/528/17/20

У Х В А Л А

06.10.2020 м. Гребінка

Гребінківський районний суд Полтавської області у складі:

судді Шевченко В.М.,

секретар судового засідання Кузуб В.В.,

розглянувши клопотання заявника ОСОБА_1

у рамках цивільної справи № 528/613/20

за заявою ОСОБА_1 ,

заінтересована особа: Гребінківський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області

про встановлення юридичного факту - належності особі свідоцтва про навчання,

УСТАНОВИВ:

у провадженні суду в порядку окремого провадження знаходиться вказана цивільна справа.

06.10.2020 заявником ОСОБА_1 подано суду клопотання про залучення в якості заінтересованої особи Головне управління Пенсійного фонду України в Полтавській області, в зв`язку з тим, що було встановлено, що Гребінківський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області, заінтересована особа, яка зазначена в заяві, не має статусу юридичної особи і є структурним підрозділом Головне управління Пенсійного фонду України в Полтавській області. Вказане підтверджено даними з ЄДР юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань.

За наслідками розгляду відповідних матеріалів суддя дійшов таких висновків.

Окреме провадження - це вид непозовного цивільного судочинства, в порядку якого розглядаються цивільні справи про підтвердження наявності або відсутності юридичних фактів, що мають значення для охорони прав, свобод та інтересів особи або створення умов здійснення нею особистих немайнових чи майнових прав або підтвердження наявності чи відсутності неоспорюваних прав (ч. 1 ст 293 ЦПК України).

За приписом ч. 4 ст. 294 ЦПК України 4 справи окремого провадження суд розглядає за участю заявника і заінтересованих осіб.

Пунктом 9 ст. 10 ЦПК України передбачено, що якщо спірні відносини не врегульовані законом, суд застосовує закон, що регулює подібні за змістом відносини (аналогія закону), а за відсутності такого - суд виходить із загальних засад законодавства (аналогія права).

Відповідно до ч. 3 ст. 53 ЦПК України якщо суд при вирішенні питання про відкриття провадження у справі або при підготовці справи до розгляду встановить, що рішення суду може вплинути на права та обов`язки осіб, що не є стороною у справі, суд залучає таких осіб до участі у справі як третіх осіб, які не заявляють самостійних вимог щодо предмета спору.

Зазначене є підставою для залучення в якості заінтересованої особи Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області.

Наступне судове засідання відбудеться 20.10.2020 о 08 год 30 хв, викликати учасників справи.

На підставі викладеного, керуючись статтями 187, 258-261, 293-294, 353-355 ЦПК України,

ПОСТАНОВИВ:

клопотання - задовольнити.

Залучити в якості заінтересованої особи Головне управління Пенсійного фонду України в Полтавській області за заявою ОСОБА_1 , заінтересована особа: Гребінківський відділ обслуговування громадян (сервісний центр) Головного управління Пенсійного фонду України в Полтавській області про встановлення юридичного факту - належності особі свідоцтва про навчання.

Зобов`язати сторону заявника надіслати заінтересованій особі копії заяви та доданих до неї документів протягом двох днів з дня отримання цієї ухвали, а докази такого направлення надати суду до наступного судового засідання.

Призначити дату судове засідання, яке відбудеться 20.10.2020 о 08 год 30 хв, викликати учасників справи.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Інформацію стосовно справи, що розглядається, можна отримати за адресою: м. Гребінка, вул. Я. Мудрого, 4, та на офіційному веб-порталі судової влади України в мережі Інтернет за веб-адресою: https://court.gov.ua/fair/sud1605.

Суддя В. Шевченко

СудГребінківський районний суд Полтавської області
Дата ухвалення рішення06.10.2020
Оприлюднено08.10.2020
Номер документу92045780
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —528/613/20

Рішення від 20.10.2020

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Шевченко В. М.

Ухвала від 06.10.2020

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Шевченко В. М.

Ухвала від 09.09.2020

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Шевченко В. М.

Ухвала від 24.07.2020

Цивільне

Гребінківський районний суд Полтавської області

Шевченко В. М.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні