Ухвала
від 15.10.2020 по справі 2-380
МИРОНІВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД КИЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ

15.10.2020 Єдиний унікальний № 2-380

Провадження №6/371/52/20

УХВАЛ А

про повернення позовної заяви

15 жовтня 2020 року м.Миронівка

Суддя Миронівського районного суду Київської області Гаврищук А.В., розглянувши заяву старшого державного виконавця Шевченківського районного відділу державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Рибчинського О.В. про видачу дубліката виконавчого листа , -

ВСТАНОВИВ:

21 вересня 2020 року старший державний виконавець Шевченківського районного відділу державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Рибчинський О.В. звернувся до Миронівського районного суду Київської області із заявою про видачу дубліката виконавчого листа .

22 вересня 2020 року ухвалою Миронівського районного суду Київської області заяву про видачу дубліката виконавчого листа залишено без руху та надано заявнику десятиденний строк для усунення недоліків заяви.

Копію ухвали про усунення недоліків заяви заявник отримав 29 вересня 2020 року, що підтверджується рекомендованим повідомленням про вручення поштового відправлення.

У встановлений строк, відповідно до вказівок судді, заявником допущені недоліки заяви не усунуто.

Відповідно до ч.3 ст.185 ЦПК України, якщо позивач не усунув недоліки позовної заяви у строк, встановлений судом, заява вважається неподаною і повертається позивачеві.

Керуючись ч.3 ст.185 ЦПК України, -

ПОСТАНОВИВ:

Заяву старшого державного виконавця Шевченківського районного відділу державної виконавчої служби у місті Києві Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Київ) Рибчинського О.В. про видачу дубліката виконавчого листа, вважати неподаною та повернути заявнику.

Повернення заяви не перешкоджає повторному зверненню із заявою до суду, якщо перестануть існувати обставини, що стали підставою для повернення заяви.

Апеляційна скарга на ухвалу суду може бути подана до Київського апеляційного суду через Миронівський районний суд Київської області протягом п`ятнадцяти днів з дня її проголошення.

Заявник має право на поновлення пропущеного строку на апеляційне оскарження ухвали суду, якщо апеляційна скарга подана протягом п`ятнадцяти днів з дня вручення даної ухвали суду.

Відповідно до п. 3 Розділу ХІІ Прикінцеві положення Цивільного процесуального кодексу України під час дії карантину, встановленого Кабінетом Міністрів України з метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби (COVID-19), суд за заявою учасників справи та осіб, які не брали участі у справі, якщо суд вирішив питання про їхні права, інтереси та (або) обов`язки (у разі наявності у них права на вчинення відповідних процесуальних дій, передбачених цим Кодексом), поновлює процесуальні строки, встановлені нормами цього Кодексу, якщо визнає причини їх пропуску поважними і такими, що зумовлені обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином. Суд може поновити відповідний строк як до, так і після його закінчення.

Суд за заявою особи продовжує процесуальний строк, встановлений судом, якщо неможливість вчинення відповідної процесуальної дії у визначений строк зумовлена обмеженнями, впровадженими у зв`язку з карантином.

Суддя підпис А.В.Гаврищук

Згідно з оригіналом

Суддя А.В. Гаврищук

СудМиронівський районний суд Київської області
Дата ухвалення рішення15.10.2020
Оприлюднено19.10.2020
Номер документу92229798
СудочинствоЦивільне

Судовий реєстр по справі —2-380

Ухвала від 19.11.2020

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Поліщук А. С.

Ухвала від 15.10.2020

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Гаврищук А. В.

Ухвала від 22.09.2020

Цивільне

Миронівський районний суд Київської області

Гаврищук А. В.

Рішення від 20.07.2011

Цивільне

Кагарлицький районний суд Київської області

Кириченко В. І.

Ухвала від 21.02.2012

Цивільне

Апеляційний суд Сумської області

Гагін М. В.

Рішення від 24.04.2009

Цивільне

Обухівський районний суд Київської області

Зінченко О. М.

Рішення від 09.03.2011

Цивільне

Селидівський міський суд Донецької області

Ясинський О. В.

Рішення від 07.12.2010

Цивільне

Миколаївський районний суд Одеської області

Скрипченко Вадим Олександрович

Рішення від 02.12.2010

Цивільне

Дубровицький районний суд Рівненської області

Сидоренко Зоя Сергіївна

Рішення від 21.12.2010

Цивільне

Яремчанський міський суд Івано-Франківської області

Гандзюк Дмитро Миколайович

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовах ліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні