Ухвала
від 19.10.2020 по справі 420/10733/20
П'ЯТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

П`ЯТИЙ АПЕЛЯЦІЙНИЙ АДМІНІСТРАТИВНИЙ СУД

----------------------

У Х В А Л А

19 жовтня 2020 р.м.ОдесаСправа № 420/10733/20

Колегія суддів П`ятого апеляційного адміністративного суду у складі головуючого судді Вербицької Н.В., суддів Джабурії О.В., Кравченка К.В., розглянувши можливість відкриття апеляційного провадження за апеляційною скаргою члена виборчої комісії ОСОБА_1 , члена виборчої комісії ОСОБА_7, Одеської обласної регіональної парторганізації політичної партії "Влада народу", Одеської обласної регіональної парторганізації політичної партії "Всеукраїнське об`єднання "Громадський контроль", виборців та кандидатів в депутати ОСОБА_2 , ОСОБА_3 на рішення Одеського окружного адміністративного суду від 16 жовтня 2020 року по справі за адміністративним позовом Одеської обласної регіональної парторганізації політичної партії ВЛАДА НАРОДУ , Одеської обласної регіональної парторганізації ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ`ЄДНАННЯ ГРОМАДСЬКИЙ КОНТРОЛЬ , Регіональної організації політичної партії НАРОД в Одеській області, Одеської обласної регіональної організації політичної партії НАШ ДІМ - ОДЕСА , Одеської обласної організації політичної партії УСПІШНА КРАЇНА , Одеської обласної організації політичної партії "ВІДРОДЖЕННЯ І РОЗВИТОК", членів виборчої комісії ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_1, ОСОБА_7, ОСОБА_8, ОСОБА_9, виборців та кандидатів в депутати: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до Білгород-Дністровської районної територіальної виборчої комісії Одеської області про дострокове припинення повноважень усього складу Білгород-Дністровської районної територіальної виборчої комісії Одеської області,-

В С Т А Н О В И Л А :

18 жовтня 2020 року до Одеського окружного адміністративного суду надійшла апеляційна скарга вищезазначених апелянтів на рішення Одеського окружного адміністративного суду від 16 жовтня 2020 року, яким відмовлено у задоволені позову по даній справі.

Відповідно до ч.9 ст.273 КАС України, суд приймає позовну заяву щодо рішення, дії чи бездіяльності виборчої комісії, комісії з референдуму або члена відповідної комісії до розгляду незалежно від сплати судового збору. У разі несплати судового збору на момент вирішення справи суд одночасно вирішує питання про стягнення судового збору відповідно до правил розподілу судових витрат, встановлених цим Кодексом.

Апеляційна скарга за формою та змістом відповідає вимогам ст. 296 КАС України, подана з дотриманням порядку і строків апеляційного оскарження встановлених ст. 278 КАС України.

З огляду на зазначене, перешкоди для прийняття апеляційної скарги та відкриття апеляційного провадження П`ятим апеляційним адміністративним судом відсутні.

Керуючись ст.ст. 278, 296, 300, 301, 325 КАС України, суд, -

У Х В А Л И Л А :

Відкрити апеляційне провадження за апеляційною скаргою члена виборчої комісії ОСОБА_1 , члена виборчої комісії ОСОБА_7, Одеської обласної регіональної парторганізації політичної партії "Влада народу", Одеської обласної регіональної парторганізації політичної партії "Всеукраїнське об`єднання "Громадський контроль", виборців та кандидатів в депутати ОСОБА_2, ОСОБА_3 на рішення Одеського окружного адміністративного суду від 16 жовтня 2020 року по справі за адміністративним позовом Одеської обласної регіональної парторганізації політичної партії ВЛАДА НАРОДУ , Одеської обласної регіональної парторганізації ВСЕУКРАЇНСЬКЕ ОБ`ЄДНАННЯ ГРОМАДСЬКИЙ КОНТРОЛЬ , Регіональної організації політичної партії НАРОД в Одеській області, Одеської обласної регіональної організації політичної партії НАШ ДІМ - ОДЕСА , Одеської обласної організації політичної партії УСПІШНА КРАЇНА , Одеської обласної організації політичної партії "ВІДРОДЖЕННЯ І РОЗВИТОК", членів виборчої комісії ОСОБА_4, ОСОБА_5, ОСОБА_6, ОСОБА_1, ОСОБА_7, ОСОБА_8, ОСОБА_9, виборців та кандидатів в депутати: ОСОБА_2 , ОСОБА_3 до Білгород-Дністровської районної територіальної виборчої комісії Одеської області про дострокове припинення повноважень усього складу Білгород-Дністровської районної територіальної виборчої комісії Одеської області.

Запропонувати особам, які беруть участь у справі, подати до П`ятого апеляційного адміністративного суду відзив на апеляційну скаргу у строк до 10:30 год. 20.10.2020 року через особистий кабінет в підсистемі "Електронний суд" або на офіційну електронну адресу суду (inbox@5aa.court.gov.ua), або на офіційну електронну адресу судді П`ятого апеляційного адміністративного суду Вербицької Н.В. (n.v.verbickaya@5aa.court.gov.ua).

Надіслати особам, які беруть участь у справі, копії ухвали про відкриття апеляційного провадження, інформацію про права та обов`язки та копії апеляційної скарги.

Ухвала оскарженню не підлягає.

Суддя-доповідач Вербицька Н. В. Судді Джабурія О.В. Кравченко К.В.

Дата ухвалення рішення19.10.2020
Оприлюднено20.10.2020
Номер документу92266200
СудочинствоАдміністративне
Сутьдострокове припинення повноважень усього складу Білгород-Дністровської районної територіальної виборчої комісії Одеської області

Судовий реєстр по справі —420/10733/20

Постанова від 20.10.2020

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Ухвала від 19.10.2020

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Ухвала від 19.10.2020

Адміністративне

П'ятий апеляційний адміністративний суд

Вербицька Н. В.

Рішення від 16.10.2020

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Марин П.П.

Ухвала від 16.10.2020

Адміністративне

Одеський окружний адміністративний суд

Марин П.П.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні