Ухвала
від 19.10.2020 по справі 487/3767/20
ЗАВОДСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД М. МИКОЛАЄВА

Справа № 487/3767/20

Провадження № 2/487/1836/20

УХВАЛА

ІМЕНЕМ УКРАЇНИ

19.10.2020 року місто Миколаїв

Cуддя Заводського районного суду міста Миколаєва Темнікова А.О., за участю секретаря судового засідання Демиденко Н.В., позивача ОСОБА_1 , представника позивача ОСОБА_2 , представника відповідача Чуб Т.В. , розглянувши позовну заяву ОСОБА_1 до Державної установи Держгідрографія в особі філії Миколаївський район Держгідрографії про визнання дій такими, що порушують норми нормативно-правових актів, зобов`язання нарахувати та виплатити премію ,-

ВСТАНОВИВ :

06.07.2020 року позивач ОСОБА_1 звернувся до Заводського районного суду міста Миколаєва з позовом до Державної установи Держгідрографія в особі філії Миколаївський район Держгідрографії про визнання дій такими, що порушують норми нормативно-правових актів, зобов`язання нарахувати та виплатити премію.

У судовому засіданні представник позивача ОСОБА_1 адвокат Кірюхін О.М. заявив клопотання про витребування доказів, а саме: просив витребувати з Державної установи Держгідрографія в особі філії Миколаївський район Держгідрографії (адреса: місто Миколаїв, вулиця Каботажний мол, будинок №1, код ЄДРПОУ 25937185 ) розрахунки, якими підтверджуються критерії оцінки ефективності, які передбачені Положенням про преміювання , усіх трьох рівнів для ОСОБА_1 та ОСОБА_3 з січня 2019 року по січень 2020 року включно, оскільки ця інформація прямо відноситьсядо предмету доказування цієї справи.

Позивач ОСОБА_1 клопотання про витребування доказів підтримав та просив його задовольнити.

Представник відповідача адвокат Чуб Т.В. проти клопотання про витребування доказів заперечувала, просила у ньому відмовити.

Відповідно до ч. 1 ст. 84 ЦПК України, учасник справи, у разі неможливості самостійно надати докази, вправі подати клопотання про витребування доказів судом. Таке клопотання повинно бути подане в строк, зазначений у частинах другій та третій статті 83 цього Кодексу. Якщо таке клопотання заявлено з пропуском встановленого строку, суд залишає його без задоволення, крім випадку, коли особа, яка його подає, обґрунтує неможливість його подання у встановлений строк з причин, що не залежали від неї.

Згідно з ч. 3 с. 84 ЦПК України, у разі задоволення клопотання про витребування доказів суд своєю ухвалою витребовує відповідні докази.

Відповідно до ч. 6 ст. 84 ЦПК України, будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду.

З урахуванням викладеного, з метою повного та об`єктивного з`ясування усіх обставин справи, суд приходить до висновку що клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвоката Кірюхіна О.М. про витребування доказів слід задовольнити.

На підставі наведеного та керуючись ст.ст. 84, 260 ЦПК України, суддя,-

УХВАЛИВ :

Клопотання представника позивача ОСОБА_1 адвокат Кірюхіна Олега Миколайовича про витребування доказів задовольнити.

Витребувати з Державної установи Держгідрографія в особі філії Миколаївський район Держгідрографії (адреса: місто Миколаїв, вулиця Каботажний мол, будинок №1, код ЄДРПОУ 25937185 ) розрахунки, якими підтверджуються критерії оцінки ефективності, які передбачені Положенням про преміювання , усіх трьох рівнів для ОСОБА_1 та ОСОБА_3 з січня 2019 року по січень 2020 року включно.

Встановити строк для надання інформації до 10 листопада 2020 року.

Роз`яснити вимоги ст. 84 ЦПК України : будь-яка особа, у якої знаходиться доказ, повинна видати його на вимогу суду. Особи, які не мають можливості подати доказ, який витребовує суд, взагалі або не мають можливості подати такий доказ у встановлені строки, зобов`язані повідомити про це суд із зазначенням причин протягом п`яти днів з дня вручення ухвали. За неповідомлення суду про неможливість подати докази, а також за неподання доказів, у тому числі і з причин, визнаних судом неповажними, винні особи несуть відповідальність, встановлену законом.

Учасники справи можуть отримати інформацію щодо даної справи в мережі Інтернет за веб-адресою сторінки на офіційному веб-порталі судової влади України - http://court.gov.ua.

Копію ухвали направити Державній установі Держгідрографія в особі філії Миколаївський район Держгідрографії .

Ухвала набирає законної сили з моменту її підписання суддею.

Суддя Темнікова А.О.

Дата ухвалення рішення19.10.2020
Оприлюднено21.10.2020
Номер документу92308587
СудочинствоЦивільне
Сутьвизнання дій такими, що порушують норми нормативно-правових актів, зобов`язання нарахувати та виплатити премію

Судовий реєстр по справі —487/3767/20

Рішення від 25.05.2021

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Рішення від 25.05.2021

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 16.11.2020

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 16.11.2020

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 19.10.2020

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Ухвала від 01.10.2020

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

Постанова від 09.07.2020

Цивільне

Заводський районний суд м. Миколаєва

Темнікова А. О.

🇺🇦 Опендатабот

Опендатабот — сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній та судового реєстру для захисту від рейдерських захоплень і контролю контрагентів.

Додайте Опендатабот до улюбленого месенджеру

ТелеграмВайбер

Опендатабот для телефону

AppstoreGoogle Play

Всі матеріали на цьому сайті розміщені на умовахліцензії Creative Commons Із Зазначенням Авторства 4.0 Міжнародна, якщо інше не зазначено на відповідній сторінці

© 2016‒2023Опендатабот

🇺🇦 Зроблено в Україні